Seuran viikkohoroskooppi 4.10.–10.10.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jonna Järnefelt
Näyttelijä Jonna Järnefelt on syntynyt 3.10.1964. Hyvää syntymäpäivää! © Tommi Tuomi / OM-arkisto

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vedät huomiota puoleesi, halusit tai et, joten kannattaa totuttautua siihen, että juttusillesi ja seuraasi hakeudutaan. Olet energinen, ja sekä sanasi että olemuksesi ovat linjassa sisäisten tuntemustesi kanssa. Ei siis ihmekään, että puheesi ja tekosi vakuuttavat epäilevimmätkin yksilöt. Rakkauselämäsi on nyt antoisaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet kuin painekattila, valmiina räjähtämään. Kyse ei ole sisällesi patoutuneesta raivosta vaan pikemminkin käyttämättömästä potentiaalista, joka vaatii nyt päästä esiin. Jakso suosii erityisesti fyysisiä aktiviteetteja, mutta myös älylliset haasteet kiehtovat mieltäsi. Pääasia on, että purat energiaasi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ystävyys ja kumppanuus ovat nyt korostuneesti esillä, ja jakso suosii paitsi jo olemassa olevia suhteita myös uusien tuttavuuksien solmimista. Sinun kannattaa pitää silmät ja korvat auki kaikkialla, missä liikut. Jokin epätyypillinen kohtaaminen voi kätkeä sisäänsä aarteen, jonka arvo paljastuu vasta myöhemmin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kädessäsi ovat valttikortit, joten tarkastele tavoitteitasi ja haaveitasi. Mikäli olet asettanut ne liian vaatimattomalle tasolle, nosta reippaasti rimaa. Älä pelkää epäonnistumista tai suuruudenhulluksi leimautumista vaan muistele villeimpiä unelmiasi ja pidä niitä johtotähtenäsi. Usko itseesi, niin pääset pitkälle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tuttu ja turvallinen ei nyt riitä sytyttämään sinua. Tunnet viehtymystä vieraisiin kulttuureihin, kieliin tai filosofioihin. Mieluiten pakkaisit laukkusi ja vaihtaisit maisemaa, mutta jos se ei ole konkreettisesti mahdollista, teet niin ainakin hengen tasolla. Omaksut uusia asioita poikkeuksellisen helposti.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Edessäsi on kiintoisa jakso. Olet vireä ja tiedonhaluinen. Haluat selvittää asioita ja paneudut erityisen päättäväisesti kaikkeen sellaiseen, minkä arvelet muiden pyrkivän salaamaan sinulta. Läheisesi tuskastuvat piankin tunkeiluusi, joten koeta löytää jokin suurempi mysteeri tai salaliittoteoria, johon uppoutua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Haluat päättää asioistasi itse, ja nyt tarve on erityisen suuri. Ärryt herkästi, mikäli koet jonkun pyrkivän rajoittamaan tai edes kyseenalaistamaan menemisiäsi ja tekemisiäsi, ja jos et pidä varaasi, saatat sortua reagoinnissasi ylilyönteihin. Selitä läheisillesi, että tarvitset nyt hieman enemmän omaa aikaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Työsi ja velvollisuuksiesi määrä tuntuu kasvavan kasvamistaan, mikä verottaa jaksamistasi ja luovuuttasi. Ensiapua saat tekemällä tietoisesti päivittäin jotain vain omaksi iloksesi ja muuttamalla tuttuja rutiinejasi. Luovuutesi ja uteliaisuutesi heräävät, ja ilo seuraa perässä. Yllättävä kohtaaminen piristää.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet täynnä tarmoa ja haluat paitsi viihdyttää muita pitää myös itse hauskaa. Suunnitelmasi ottavat hyvin tuulta, ja saat helposti puhuttua muut ympäri osallistumaan huimimpiinkin päähänpistoihisi. Monia ikimuistoisia hetkiä on luvassa, joten anna palaa ja nauti estoitta poikkeuksellisen riemukkaasta jaksosta.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Laadit välitilinpäätöstä elämästäsi ja arvioit resurssiesi laatua ja riittävyyttä. Materian sijaan olet nyt kiinnostuneempi henkisistä voimavaroistasi ja halukas kehittämään niitä edelleen. Tuhlailun ja itsesi hemmottelun asemesta tunnet vahvaa vetoa askeettisempaan elämäntyyliin. Sitä kannattaakin kokeilla.

Rapu

(21.6.–22.7.)
Tapahtumia riittää, joten kyllästymisestä ei ole pelkoa. Elämässäsi ovat nyt sopuisasti läsnä sekä menneisyys, nykyhetki että tulevaisuus. Kohtaat ehkä vanhoja tuttuja tai olet muuten nostalgisissa tunnelmissa, kun samalla hoidat vankalla otteella käsillä olevia asioita ja laadit kauaskantoisia suunnitelmia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet elementissäsi päästessäsi pyörittelemään numeroita ja sopimusten tai suunnitelmien yksityiskohtia. Nyt saatkin useita tilaisuuksia hyödyntää vahvuuksiasi. Jokin taloudellisesti houkutteleva tarjous saattaa myös tupsahtaa tiellesi, mutta siihenkin kannattaa perehtyä kunnolla ennen kuin lyöt mitään lukkoon.

X