Seuran viikkohoroskooppi 31.1.–6.2. – Hyvää syntymäpäivää, Eino Grön!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Iskelmälaulaja Eino Grön juhlii syntymäpäiväänsä 31.1.1939. Onneksi olkoon!
Iskelmälaulaja Eino Grön juhlii syntymäpäiväänsä 31.1.1939. Onneksi olkoon! © Vesa Tyni / OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eino Grön viettää syntymäpäiviään 31. tammikuuta – onnea!

Iskelmälaulaja Eino Grön viettää syntymäpäiväänsä 31. tammikuuta. Lue, mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa sinulle!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Perhe tai muut läheiset saattavat nyt kaivata tavallista enemmän tukeasi ja aikaasi, joten voit joutua nipistämään omista harrastuksistasi tai menoistasi. Liika uhrautuvaisuus saa sinut kuitenkin ajan mittaan tuntemaan kuin olisit vankilassa, joten raivaa edes vähän aikaa ikiomille mielenkiinnon kohteillesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso suosii määrätietoista toimintaa, joten nyt kannattaa viedä loppuun ne keskeneräiset projektit, jotka on saatava valmiiksi tai joissa itse haluat onnistua. Kaikki puolivillainen tai mielenkiintosi menettänyt sen sijaan joutaa nyt roskiin. Jokin taloustilanteeseesi liittyvä hanke saisi nyt suotuisan alun.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energiasi on vahvaa ja asenteesi positiivinen. Taloutesikin on mallillaan, ja sinulla on nyt mahdollisuus toteuttaa jokin pitkään muhinut haave. Tarmosi ja iloisuutesi vetävät toisia puoleensa, joten saat paljon huomiota osaksesi, mutta romansseja enemmän sinua kiinnostavat nyt älylliset ja konkreettiset hankkeet.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Monenlaisia muutoksia on luvassa, mutta vaikka niistä koituukin ylimääräistä vaivaa ja järjestelyä, ne ovat kaikki kuitenkin positiivisia ja omiaan viemään elämääsi eteenpäin tai kohentamaan sitä jollain tavalla. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että tämä vaihe vie tavallista enemmän energiaa, joten huolehdi itsestäsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Työ ja velvoitteet nousevat elämässäsi keskeiseen asemaan, mikä heijastuu vääjäämättä sosiaaliseen elämääsi. Joudut tekemään valintoja, jotka eivät välttämättä ole hauskoja, mutta joista hyödyt pitkällä tähtäimellä huomattavasti enemmän kuin jos antautuisit hetken nautinnoille. Sinun tulee ylittää jokin este.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Mieltäsi askarruttavat suuret kysymykset, ja vietät mielelläsi aikaa niitä pohdiskellen. Jokin ihmissuhde näyttäytyy uudessa valossa, ja siinä voi tapahtua liikehdintää. Joko uskallat viimein lähestyä jotakuta henkilöä tai ottaa kaipaamaasi etäisyyttä hankalaksi kokemaasi suhteeseen. Oivallat jotain olennaista.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kuun vaihtuessa tunnet olosi kevenevän ja jaksamisesi lisääntyvän. Energianpuuskassasi saatat innostua aloittamaan jopa jonkin uuden liikunnallisen harrastuksen. Ihmissuhteissasi on menossa jakso, joka pakottaa sinut etsimään tasapainoa omien mielihalujesi ja läheistesi toiveiden välille. Aito vuorovaikutus auttaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin tärkeä tapaaminen tai hanke vaatii nyt keskittymistä ja aikaasi. Energiasi ovat kuitenkin laskusuunnassa, mikä voi hämmentää ja ärsyttääkin sinua. Älä piiskaa itseäsi äärirajoille vaan säästele voimiasi ja valitse tarkoin ne kohteet, joihin haluat nyt satsata täysillä. Kehosi ja mielesi kaipaavat lepoa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso on sosiaalisesti mitä antoisin, ja tunnet elämääsi virtaavan paljon hyviä asioita – rakkautta, välittämistä ja hauskuutta muiden taholta. Etkä suinkaan ole vain vastaanottajan asemassa: oma roolisi ja panoksesi ihmissuhteiden ylläpitäjänä ja erilaisten ihmisten yhteen saattajana on vähintään yhtä suuri.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Eteesi tulee nyt tilanteita ja ihmisiä, jotka saavat sinut närkästymään tai suorastaan raiteiltasi. Suuttuminen tai parhaatkaan perustelut sille, miksi sinä olet oikeassa ja muut väärässä, eivät kuitenkaan nyt auta. Ratkaisu on myötätunto ja periksi antaminen. Niiden avulla saavutat harmonian ja lopulta tavoitteesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tuntuu kuin koko elämäsi oli vaihtanut isommalle vaihteelle. Parhaassa tapauksessa otat jättiharppauksen kohti jonkin tavoitteesi toteutumista, mutta se edellyttää sitä, että tähtäimesi ja fokuksesi ovat kohdallaan. Muuten on vaara, että lisääntynyt vauhtisi näkyy vain vahinkojen ja sähläyksen lisääntymisenä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kuun vaihde on yhä tunnelmaltaan kepeä, ja kannattaakin nauttia seuraelämästä ja vapaa-ajasta vailla turhaa syyllisyyttä. Jokin isompi haaste tai mahdollisuus edetä uralla häämöttää jo edessä, joten kerää voimia ja paukkuja sitä varten. Saatat yllätykseksesi huomata mielipiteidesi tai mielitekojesi muuttuneen.

Lue myös: Rotan vuosi alkaa – Ota selvää, mitä kiinalainen horoskooppi lupaa sinulle vuodelle 2020

Lue lisää:

Seuran vuosihoroskooppi 2020

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

Anna.fin viikkohoroskooppi

Lue myös: Laulaja Eino Grön ajaa vartissa vaimon luokse hoitokotiin: ”Työ on tärkein yksinäisyyden poistaja”

X