Seuran viikkohoroskooppi 30.10.–5.11. – Hyvää syntymäpäivää, Riku Nieminen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Riku Nieminen viettää syntymäpäiviään 1. marraskuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Riku Nieminen on syntynyt 1.11.1986. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Riku Nieminen viettää syntymäpäiviään 1. marraskuuta – onnea!
Teksti: Paula Joentaus

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt ahne kokemuksille ja haluat laajentaa ympyröitäsi monin eri tavoin. Se tuo elämääsi lisää jännitystä, mutta liiallisuuksiin mennessään kuormittaa sinua liikaa, mikä kostautuu hermostuneisuutena ja äkäisyytenä. Muista siis kohtuus, niin saat nauttia erinomaisen vaihtelevasta ja onnekkaastakin jaksosta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla saattaa nyt olla onnea sekä rakkaudessa että raha-asioissa. Solmit ehkä tuottoisan diilin, teet edullisen löydön tai keksit keinon tienata ylimääräistä. Olet leikkisä ja heittäydyt kernaasti pieneen flirttiin. Nyt jos koskaan sinun kannattaa pyytää ihastuksesi kohdetta treffeille. Vakiintuneillakin rakkaus roihuaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Voi olla, että joudut tarkistamaan budjettiasi tai kuromaan kukkaronnyörejäsi tiukemmalle, mutta onnistut kyllä pitämään taloutesi plussan puolella. Jokin vanha sydän- tai muu suru saattaa muistuttaa itsestään, mutta huomaat kuitenkin haavan jo miltei parantuneen. Yllättävä kohtaaminen antaa uutta ajateltavaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Edessäsi on hedelmällinen jakso, jonka aikana päänvaivaa aiheuttaneet asiat tuntuvat löytävän oikean muotonsa ja paikkansa ilman sen suurempia ponnisteluja. Helppous on näennäistä, sillä olet tehnyt paljonkin pohjatyötä pinnan alla. Nauti siis tuloksista hyvällä omallatunnolla. Joku kaipailee yhteydenottoasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Asioilla ja suunnitelmilla on nyt taipumus muuttua äkillisesti, mikä saa verenpaineesi nousemaan. Yritä nähdä muutosten kohdalla hukkaan heitetyn työn sijaan jotain positiivista, niin harmisi lientyy. Jakso tarjoaa oivan mahdollisuuden harjoitella joustavuutta ja spontaaniutta, joille on käyttöä myöhemminkin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sosiaalinen elämäsi on nyt aktiivista ja vaihtelevaa. Tunnelmat ja mielipiteet saattavat vaihtua nopeastikin, ja kaikki pinnan alla väreilevä pyrkii nyt kiivaasti pintaan. Jakso sisältää paljon muutoksia ja tapahtumia, ja vaikka et olisi niitä tilannutkaan, saat ajan mittaan huomata niiden poikivan paljon hyvää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso lupaa kohtaamisia, joista jokin osoittautuu merkitykselliseksi tulevaisuutesi kannalta. Toisaalta olet myös altis yhteentörmäyksille tai tilanteille, joissa joku koettaa haastaa tai kyseenalaistaa valintojasi tai mielipiteitäsi jollain tavalla. Älä provosoidu äläkä lähde mukaan turhiin valtataisteluihin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Suhtaudut asioihin rennosti ja osaat esiintyä eduksesi tilanteissa, jotka monella nostattaisivat tuskanhien otsalle. Ei ihmekään, että muut kokevat seurasi kohottavaksi ja tavoittelemisen arvoiseksi. Sinulla riittää vientiä niin ammatillisessa kuin romanttisessakin mielessä, ja suosio kannattaa toki hyödyntää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kaipaat huomiota ja rakkautta ja kärsit, jos koet jääväsi niistä paitsi. Ilmaise toiveesi selkeästi, mutta älä sysää liikaa vastuuta onnellisuudestasi muiden kontolle. Mieti, mitä voisit itse tehdä oman tyytyväisyytesi lisäämiseksi. Se kasvattaa itsevarmuuttasi ja vetovoimaasi ja saa muut hakeutumaan seuraasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet elementissäsi päästessäsi valloittamaan ja hurmaamaan ihmisiä ja nyt olet siinä tavallistakin taitavampi. Jakson paras anti onkin seuraelämässä, ja uusi romanssi tai mielenkiintoinen tuttavuus saattaa hyvinkin tupsahtaa elämääsi. Jaat mielelläsi lahjoja ja kohteliaisuuksia ja saat myös vastaanottaa niitä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vireesi on mainio, ja saat nauttia onnistumisista hankkeissa, joihin olet satsannut energiaasi ja luovuuttasi. Voit ammentaa oppia yllättävistä lähteistä. Mitä avoimemmin osaat suhtautua odottamattomiin tapahtumiin ja kohtaamisiin, sitä useampia hyödyllisiä kapineita työkalupakkiisi kertyy tulevaisuuden varalle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet nyt taipuvainen märehtimään menneitä, mutta se ei auta sinua eteenpäin eikä kohenna mielialaasi. Jos maltat keskittyä nykyhetkeen, huomaat, että sillä on runsaasti tarjottavaa. Sosiaalinen elämä on antoisaa, ja oikeassa seurassa puhkeat itsekin kukkaan. Joku tai jokin herättää toden teolla mielenkiintosi.

X