Seuran viikkohoroskooppi 29.1.–4.2. – Hyvää syntymäpäivää, Eija Ahvo!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Eija Ahvo ja viikkohoroskooppi
Näyttelijä Eija Ahvo on syntynyt 31.1.1951. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eija Ahvo viettää syntymäpäiviään 31. tammikuuta – onnea!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo tulevista päivistä – lue oman horoskooppimerkkisi tapahtumista.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt tavallista herkempi ja otat nokkiisi aivan viattomistakin kommenteista. Nyt ei olekaan oikea aika hakea hyväksyntää ideoillesi – varsinkaan sellaisille, joita et ole vielä itsekään harkinnut loppuun asti, sillä muiden näkemykset vain hämmentävät ja sotkevat suunnitelmiasi. Jokin hauska yllätys odottaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat tuntea roolisi jossain ihmissuhteessa käyneen ahtaaksi etkä tiedä, miten rimpuilisit irti tilanteesta. ­Väsyttävään valtataisteluun ei kannata lähteä. Paremmat työkalut elintilan laajentamiseen ovat rehellisyys ja aito vuoropuhelu, jossa kummankin osapuolen tunteet ja ajatukset tulevat kuulluiksi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Luvassa on leppoisa jakso ja sopuisaa yhteiseloa muiden kanssa. Itseluottamuksesi on hyvä, joten et tunne tarvetta tärkeytesi tai taitojesi korostamiseen. Tiedät, kuka olet ja mihin pystyt, etkä koe muiden osaamista uhaksi omalle menestyksellesi. Saat osaksesi paljon myönteistä huomiota ja ehkäpä jonkin lahjankin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissa saattaa nyt esiintyä jännitteitä. Ongelmat, jotka olet yrittänyt lakaista maton alle, nousevat pintaan eivätkä poistu häiritsemästä ennen kuin suostut ottamaan ne käsittelyyn. Älä pelkää konfliktia, mutta älä myöskään heitä bensaa liekkeihin, jos riita puhkeaa. Pyri aitoon yhteisymmärrykseen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Mielesi on avoin ja vastaanottavainen, ja esimerkiksi jonkin aiemmin kinkkiseltä tuntuneen pulman selvittäminen tai uuden asian opettelu sujuu nyt tavallista helpommin. Ihmissuhteissasi on lämpöä, ja jokin suhde voi syventyä entisestään. Syvälliset keskustelut mielenkiintoisessa seurassa ovat erityisen antoisia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla riittää nyt intoa ja tarmoa ­vaikka mihin. Toisaalta olet kuin tuuliviiri, ja suunnitelmasi tuppaavat vaihtumaan lennossa. Sinun kannattaakin ehkä odotella hetki ennen kuin esittelet ideoitasi muille tai pyydät heitä mukaan hankkeisiisi. Liikunnan kautta voit purkaa energiaasi mielekkäästi ja harmittomasti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat kipeästi hauskuutta ja elämyksiä ja saatatkin hamuta niitä nyt keinoja kaihtamatta. Enemmän ei kuitenkaan suinkaan ole pa­rempi, ja liika hedonismi tai helppous jättävät jälkeensä entistä tyhjemmän tunteen. Avainsana on nyt kohtuus. Älä vaadi ­liikaa itseltäsi, muilta äläkä olo­suhteilta. Keskity hetkeen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Yleensä tarkka arvostelukykysi ei nyt ole parhaimmillaan, ja katselet ehkä jonkun henkilön touhuja tai lupaavalta tuntuvaa tarjousta liian ruusunpunaisten lasien läpi. Totuuden paljastu­minen tekee kipeää ja kolauttaa ylpeyttäsi, mutta älä suotta soimaa itseäsi vaan ota kokemus opin kannalta. Ruoki luovuuttasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso huokuu harmoniaa ja pehmeää energiaa. Oma elämäsi on tasapainossa: uhkut tyytyväisyyttä, ja läheisimmät ihmissuhteesi hehkuvat aivan erityistä lämpöä ja yhteisymmärrystä. Sovittelijan kykysi ovat huipussaan, mutta viihdyt niin hyvin kuplassasi, ettet välttämättä halua osalliseksi kenenkään muun draamaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet altis näkemään epäoikeudenmukaisuutta sielläkin, missä sitä ei ole. Sen sijaan, että hautoisit synkkiä ajatuksia itseksesi, hakeudu toisten seuraan. Älä odota muiden tulevan ­piristämään sinua vaan ole aloitteellinen ja tarjoa auttava kätesi jollekulle sen tarpeessa olevalle. Mielialasi kohoaa kuin raketti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso suosii romantiikkaa, joten nyt on hedelmällistä satsata parisuhteeseen. Sinkuilla on tuhannen taalan paikka lähestyä mahdollista kiinnostuksen kohdettaan. Harjoitat itsetutkiskelua ja etsit merkitystä olemassaolollesi. Sinulle tekisi hyvää löytää jokin isompi hanke, jonka hyväksi voisit panna parastasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet hieman stressaantunut, mikä luo jännitteitä ihmissuhteisiisi. Pyri paikallistamaan stressin alkulähde ja mieti sitten, mitä konkreettista asian helpottamiseksi voisit tehdä. Jos asian korjaaminen on ulottumattomissasi, ei hermoilusi auta tippaakaan, joten suuntaa tietoisesti huomiosi johonkin mukavampaan.

Lue myös: Horoskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

X