Seuran viikkohoroskooppi 4.12.–10.12. – Hyvää syntymäpäivää, Niklas Hagman!

Jaa artikkeli
Jääkiekkoilija Niklas Hagman on syntynyt 5.12.1979. Hyvää syntymäpäivää!
Jääkiekkoilija Niklas Hagman on syntynyt 5.12.1979. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Niklas Hagman viettää syntymäpäiviään 5. joulukuuta – onnea!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet selvästi elementissäsi. Olemuksestasi, puheistasi ja teoistasi välittyy rentous, itsevarmuus ja aitous, joka jättää muut aseettomiksi. Karismasi puree, ja vedät puoleesi ihailijoita. Itse keskityt lähinnä omiin tavoitteisiisi ja mielenkiinnon kohteisiisi ja suhtaudut huvittuneesti herättämääsi huomioon.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Järkevä ja käytännöllinen puolesi saa tehdä tilaa romanttiselle ja luovalle puolellesi. Uskallat nyt haaveilla tavallista rohkeammin. Käytä tilaisuutta hyväksesi äläkä erehdy pitämään päiväunelmointia turhana haihatteluna. Alitajuntasi pyrkii viestittämään sinulle jotain onnellisuutesi kannalta tärkeää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saat hyviä uutisia, ja elämässäsi on muutenkin positiivista nostetta. Nautit pitkistä ja syvällisistä keskusteluista, joten panosta laadukkaaseen seuraan ja järjestä kiireetön tapaaminen. Jokin rahaan liittyvä asia saattaa vaatia huomiotasi, mutta asia järjestyy kivuttomasti, kunhan vain otat sen hoitaaksesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kun löydät sopivan tasapainon työn ja huvin välille, voit hyvin ja kukoistat molemmilla rintamilla. Sosiaalinen elämäsi on pienimuotoista mutta sitäkin antoisampaa. Intiimit illalliset tai romanttiset kävelyretket sopivat sinulle nyt hyvin. Älysi ja luovuutesi loistavat, ja ideasi otetaan kiinnostuneena vastaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tavallista kärsivällisempi ja pystyt hillitsemään impulssejasi, mikä antaa sinulle enemmän aikaa harkita monelta kantilta päätöksiäsi ja niiden mahdollisia laajempiakin vaikutuksia. Maltat myös aidosti kuunnella muiden näkemyksiä, joten nyt on hyvä hetki keskustella ja neuvotella isoistakin asioista.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt taipuvainen menemään kaikkialla sieltä, missä aita on matalin. Löysäilyn tuoma nautinto on kuitenkin lyhytaikaista. Sinun kannattaa nyt valita jokin asia, hanke tai tavoite, jolla on sinulle todellista merkitystä, ja panostaa siihen kunnolla. Palkinnoksi voit suoda itsellesi jotain ylimääräistä hemmottelua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jaksosta tulee tapahtumarikas. Nautit vaihtelusta ja siitä, että ympärilläsi on vilskettä, mutta liika-annoksena se alkaa syödä keskittymiskykyäsi, jolloin et enää saa irti parasta mahdollista antia kohtaamisista ja elämyksistä. Keskity olemaan läsnä siellä, missä kulloinkin olet, ja panosta toisten kuunteluun.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos olet yrittänyt ylläpitää kulissia tai et ole uskaltanut myöntää itsellesi totuutta jonkin asian tai jonkun henkilön suhteen, sille on tulossa loppu. Totuuden paljastumista ei pidä pelätä, sillä vasta sen myötä pääset aidosti kohtaamaan sisimmätkin ajatuksesi ja tuntemuksesi. Suuntasi muuttuu. Ota se seikkailuna.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Osaat nyt pukea tunteesi ja ajatuksesi sanoiksi aidosti ja vakuuttavasti, mikä syventää läheisiä ihmissuhteitasi entisestään ja edesauttaa uusien suhteiden solmimista. Jonkinlainen onnenpotku saattaa osua tähän jaksoon. Älä jää pohtimaan, oletko ansainnut sitä, vaan ota se vastaan iloisin ja kiitollisin mielin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joudut huseeraamaan useammalla areenalla kuin välittäisit ja jaksaisit. On vain järkevää kieltäytyä osasta tehtäviä, sillä jos yrität venyä kaikkeen, sorrut hätäisiin ratkaisuihin, jolloin virheiden mahdollisuus kasvaa. Ne puolestaan poikivat lisää työtä, ja kierre on valmis. Tiedosta rajasi ja puolusta niitä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Käsillä on mukavan touhukas jakso, joka suosii etenkin sosiaalista elämää ja kaikenlaista kaupankäyntiä. Nyt kannattaakin yrittää myydä tarpeettomiksi jääneet tavarat eteenpäin tai metsästää hyviä löytöjä, jos olet hankkimassa jotain uutta. Mielesi on vireä, ja jaksat järjestää muitakin ilahduttavaa toimintaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos koet, että sinuun kohdistuu liikaa paineita tai odotuksia, saatat reagoida vetäytymällä omiin oloihisi. Oma aika sinänsä on arvokasta ja vaalimisen arvoista, mutta pahan mielen hautomiseen sitä ei kannata tuhlata. Puhu tunteistasi suoraan jollekulle, johon luotat, niin saat perspektiiviä ja paine helpottaa.

X