Seuran viikkohoroskooppi 4.11.-10.11. – Hyvää syntymäpäivää, Matti-Esko!

Jaa artikkeli
Matti-Esko
Matti Esko syntyi 5. marraskuuta vuonna 1947.
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Iskelmälaulaja Matti-Esko viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 5. marraskuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää, Matti-Esko!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos olet potenut epävarmuutta tai hämmennystä jonkin asian suhteen, nyt selkenee, ja tiedät tarkalleen, mitä haluat ja miten voit sen saavuttaa. Olet rauhallinen, viileä ja analyyttinen. Näet asioiden syy- ja seuraussuhteet ja voit halutessasi vaikuttaa muiden näkemyksiin radikaalistikin. Vahva ja tehokas jakso.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Toiminta on jäissä, mutta ihmissuhteissasi on nyt erityisen paljon lämpöä. Saat osaksesi ymmärrystä, ja tuittuiluusi tai möhläyksiisikin suhtaudutaan lempeästi, mikä on kuin balsamia haavoillesi. Rakastavassa seurassa rauhoitut, ­vapaudut ja uskallat olla aidosti itsesi. Jokin suhde voi syventyä entisestään.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista haaveellisempi ja levottomampi, mutta vaikka suunnittelisit suuria tai haikailisit seikkailuja, joudut ensin keskittymään arkisiin ongelmiin ja tasaiseen puurtamiseen. Tee kaikki tarvittava nyt mukisematta, niin voit kunnolla keskittyä mielekkäisiin ja luoviin projekteihin, kun niiden aika on.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos sinusta tuntuu kuin raahaisit kivirekeä perässäsi ja tekemisistäsi puuttuu ilo, pysähdy ja pohdi, missä asiat ovat lähteneet vika­suuntaan. Epätyydyttävä tilanne ei ratkea itsestään, joten sinun täytyy uskaltaa tehdä kaipaamiasi muutoksia. Hosua ei silti pidä. Ota aikalisä, lataa akkusi ja etsi uusi suunta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Pääset nyt uudistumaan joiltakin osin, tahdoit tai et. Alkuhämmennyksestä selvittyäsi huomaat nauttivasi siitä, että piintyneet rutiinisi menevät uusiksi. Opit katsomaan tilanteita ja ihmis­suhteita uudelta kantilta ja annat itsellesi luvan muuttaa mieltäsi joidenkin itsestään selvinä pitämiesi asioiden suhteen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Onnistut tunnistamaan hyvät tilaisuudet jo ­kaukaa. Nyt kannattaa panna alulle ­uusia ­projekteja ja ottaa konkreettisia askelia ­haaveiden toteuttamiseksi. Saat osaksesi paljon myönteistä huomiota, ja työsi jäljet keräävät kehuja. Ihmissuhteissakin menee hyvin. Luvassa on kiinnostavia kohtaamisia ja romantiikkaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Motivaatiosi on hakusessa, ja mieluiten kaiketi loikoilisit sohvalla. Ota huoletta rennosti, ­kunhan et sälytä omia velvollisuuksiasi muiden niskaan. Jakso ei ehkä suosi urotekoja, mutta näennäinen joutilaisuus on sekin arvokasta. Se voi poikia hienoja oivalluksia ja ruokkia luovuuttasi. Jokin ihmissuhde on murroksessa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tunnet ehkä olevasi hieman hukassa. Sinun voi olla tavallista vaikeampaa nähdä, minne olet menossa, ja saatat kyseenalaistaa aiemmin tekemiesi päätösten mielekkyyden. Mielialasi vaihtelevat, mutta jos ne tuppaavat painumaan alamaihin, ympäröi itsesi ihmisillä, joilla on sinuun inspiroiva ja piristävä vaikutus.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallistakin tunteikkaampi ja saatat loukkaantua asioista, joilla ei tavallisesti olisi sinuun moista vaikutusta. Sinulla on toki oikeus tunteisiisi, mutta älä kaada pahaa oloasi muiden niskaan. Keksi tekemistä, joka vie ajatuksesi muualle, ja vältä turhaa riitaa. Rutiineista poikkeaminen voisi piristää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet oikea onnen myyrä. Aiemmin tekemäsi ­satsaukset alkavat tuottaa tulosta, ja uudet ideasi ja hankkeesi ottavat hienosti tuulta alleen. Sinuun uskotaan ja suosiostasi kilpaillaan. Energiatasosi on hyvä, eikä mielekäs tekeminen tunnu syövän sitä nimeksikään. Ihmissuhteet kukoistavat, kunhan muistat antaa niille aikaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vimmalla ja voimalla viet eteenpäin haastavia hankkeita ja selvität vaikeitakin ongelmia. Varo, ettet voimiesi tunnossa tule vauhtisokeaksi ja haali liikaa tekemistä. Puntaroi, mikä on aidosti vaivasi arvoista ja jätä toisarvoiset asiat suosiolla odottamaan. Seuraelämälläkin olisi nimittäin paljon tarjottavaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunnet ehkä asioiden luisuvan hallinnastasi, mikä hermostuttaa sinua. On totta, että läheskään kaikki ei nyt mene suunnitelmiesi mukaan, ja saatat kokea epäonnistuneesi jollain ­tavalla. Rentoudu ja anna asioiden edetä omalla ­painollaan. Saat nähdä, että lopputulos on silti hyvä ja jopa ylittää kaikki odotuksesi.

X