Seuran viikkohoroskooppi 30.8.–5.9.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Juha Veijonen
Näyttelijä Juha Veijonen on syntynyt 29.8.1959. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli / om-arkisto

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Fyysinen vireesi ja vastustuskykysi ovat huipussaan, joten virtaa piisaa erilaisiin aktiviteetteihin ja ponnistuksiin. Ihmissuhteissa sen sijaan saattaa esiintyä töyssyjä ja yhteentörmäyksiä, joiden setviminen verottaa mielialaasi ja energiaasi. Väärinkäsitykset kannattaa silti pyrkiä selvittämään saman tien.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta huokuu charmia ja vetovoimaa, joiden avulla saat helposti haluamasi ja vähän ylimääräistäkin. Kiltteytesi ja oikeudenmukaisuutesi estävät sinua kuitenkin käyttämästä toisia hyväksesi, joten käytät vetovoimaasi vain edistääksesi asioita, joista on hyötyä muillekin. Jokin sinua vaivannut pulma ratkeaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Suuntaat katseesi sisäänpäin ja haluat huolehtia ensisijaisesti henkisestä hyvinvoinnistasi. Ota mahdollisuuksiesi mukaan aikaa itsellesi selvittääksesi, millaiset asiat sinua kenties kuormittavat tai mitä sellaista elämästäsi puuttuu, joka estää sinua ilmentämästä aidointa itseäsi. Pienilläkin muutoksilla on merkitystä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet nyt hyvin omistautunut työllesi tai muille hankkeillesi ja annat niille sekä aikaasi että energiaasi elämäsi muiden osa-alueiden kustannuksella. Jonkin aikaa se saattaa olla perusteltua, varsinkin kun saavuttamasi tulokset ovat vähintäänkin vakuuttavia, mutta pitempään jatkuessaan se voi horjuttaa tasapainoasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteesi ovat hyvällä tolalla ja toimivat vankkana taustatukena, kun lähdet kurkottamaan uusia, entistäkin suurempia haasteita kohti. Pyrkimyksesi menestyä ja saada jättää kädenjälkesi johonkin suureen projektiin saavat sinut ponnistelemaan entistäkin kovemmin. Menestyt, kunhan maltat jakaa voimasi oikein.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet tottunut selvittämään ongelmasi itsenäisesti, mutta nyt horisontissa siintää ongelmia, joissa joudut sekä auttajan että autettavan rooliin. Mistään suuremmasta onnettomuudesta ei ole kyse, pikemminkin käytännön pulmista. Huomaat, että muiden kanssa yhteen hiileen puhaltaminen on yllättävän antoisaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ajatuksesi askaroivat raha-asioissa, mutta sen sijaan, että ajaisit omaa etuasi tai pyrkisit lisäämään varallisuuttasi, olet kiinnostunut hyväntekeväisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Haluat tehdä hyvää ja huolehtia toisista, mutta pidä huolta siitä, ettet samalla tule verottaneeksi liikaa omia resurssejasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla riittää suunnitelmia ja tavoitteita, mutta haluat ensin varmistaa, että läheisilläsi on kaikki hyvin ennen kuin pystyt täysin keskittymään omiin mielenkiinnon kohteisiisi. Joku kaipaa nyt huomiota ja rohkaisua, ja sinua parempaa ja omistautuneempaa tsemppaajaa on vaikea löytää. Vireystilasi on mainio.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Taipumuksesi pitää langat omissa käsissäsi ja mietteesi omassa päässäsi toimivat yleensä hyvin, mutta nyt menestyt sitä paremmin, mitä avoimemmin jaat vastuuta ja toiveitasi muiden kanssa. Yhteistyö toisten kanssa ja raikkaat ulkopuolelta tulevat ajatukset ja ideat nostavat tehosi ja työnilosi uudelle tasolle.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Et ole parhaassa vireessäsi, ja varsinkin kanssakäymisessä toisten kanssa voi ilmetä kitkaa. Tarkkaile, millaisen vaikutuksen sanasi ja käyttäytymisesi muihin tekevät. Jos he toistuvasti ärsyyntyvät tai loukkaantuvat seurassasi, sinun on aika alkaa kehittää ja hioa sosiaalisia taitojasi. Huolehdi riittävästä levosta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jaksoasi elävöittävät hienot ja yllättävät kohtaamiset, joilla saattaa olla tulevaisuutesi kannalta suurikin merkitys. Painopiste on kuitenkin yllättävyydessä, joten suunnittelusta tai laskelmoinnista ei juuri nyt ole hyötyä. Riittää, että olet avoin ja hereillä. Saatat haluta jollakin tavalla testata fyysisiä rajojasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomiosi kiinnittyy nyt välittömään ympäristöösi, kotiisi ja läheisiin ihmisiin sekä omaan hyvinvointiisi. Et ole innostunut tavoittelemaan mitään erityisen suurta etkä kaipaa huikeita seikkailuja tai mahdollisuuksia päästä esittelemään osaamistasi. Niidenkin aika tulee, joten nauti rauhallisesta vaiheesta.

X