Seuran viikkohoroskooppi 29.5.–4.6. – Hyvää syntymäpäivää, Saija Tuupanen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Iskelmälaulaja Saija Tuupanen on syntynyt 31.5.1982.
Iskelmälaulaja Saija Tuupanen on syntynyt 31.5.1982. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Mirva Kakko/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Saija Tuupanen viettää syntymäpäiviään 31. toukokuuta – onnea!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Edessä on jännittävä jakso, joka tarjoaa sinulle anteliaasti tilaisuuksia laajentaa tuttava- ja elämänpiiriäsi. Mukaan voi osua varsinainen täysosuma, mutta sinulta vaaditaan tarkkuutta ja hoksaavaisuutta, sillä sitä ei ole helppo tunnistaa ensi silmäyksellä. Liikaan levottomuuteen auttaa luonnossa liikkuminen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jyvät erottuvat nyt akanoista, ja joudut myöntämään olleesi liian hyväuskoinen jonkin asian tai henkilön suhteen. Pettymyksestä selvittyäsi huomaat kuitenkin, että tilanteen oikean laidan selviäminen on pelkästään hyvä. Toisaalta ne ihmissuhteet ja asiat, joilla on vankka perusta, puhkeavat täyteen loistoonsa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla olisi paljon ideoita, mutta toteutuksen kanssa on vähän niin ja näin. Sen sijaan, että kiukuttelisit esteiden edessä, säästä paukkusi ja odota rauhassa otollisempaa ajankohtaa. Lohduttaudu sillä, että moni muukin on nyt samassa veneessä ja keskity lataamaan akkujasi lepäämällä ja kohottamalla kuntoasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Poikkeusaikana saat turvaa siitä, että pyrit pitämään oman elämäsi mahdollisimman hyvässä järjestyksessä. Jätä silti tilaa yllätyksillekin. Menneisyys nousee nyt jollain tavalla esiin. Ehkä joku unohduksissa ollut henkilö ottaa yhteyttä tai saat selville jotain yllättävää omasta tai läheisesi menneisyydestä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vaikka yksinolo sopiikin sinulle pieninä annoksina, liian pitkään jatkuessaan seuran puute alkaa syödä elämäniloasi. Pidä siis huoli siitä, että saat olla riittävästi tekemisissä edes etänä itsellesi tärkeiden ja miksei aivan uusienkin kontaktien kanssa. Varmista myös, että esteettinen puolesi tulee ravituksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet hyvin luova ajattelussasi ja ideoit nyt päässäsi hyvinkin pitkälle meneviä ja yksityiskohtaisia suunnitelmia. Vaikka niiden toteuttaminen viivästyisikin, hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Jokin ihmissuhde saattaa kohottaa pulssiasi joko hyvässä tai pahassa. Tuuleta tunteitasi ulkoilemalla runsaasti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Mielesi halajaa uusiin maisemiin, ja kun matkustaminen ei nyt käy päinsä, alat muistuttaa arvaamatonta häkkieläintä. Luovuus ja uudet konstit esiin! Halutessasi löydät kyllä tapoja virkistää mieltäsi ja seikkailla turvallisestikin. Jos rakkaudessa on ryppyjä kannattaa katsoa peiliin ja arvioida omaa käytöstään.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vaikka elämässä riittääkin nyt haasteita kerrakseen, mahtuu jaksoon myös paljon iloa ja jopa riehakkuutta. Uusi ihastus jotakuta kohtaan tai innostus uuteen harrastukseen voi hyvinkin nostaa päätään ja työntää ainakin hetkeksi huolet tieltään. Jokin mieltäsi vaivannut ongelma ratkeaa yllättävällä tavalla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Pidä erityisen hyvää huolta terveydestäsi ja vastustuskyvystäsi syömällä oikein ja välttämällä turhaa stressiä. Jokin keskeneräinen projekti aiheuttaa harmaita hiuksia. On hyvä tiedostaa omat rajansa ja mahdollisuutensa vaikuttaa asioiden kulkuun ja osata luovuttaa, kun sen aika on. Jokin tapaaminen tuo iloa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Nyt kannattaa ottaa rauhallisesti. Arvostelukykysi ei ole kummoinen, ja siksi kannattaakin laskea vähintään kymmeneen ennen kuin innostut yli äyräiden tai menetät malttisi. Kärpäsistä kasvaa nyt helposti härkäsiä, ja toisaalta voit sortua katteettomaan optimismiin varsinkin taloudellisten investointien suhteen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin tai jotkin asiat elämässäsi ovat palvelleet aikansa ja joutavat mennä. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö niillä olisi ollut arvoa tai merkitystä, vain sitä, että olet kasvanut niistä ulos ja on aika siirtyä eteenpäin. Osaat tehdä oikeat ratkaisut, kun kuuntelet vaistoasi etkä pyri miellyttämään liikaa muita.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on taipumusta murehtia menneitä tai menetettyjä asioita, mikä vetää helposti mielesi matalaksi. Suuntaa sen sijaan katseesi meneillään olevaan hetkeen, ihmisiin ja luontoon ympärilläsi ja tulevaisuuteen, niin huomaat, etteivät asiasi ole ollenkaan huonosti. Jokin uusi inspiroiva tuttavuus piristää.

X