Seuran viikkohoroskooppi 3.5.–9.5.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Saara Aalto
Laulaja Saara Aalto on syntynyt 2.5.1987. Hyvää syntymäpäivää! © Paula kukkonen / OM-arkisto

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet valmis muutoksiin, jotka saattavat koskea ihmissuhteitasi, asuinpaikkaasi tai työtäsi – tai jopa kaikkia näitä. Mihinkään ei silti kannata rynnätä suin päin, ettet joudu katumaan tai pettymään, kun asia ei menekään haluamallasi tavalla. Olet menossa kohti uutta, mutta aika sille ei aivan vielä ole ihanteellinen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet hyvässä vauhdissa, ja suuntasi on vahvasti eteenpäin. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, millaisin keinoin asiaasi edistät, sillä toiset saattavat kokea innostuneisuutesi pyrkyryydeksi tai manipuloinniksi. Vältä kaikin keinoin valtataisteluita, sillä niissä syntyy vain häviäjiä, ja energiasi valuu hiekkaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Hankalat asiat vaativat käsittelyä, mutta niiden esiin tuominen on vaikeaa. Riskinä on, että mikäli ilmaiset ajatuksesi liian suoraan, vastapuoli saattaa pahastua tai pitää sitä hyökkäyksenä. Toisaalta asian hautominen sisällään ei sekään ole hyvästä. Avoimuus ja toisen kunnioittaminen lienevät parhaat työkalut.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin tulevaisuuttasi koskeva päätös lähestyy, mutta siihen liittyvät ajatuksesi eivät ole vielä kypsyneet, mikä näkyy hermoiluna tai ailahtelevaisuutena. Älä hosu asian suhteen vaan anna sen kypsyä rauhassa valmiiksi. Jakso on muutenkin hieman levoton ja sisältää sekä suuria onnistumisia että pieniä pettymyksiä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessä on vahva jakso. Asenteesi on kohdallaan ja auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ilman suurempia ponnisteluja. Ilmaiset itseäsi varmasti ja uskottavasti, minkä myös sinuun auktoriteettiasemassa olevat panevat merkille. Jokin sinuun aiemmin kohdistunut vääryys nousee nyt päivänvaloon ja tulee oikaistuksi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mielesi on avoin ja koet tavallista helpommaksi kohdata rehellisesti arkaluontoisiakin asioita. Näet selkeästi toisten perimmäiset motiivit ja pystyt myös tunnistamaan omat alitajuiset syysi toimia tietyillä tavoilla. Sinulla onkin nyt halutessasi oivallinen tilaisuus tehdä parannuksia tai muutoksia elämääsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ajattelu on nyt vahvin voimavarasi. Osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, joten nyt on hyvä hetki laatia pitkän tähtäimen suunnitelmia, jotka sitten voit pilkkoa pienemmiksi osatavoitteiksi. Läheisissä ihmissuhteissa esiintyy erimielisyyksiä, joten luvassa on oivia tilaisuuksia harjoitella kärsivällisyyttä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla olisi hyvät mahdollisuudet saada paljon aikaan, mutta olet taipuvainen laiskotteluun ja asioiden lykkäämiseen. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa niin kauan kuin pystyt olemaan kantamatta syyllisyyttä kasaantuvista hommista eikä niistä koidu harmia muille. Joutilaisuus herättelee hienosti luovuuttasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Parasta, mitä voit nyt itsesi ja läheistesi hyväksi tehdä, on pitää hauskaa ja keskittyä itsellesi tärkeisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Se lisää energiaasi, ja sinulla on taas mistä ammentaa niin työhön kuin ihmissuhteisiinkin. Raha-asioissa esiintyvä mahdollinen hämminki on väliaikaista, joten älä stressaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mikäli ärryt ja tiuskit mitättömistä syistä läheisillesi, teet kaikille osapuolille palveluksen vetäytymällä omiin oloihisi, kunnes mielesi tasaantuu. Muuten jakso kyllä suosii kotiin liittyviä projekteja ja läheisten kanssa yhdessäoloa. Ota siis itse vastuu mielialastasi ja kiinnitä huomiota käyttäytymiseesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Varsinkin lasten ja nuorten seura inspiroi sinua. Nyt on hyvä hetki panostaa kodin viihtyisyyteen, joten jokin sisustus- tai suursiivousprojekti voisi olla paikallaan. Anna luovuutesi säteillä ympäristöösi. Kun turvasatamasi on kunnossa, sinun on helpompi uskaltaa ottaa isompia riskejä myös sen ulkopuolella.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Talousasioissasi saattaa tulla takapakkia, mutta paniikkiin ei silti ole syytä. Kenties jokin ottamasi riski konkretisoituu, mutta keksit kyllä keinot paikata siitä syntyneet tappiot. Älä kuitenkaan anna raha-asioiden täyttää koko tajuntaasi vaan etsi harmoniaa ja kauneutta ympäristöstäsi ja ihmissuhteistasi.

X