Seuran viikkohoroskooppi 3.1.–9.1.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Seuran viikkohoroskooppi: Jääkiekkovalmentaja Kari Jalonen on syntynyt 6.1.1960.
Seuran viikkohoroskooppi: Jääkiekkovalmentaja Kari Jalonen on syntynyt 6.1.1960. Hyvää syntymäpäivää! © Jukka Pakarinen / Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta onnistumisesi ja motivaatiosi ovat nyt hyvin tiukasti sidoksissa henkiseen hyvinvointiisi. Älä siis ryhdy mihinkään, minkä takana et voi seistä täysillä. Sen sijaan kaikki sellainen tekeminen, joka tuntuu aidolta ja saa sydämesi laulamaan, onnistuu yli odotusten.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mikäli olet kokenut joutuneesi kantamaan raskasta taakkaa tai elämään paineiden alla, nyt voit huokaista helpotuksesta. Luvassa on kepeä, romantiikan ja riemun täyteinen jakso, josta kannattaa ottaa ilo irti jo siksi, että saat ladattua akkujasi ja myös siksi, että näin hyvää flaksia ei kovin usein käykään.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Luvassa on työntäyteinen jakso. Saatat tuntea, että asemasi on uhattuna ja että joudut puolustamaan sitä. Kääri siis hihasi ja röyhistä rintaasi. Ei ole mitään syytä, miksi sinun tulisi siirtyä sivuun. Kun uskot itse itseesi ja kykyihisi, pystyt kyllä vakuuttamaan toisetkin. Rohkeasti kohti haasteita vain!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vuosi alkaa osaltasi tehokkaissa tunnelmissa. Pääset heiluttelemaan tahtipuikkoa sielusi kyllyydestä ja sanelemaan ehtoja ja toimintasuunnitelmia kohtaamatta nimeksikään vastarintaa. Tuntuu, että muut sopeutuvat suunnitelmiisi kernaasti, joten nyt on loistava tilaisuus muokata asioita mieleisellesi tolalle.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinuun kohdistetaan nyt paineita ja odotuksia jonkin keskeneräisen asian suhteen. Älä suostu hoputettavaksi, sillä asia ei yksinkertaisesti ole osaltasi vielä kypsä päätettäväksi. Jokin ihmissuhde on muuttamassa muotoaan, mutta siinäkin palaset loksahtelevat lopullisesti kohdilleen vasta jonkin ajan kuluttua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Nyt on hyvä aika terävöittää tulevaisuudensuunnitelmiaan. Mitä yksityiskohtaisemman kuvan pystyt tavoitteistasi laatimaan ja mitä konkreettisemmin osaat hahmottaa niihin pääsemiseen tarvittavan ajan ja muut resurssit, sitä vakavammin pystyt itsekin suhtautumaan onnistumiseesi. Tee isompia hankintoja harkiten.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Uusien projektien aloittaminen kannattaa ajoittaa heti vuoden alkuun, sillä kunnianhimosi ja rohkeutesi ovat nyt huipussaan. Jaa haaveitasi läheistesi kanssa. Saat heiltä täyden tuen. Kaikki sosiaalinen kanssakäyminen tuntuu nyt luonnistuvan sinulta sulokkaasti ja arvokkaasti, ja olet hyvin suosittua seuraa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnet halua uudistaa imagoasi tai muuten etsiä itsestäsi uusia puolia ja tehdä asioita totutusta poikkeavalla tavalla. Siinä ei ole mitään väärää, mutta jos maltat kerätä ensin rauhassa voimia ja palautua menneen vuoden rasituksista, kaikki sujuu paljon paremmin, ja näet selkeämmin, mihin suuntaan tahdot lähteä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joudut ponnistelemaan saavuttaaksesi tasapainon ulkoisten ja sisäisten tavoitteidesi välillä. Vaikka olet kunnianhimoinen ja haluat menestyä kaikissa hankkeissasi, kaikki sellainen, mikä sotii sisäisiä arvojasi tai moraalikäsityksiäsi vastaan, on tuomittu epäonnistumaan. Joku uusi ihminen rikastuttaa elämääsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vuoden alun parasta antia ovat ystävien seura ja muu sosiaalinen kanssakäyminen. Olet tottunut olemaan se, joka huolehtii toisten viihtymisestä, mutta jos maltat riisua sen roolin yltäsi, huomaat että toisten huolenpidon kohteena oleminen on mitä virkistävintä vaihtelua. Älä päästä elämääsi liian hektiseksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jotain uutta ja suurta on muhimassa pinnan alla, mutta kun et saa siitä vielä otetta, tunnet välillä suurtakin turhautumista. Sen sijaan, että purkaisit sitä läheisiisi, tee jotain rakentavampaa. Käy vaikkapa lenkillä. Luovuutesi on heräämässä, joten kerää voimia, jotta jaksat hyödyntää sitä, kun aika on.

Jousimies

(23.11.–21.12.)
Sinussa on nyt energiaa kuin pienessä kylässä. Jos osaat käyttää sitä rakentavasti ja kanavoida sen oikein, vain taivas on menestyksesi rajana. Mikäli ryntäilet sinne tänne ja kokeilet onneasi huvin vuoksi tai hajotat energiasi liian laajalle, seurauksena on toivoton sekamelska, jota saat selvitellä pitkään.

Lue lisää:

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

Anna.fin viikkohoroskooppi

Uuden vuoden 2020 horoskooppi

Mitä Seuran vuosihoroskooppi lupaa vuodelle 2020? © istockphoto

Lue myös: Seuran vuosihoroskooppi 2020 – Uusi vuosi ja uudet kujeet!

X