Seuran viikkohoroskooppi 3.7.–9.7. – Hyvää syntymäpäivää, Teemu Selänne!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jääkiekkoilija Teemu Selänne on syntynyt 3.7.1970. Hyvää syntymäpäivää!
Jääkiekkoilija Teemu Selänne on syntynyt 3.7.1970. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tiia Ahjotuli/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teemu Selänne viettää syntymäpäiviään 3. heinäkuuta – onnea!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunnut nyt menestyvän ihan kaikessa. Talousnäkymäsi näyttävät lupaavilta, ja hankkeesi edistyvät vaivatta. Uskallat tehdä rohkeitakin ratkaisuja itsenäisesti etkä muutenkaan tunne tarvetta nojata muiden apuun tai ehdotuksiin. Haluat olla paras versio itsestäsi ja satsaat tavallistakin enemmän myös ulkonäköösi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinussa on nyt mahtipontisuutta, joka näkyy sanoissasi, eleissäsi ja teoissasi. Tiedät mitä haluat ja tunnet ansainneesi sen. Sisäinen elämäsi on rikasta, ja saatat inspiroitua vaikkapa unistasi. Luotat nyt enemmän omaan intuitioosi kuin muiden neuvoihin. Tylsien käytännön asioiden hoidon jätät muiden kontolle.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Joku uusi tuttavuus saattaa osoittautua myöhemmin hyvinkin vaikutusvaltaiseksi ja hankkeitasi hyödyttäväksi. Pidä huolta siitä, ettet haali liikaa tekemistä, sillä ajaudut nyt helposti ylikierroksille, mikä voi vaikuttaa heikentävästi harkintakykyysi. Rakkauselämäsi on vireää.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Resurssisi ovat lisääntymässä. Kyse voi olla itseluottamuksesi kasvamisesta tai jostakin rahaan liittyvästä edullisesta käänteestä. Haluat kehittää itseäsi ja saatat osallistua vaikkapa jollekin kurssille. Toisaalta kannat huolta läheisistäsi ja podet helposti huonoa omaatuntoa, jos keskityt liikaa itseesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Menestyksen avaimet eivät ole omissa käsissäsi, vaan onnistuminen on kiinni siitä, miten hyvin osaat viestiä toiveistasi ja tavoitteistasi muille ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Nyt ei ole sooloilun aika. Jokin matka tai muu irtiotto piristää. Rakkauteen voi tulla ryppy, mutta sovitteleva asenne auttaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos joku läheisesi moittii sinua itsekeskeisyydestä, mieti närkästymisen sijaan, voisiko väitteessä olla perääkin. Innostuessasi sinulla on taipumusta sysätä kaikki muu sivuun, mikä saa kumppanisi tuntemaan itsensä laiminlyödyksi. Ota asiaksesi viettää laatuaikaa rakkaittesi kanssa ja keksi yhteistä tekemistä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet jonkin muutosprosessin kynnyksellä, mikä saa sinut kenties tuntemaan olosi ajoittain huteraksi. Saatat käyttäytyä tapojesi vastaisesti vaikkapa tuhlaamalla tavallista enemmän tai haastamalla kumppaniasi eri tavoin. Jokin pitkään muhinut riidanpoikanen voi leimahtaa liekkiin. Sinkut voivat ihastua palavasti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Suuntasi on vahvasti ylös- ja eteenpäin. Jos et ole tyytyväinen johonkin asiaan elämässäsi, tartut siihen nyt rohkeasti ja teet ratkaisuja asian parantamiseksi. Itseluottamuksesi on niin suurta, että uskallat kohdata hankalatkin asiat suoraan ja rehellisesti. Suhteissasi on aivan erityistä kipinää ja lämpöä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kun annat ilon ja inspiraation ohjata toimiasi, elämäsi on hyvin nautittavaa. Jos sen sijaan yrität olla liikaa mieliksi muille ja tukahdutat omat tarpeesi, meno alkaa piankin takkuilla. Sinun kannattaa etsiä erilaisia tapoja aktivoida ja ilmentää luovuuttasi. Saatat huomata kasvaneesi ulos jostain suhteesta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tiedät mitä haluat etkä tyydy mihinkään puolittaiseen. Vimmasi viekin sinut nyt tarvittaessa vaikka läpi harmaan kiven. Älä kuitenkaan rynni eteenpäin laput silmillä tai sinulta menee sivu suun monta romanttista hetkeä tai mukavaa yllätystä. Kättesi jälki näkyy laajalti. Myös kotisi saa osansa muutoksista.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sisäinen varmuutesi ja itseluottamuksesi kasvavat päivä päivältä, ja tiedät saavuttavasi haluamasi omilla ehdoillasi. Ulospäin vaikutat rauhalliselta ja leppoisalta, mutta jokin hartaasti suunnittelemasi projekti odottaa jo lähtölaukausta. Jonkinlaisen menopelin hankkiminen saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Karismasi on huipussaan, ja saat leikiten hurmattua kenet tahansa. Viaton flirtti on omiaan piristämään, mutta älä leikittele kenenkään tunteilla vain saadaksesi hupia. Jokin tavoitteesi häämöttää jo näköpiirissä, mutta parhaan lopputuloksen saavuttaaksesi sinun tulee edetä tunnollisesti eikä yrittää oikaista.

X