Seuran viikkohoroskooppi 31.7.–6.8. – Hyvää syntymäpäivää, Satu Silvo!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Satu Silvo on syntynyt 2.8.1962. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Satu Silvo on syntynyt 2.8.1962. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Pekka Mustonen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Satu Silvo viettää syntymäpäiviään 2. elokuuta – onnea!

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa sinulle tällä viikolla? Lue tästä oma horoskooppisi!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Aistillisuutesi ja romantiikannälkäsi ovat huipussaan, ja saatat olla hieman liiankin perso imartelulle. Et nyt tyydy mihinkään haaleaan tai arkiseen vaan haluat tuntea syvästi ja kokea kernaasti jotain aivan uutta. Tämä voi saada sinut alttiiksi vilkuilemaan aidan toiselle puolelle vihreämmän ruohon toivossa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tunnet tarvetta tuulettaa tunteitasi ja tuoda ajatuksiasi julki. Luovuutesi on korostunut, ja se antaa ideoillesi aitoa omintakeisuutta, joka herättää muiden mielenkiinnon. Kiinnitä kuitenkin huomiota tapaan, jolla markkinoit ajatuksiasi. Liika innokkuus voi kääntyä itseään vastaan, joten mieti ennen kuin puhut.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Pyrit luonnostasi tavoittelemaan ja pitämään yllä tasapainoa, ja kun se ei onnistu, reagoit siihen muita vahvemmin ja saatat kokea turvattomuutta tai hätäännystä. Irtaudu liiasta kontrollista ja mene virran mukana, niin huomaat, että jakso on itse asiassa varsin virkistävä ja hauska. Romanssikin on mahdollinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Impulsiivisuutesi tuo mukanaan yllättäviä ja hienoja tilaisuuksia, mutta sen kääntöpuolena on se, ettet ehdi harkita asioita riittävästi kaikilta kanteilta, joten saatat löytää itsesi myös melkoisesta sopasta. Jos tuntuu siltä, että olet siirtynyt kuskin paikalta matkustajaksi, puhalla peli poikki ja pysähdy.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos vain mahdollista, nyt olisi hyvä hetki pitää hieman lomaa. Jos ei, hemmottele itseäsi jollain muulla tavalla. Olet ollut ahkera ja pannut itseäsi ja voimavarojasi säästelemättä likoon, joten olet totisesti ansainnut jotain myös vastineeksi. Älä väheksy hauskanpidon ja terveen itsekkyyden energisoivaa voimaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nyt sinun kannattaa kaivaa paikaltasi. Se tarkoittaa sitä, että muistelet, mitkä aktiviteetit sinua kiinnostivat lapsena ja millaisiin juttuihin tunsit vetoa. Jokin kauan sitten unohtamasi tai pitkään laiminlyömäsi asia kaipaa päästä jälleen mukaan elämääsi. Kipinä leimahtaa, ja pääset riemun ja innostuksen lähteille.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kuun vaihde auttaa sinua löytämään paikkasi ja rauhoittumaan. Läheiset ihmissuhteesi ovat harmonisia, eikä oikeastaan mikään elämäsi osa-alue vaadi suuria panostuksia, vaan kaikki tuntuu rullaavan omalla painollaan. Määräänsä enempää et kuitenkaan jaksa levätä laakereillasi. Jokin luova projekti vetää puoleensa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet hyvä kuuntelija, mitä ystäväsi arvostavat suuresti. Nyt osaat kuitenkin kuunnella rehellisesti ja aidosti myös itseäsi ja omia tarpeitasi. Sinulla on hieno mahdollisuus tehdä kaipaamasi suunnanmuutos elämässäsi. Sinulla on myös onnea matkassasi, ja moni mieltäsi askarruttanut asia ratkeaa kuin itsestään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energia-aalto, jota voisi kutsua jopa hyökyaalloksi, vie sinut mennessään, etkä pane vastaan. Sinulla on paljon ideoita, joita lähdet toteuttamaan tyylipisteitä kalastelematta. Joku voikin nyt tuntea tulevansa jyrätyksi tai sysätyksi syrjään pannessasi tuulemaan. Yksityiskohtien laiminlyönti saattaa kostautua.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt taipuvainen nautiskeluun ja saatat tietoisesti antaa huutia dieeteille ja muulle kurinalaisuudelle. Toiset hakeutuvat mielellään sallivaan ja rentoon seuraasi, mutta liian sinisilmäinen läheisyyteesi pyrkivien yrittäjien suhteen ei kannata olla. Kun pidät aistisi avoinna, osaat erottaa jyvät akanoista.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Mielikuvituksesi ja luovuutesi ovat huimassa liidossa, mikä kenties vaikeuttaa arkisiin askareisiin keskittymistä, mutta antaa vastineeksi hienoja ideoita ja oivalluksia, jotka voivat avata sinulle aivan uusia ovia. Osaat tuoda luontevasti ja uskottavasti parhaat puolesi esille, mikä tekee muihin vaikutuksen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunteesi ja ajatuksesi ovat suorassa linjassa puheidesi ja käyttäytymisesi kanssa, ja huomaat helposti toisista, jos he pyrkivät esittämään jotain muuta kuin mitä ovat. Jokin uusi tuttavuus saattaa osoittautua merkitykselliseksi tulevaisuutesi kannalta. Rahahuolet helpottavat, sillä luvassa on käänne parempaan.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi 

Anna.fin kuukausihoroskooppi 

X