Seuran viikkohoroskooppi 30.4-6.5. – Hyvää syntymäpäivää, Anssi Kukkonen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Anssi Kukkonen
Urheiluselostaja Anssi Kukkonen on syntynyt 30. huhtikuuta 1934. © Pekka Mustonen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Urheiluselostaja Anssi Kukkonen viettää syntymäpäiviään 30. huhtikuuta. Paljon onnea, Anssi!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämääsi on nyt tunkua. Tuoreet ideat, tuttavuudet ja yllättävät mahdollisuudet voisivat saada heikomman yksilön pään pyörälle, mutta sinä et ole helposti vietävissä. Kannattaa silti olla hereillä ja avoin tilaisuuksille, sillä nyt isompienkin muutosten tai suunnanvaihdosten teko on tavallista kivuttomampaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin rahaan tai muuhun omaisuuteen liittyvä asia tulee ajankohtaiseksi. Pyydä apua, jos kaipaat sitä, mutta älä toimi sisäisten impulssiesi vastaisesti vaan tee päätökset itsenäisesti. Jos et ole varma siitä, miten toimia, älä tee mitään vaan jätä asia hetkeksi hautumaan. Kun aika on kypsä, tiedät, mitä tehdä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Etsiskelet ratkaisua johonkin ongelmaan. Sen sijaan, että nojautuisit muiden mielipiteisiin, suuntaa katseesi menneisyyteen. Olet selättänyt vai­keuksia ennenkin yrityksen ja erehdyksen kautta, ja kokemukset ovat kasvattaneet viisauttasi, josta voit nytkin ammentaa. Jokin vanha tuttavuus antaa kuulua itsestään.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luvassa on mielenkiintoinen ja hauska jakso. Sinulla on taipumus ottaa ohjat tilanteessa kuin tilanteessa, mutta nyt kannattaisi hellittää hetkeksi kontrollista ja antaa muiden määrätä tahti. Näin pääset nauttimaan aivan uusista kokemuksista ja ajattelu­tavoista. Tuttavapiiriisikin on tulossa kiinnostava lisäys.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Mielenkiintoiset keskustelut ja sosiaalinen elämä ovat nyt keskiössä. Sen sijaan, että keskittyisit arjen pulmiin tai rutiineihin, joiden parissa yleensä viihdyt, sinulla on nyt tarve pohtia suuria kysymyksiä ja löytää uutta sisältöä elämääsi. Otollisessa seurassa se onkin hyvin palkitsevaa ja silmiä avaavaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet energinen ja ehkä jopa hieman ylivirittynyt, mikä voi ilmetä äkkivääränä käytöksenä. Jos sellaista esiintyy, tiedät, että on aika astua askel taaksepäin ja ottaa hieman rennommin. Muutoin kannattaa kyllä takoa kuumaa rautaa, sillä jakso on täynnä menestymisen mahdollisuuksia ja tilaisuuksia hauskanpitoon.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet kantanut hienosti vastuusi ja huolehtinut muidenkin asioista. Nyt sinun on aika ajatella itseäsi ja pitää hauskaa. Se ei ole turhaa vaan suorastaan välttämätöntä, jotta saat akkuusi uutta virtaa ja jaksat vastata eteesi tuleviin haasteisiin jatkossakin. Valitse seurasi ja tekemisesi omien mieltymystesi mukaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Onni tulee nyt elämääsi valepuvussa, joten älä heitä pyyhettä kehään heti kohdatessasi vastuksia. Sinulla on edessäsi mahtava kasvun paikka, ja kunhan läpäiset testin, avautuvat edessäsi tuoreet ja upeat näkymät. Niele siis kiukkusi ja kääri hihasi, kun eteesi tulee ongelmia. Jälkeenpäin voit onnitella itseäsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Löydät nyt inspiraatiota yllättävältä taholta. Älä siis ole turhan valikoiva sen suhteen, mistä innoituksesi kumpuaa. Ota se mieluummin kiitollisena vastaan ja kuulostele, mihin suuntaan se sinua ohjaa. Olet tavallista leikkisämpi ja halukas ilonpitoon, mikä ilahduttaa ystäviäsi ja läheisiäsi ja tekee hyvää itsellesikin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Reagoit epätavallisen voimakkaasti tilanteissa, joissa et tunne oloasi varmaksi. Vaikka yleensä olet joustava ja avarakatseinen, sietokykysi ei nyt ole kovinkaan hyvä. Anna itsellesi riittävästi tilaa ja aikaa olla omissa oloissasi ja koota ajatuksiasi. Jos kaipaat elämääsi muutosta, ala laatia suunnitelmia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sen sijaan, että kiinnittäisit huomiosi epäkohtiin tai etsisit vikoja muiden toiminnasta, keskity asioihin, jotka ovat juuri nyt mallillaan. Huomaat tyytyväisyytesi ja kärsivällisyytesi lisääntyvän ja pystyt suhtautumaan pieniin harmeihin huumorilla. Myös ihmissuhteesi voivat paremmin, kun vältät turhaa draamaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Rahaan ja perhesuhteisiin liittyvät asiat vievät nyt huomiosi. Siinä missä talouteen liittyvät asiat ovat myötätuulessa, ja saatat jopa tienata hieman ylimääräistä, ihmissuhteissa piisaa koukeroita ja soviteltavaa. Toiminnan ihmisenä etsit konkreettisia ratkaisuja, mutta kuuntelu ja läsnäolo toimivat paremmin.

 

X