Seuran viikkohoroskooppi 29.7.-4.8. – Hyvää syntymäpäivää, Anssi Kela!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Anssi Kela
Anssi Kela on syntynyt 29.7.1972. © Jonne Räsänen/ Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi.

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle? Syntymäpäiväänsä heinäkuun lopussa viettää muusikko Anssi Kela. Onnea Anssille!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin peruutus tai viivästys sotkee suunnitelmiasi. Käytä hoksottimiasi ja luovuuttasi, niin keksit kyllä keinon asian korjaamiseksi. Mielesi voi olla hieman ailahtelevainen ja voit kokea suuria tunnekuohuja alakulon alhosta riemusi huipulle. Harmaat pilvet väistyvät nopeasti, ja olet taas oma kunnianhimoinen itsesi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet sähäkällä tuulella, mikä voi tehdä sinusta flirttailunhaluisen ja lisätä vetovoimaasi, mutta toisaalta myös näkyä hermostuneisuutena tai äkkivääränä käytöksenä. Hyvä ohje on pidättäytyä tekemästä isoja päätöksiä silloin, kun tunnet pakottavaa tarvetta tehdä niitä tässä ja nyt. Odota selkeämpää olotilaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Janoat vaihtelua. Ympäristönvaihdos tekisi ­hyvää, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit ehkä muuttaa jotain lähiympäristössäsi. Pelkkä järjestyksen vaihtaminen kotona voi jo virkistää ja auttaa näkemään asiat uudesta perspektiivistä. Jokin talouteen liittyvä asia voi askarruttaa. Siihen löytyy ratkaisu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Parisuhteessa voi esiintyä eripuraa, mutta ­hyvällä tahdolla ja sovittelevalla asenteella pääset pitkälle. Älä yritä väen väkisin saada viimeistä sanaa vaan säästä paukkusi isompia haasteita varten. Sellaisia on nyt nimittäin tarjolla. Ne ylittääksesi joudut näkemään vaivaa, mutta palkintokin on sen mukainen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet tavallistakin uskaliaampi ottamaan riskejä. Vaikka nautitkin jännityksestä ja haasteista, turhan uhkarohkeaksi ei pidä ryhtyä. Kanavoi näyttämisenhalusi johonkin, josta voi koitua todellista hyötyä. Sinun on nyt helppo tehdä vaikutus muihin, joten jos havittelet ylennystä tai isompia saappaita, anna palaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulle puhaltavat suotuisat tuulet rahaan ja työhön liittyvissä asioissa, mutta lähim- missä ihmissuhteissa voi olla kompurointia. Yhteisymmärrys ei ota löytyäkseen, ja saatat tuntea ajautuvasi etäämmälle puolisostasi, mutta se on ohimenevää. Puhukaa rehellisesti tyytymättömyyden syistä ja etsikää niihin lääke.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielesi on tärkein työkalusi ja mielikuvituksesi suuri rikkaus. Nyt on kuitenkin toiminnan aika, joten jätä liika ajattelu hetkeksi vähemmälle ja tartu tilaisuuksiin konkreettisesti. Roman­tiikkaa on ilmassa, joten käytä luovuuttasi ja keksi vaikkapa jokin yllätys rakkaallesi. Pieni matkakin voisi tehdä terää.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Nyt ei ole aika myötäillä liikaa muita tai yrittää sulautua tapettiin. Sinussa on potentiaalia, joka kaipaa päästä kunnolla käyttöön. Joudut ehkä toimimaan ponnekkaammin tai esittämään asiasi tavallista vaativampaan sävyyn, mutta tärkeintä on päästä näyttämään, mistä sinut on tehty. Usko itseesi, niin menestyt.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Rahaan ja rakkauteen liittyvät teemat nousevat etualalle. Joudut ehkä karsimaan menojasi tai siirtämään jotain hankintaa. Tee se nyt, niin säästyt isommilta harmeilta jatkossa. ­Rakkaudessa suvaitsevaisuus ja kärsivällisyys ovat valttia. Älä yritä muokata muista jotain sellaista, mitä he eivät itse halua olla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet tavallista kärsimättömämpi ja ärryt pienestäkin. Yritä löytää tapoja rentoutua ja saavuttaa sisäinen rauha, sillä jatkuva provosoituminen ja mielipiteidesi puolustaminen vievät paitsi muiden myös omiakin voimiasi. Jos ei muu auta, vetäydy ylhäiseen yksinäisyyteesi, niin vältyt ainakin turhilta riidoilta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut nyt hillitsemään itseäsi, sillä haluaisit kiivaasti edetä hankkeessasi, mutta tilanne vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Parisuhteessakin saattaa olla kupruja. Jokin kumppanisi tapa saattaa ärsyttää tavallista enemmän, ja olet kärkäs antamaan tulenpalavaa kritiikkiä. Hyvällä saavutat enemmän kuin pahalla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet voimiesi tunnossa ja tavallista itsevarmempi, mikä näkyy muillekin. Nyt onkin oikea hetki uskaltaa hieman enemmän. Esitä viimein kauan aikomasi treffikutsu tai pyydä taustatukea jollekin hankkeellesi tai unelmallesi. Mitä enemmän uskallat rikkoa rajojasi ja panna itseäsi likoon, sitä vahvemmaksi kasvat.

Lue myös: Muusikko Anssi Kela: ”On täysin sattumaa, että olemme syntyneet maahan, jossa saamme elää monin tavoin etuoikeutettua elämää”

X