Seuran viikkohoroskooppi 29.3.–4.4.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Muusikko J. Karjalainen
Muusikko J. Karjalainen on syntynyt 1.4.1957. Hyvää syntymäpäivää! © ari heinonen / om-arkisto

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet henkisesti vireä ja koet kirkkaita oivalluksen hetkiä, jotka kannattaa ottaa tosissaan ja käyttää hyödyksi. Myös sanallinen valmiutesi on poikkeuksellisen korkealla, ja kykenet vaivattomasti osallistumaan mitä moninaisimpiin keskusteluihin aihepiiristä riippumatta. Muista vaalia läheisiä ihmissuhteistasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos tunnet olosi vetämättömäksi, syy löytyy elintavoistasi, joihin voit omilla toimillasi vaikuttaa. Älä laiminlyö hyvinvointiasi vaan kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi. Muutoin jakson teema on jakaminen. Jaa kokemuksiasi, aikaasi ja ajatuksiasi toisten kanssa, niin huomaat saavasi kaksin verroin takaisin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat nyt joutua tilanteisiin, joissa huomaat olevasi ei-toivottu vieras, jonka ajatuksia vastustetaan ja johon suhtaudutaan kovin nihkeästi. Vaikka kokemus tuntuisikin sinusta hämmentävältä tai epämiellyttävältä, älä ota sitä liian henkilökohtaisesti. Kyse on lähinnä huonosta ajoituksesta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vaikka yleensä oletkin melko ujo, nyt olet valmis ottamaan käyttöön koko potentiaalisi ja näyttäytymään muille uudessa, entistä itsevarmemmassa roolissa. Mikäli kaipaat uudistumista, otollinen aika ottaa ensimmäiset askeleet on käsillä nyt, sillä rohkeutesi ja luovuutesi ovat huipussaan. Pidä hatustasi kiinni!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet elementissäsi päästessäsi panemaan muita ruotuun ja näyttämään, kuka käskee. Tiedät tarkalleen, mitä haluat, etkä osaa tai välitä asettua toisten asemaan tai kuunnella vasta-argumentteja. Jyräävä tyylisi saa kanssaihmisesi piankin nousemaan takajaloilleen, ja konflikti on valmis. Opettele joustamaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin huoli painaa mieltäsi ja verottaa jaksamistasi. Sen sijaan, että yrittäisit urheasti pärjätä omin nokkinesi, ota rohkeasti muiden tarjoama apu ja tuki vastaan. Se ei tee sinusta heikompaa, vaan kuuluu normaalina osana ihmisyyteen ja tekee hyvää sekä itsellesi että niille, joiden sallit auttaa. Kokeile.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kun luotat omiin visioihisi ja unelmiisi etkä pelkää toisten reaktioita, sinulla on oivalliset mahdollisuudet luoda perustukset jollekin merkittävälle hankkeelle, joka vaikuttaa ratkaisevasti elämäsi suuntaan tulevaisuudessa. Älä lörpöttele suunnitelmistasi kevyesti vaan uskoudu vain harvoille ja valituille.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kohtaamiset toisten kanssa toimivat peilinä ja oppitunteina sen suhteen, miten toimit vuorovaikutustilanteissa. Jos sukset tuntuvat menevän usein ristiin, on syytä katsoa myös peiliin. Harjoittelemalla kärsivällisyyttä ja toisten huomioon ottamista opit toimimaan joustavammin ja huomaat, että elämä helpottuu.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet taitava puhuja ja innostuessasi jostain saatat sortua jopa saarnaamaan, jos kuulijoita riittää. Yleensä intoilusi on harmitonta, mutta joskus joku voi ottaa puheesi liiankin tosissaan ja pohtia sanojasi vielä kauan senkin jälkeen, kun oma kiinnostuksesi on jo vaihtanut kohdetta. Kanna vastuu puheistasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Otat helposti liikaa vastuuta harteillesi ja uuvutat itsesi yrittäessäsi pelastaa koko maailman. On hienoa, että kannat huolta muista, mutta muista, että eniten pystyt vaikuttamaan teoillasi ja esimerkilläsi siellä, missä kulloinkin olet. Opettele siis priorisoimaan ja anna aikaasi ja energiaasi lähimmillesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Haluat järjestää elämäsi ainakin joiltakin osin uuteen uskoon. Ehkä hankkiudut eroon joistakin huonoista tavoista tai turhista tavaroista, mikä on hyvä, mutta saatat suhtautua samalla tavalla nyrpistellen myös ihmissuhteisiisi ja antaa turhankin armotonta palautetta läheisillesi, mitä saat ehkä katua myöhemmin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin vanha kiista tai väärinkäsitys saattaa nostaa päätään, mutta ota se pikemminkin lahjana kuin harmina, sillä jakso suosii poikkeuksellisen hyvin sovittelua ja anteeksiantamista. Jälkimmäistä voit soveltaa myös itseesi, mikäli jokin tekemäsi vääryys tai virhe vaivaa mieltäsi. Tähtää kaikessa harmoniaan.

X