Seuran viikkohoroskooppi 4.9.–10.9. – Hyvää syntymäpäivää, Katri Kulmuni!

Jaa artikkeli
Poliitikko Katri Kulmuni on syntynyt 4.9.1987. Hyvää syntymäpäivää!
Poliitikko Katri Kulmuni on syntynyt 4.9.1987. Hyvää syntymäpäivää! © Jouni Harala/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Katri Kulmuni viettää syntymäpäiviään 4. syyskuuta – onnea!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin vanha pettymys tai harmi kummittelee yhä mielessäsi ja sitoo turhaan voimavarojasi, jotka voisit käyttää paremminkin. Heti, kun kykenet päästämään siitä irti, olosi kevenee ja saat käyttöösi uutta puhdasta energiaa. Joku haastaa sinua nyt eräänlaiseen valtataisteluun. Siihen on aivan turha lähteä mukaan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Yhteistyössä on voimaa. Älä pidä ajatuksiasi ja suunnitelmiasi itselläsi vaan lausu ne ääneen. Sopivan kumppanin kanssa asiat edistyvät paljon tehokkaammin kuin jos puurtaisit yksin. Kiinnitä muutenkin huomiota siihen, että tuot ajatuksesi julki riittävän selkeästi ja usein, sillä muut eivät näe pääsi sisään.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin aikaa vienyt prosessi on tulossa päätökseensä, ja tulos voi olla yllätys itsellesikin. Saatat huomata, että surutyö jonkin pettymyksen tai epäonnistumisen suhteen on tullut tehtyä ja ettet enää edes haikaile sitä, mikä joskus tuntui elämää suuremmalta tavoitteelta. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Voit olla ajattelematon sanoissasi ja tulla loukanneeksi jotakuta tahtomattasi. Älä vähättele toisen mielipahaa vaan pyri korjaamaan vahinko saman tien. Pääset niittämään aiempien kylvöjesi satoa niin hyvässä kuin pahassa. Hyvin tehty taustatyö siivittää hankkeesi mukavaan liitoon, huonosti tehty kostautuu.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pidä langat nyt omissa käsissäsi ja luota etupäässä itseesi, sillä muut saattavat nyt luvata enemmän kuin mihin tosipaikan tullen pystyvät. Varo kuitenkin omistautumasta liikaa pelkälle puurtamiselle, sillä niin poltat vain kynttilääsi molemmista päistä ja elämäsi käy yksipuoliseksi. Varaa aikaa romantiikalle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet vihdoinkin löytämässä tasapainon sisäisen hyvinvointisi ja ulkoisten vaatimusten välille. Vaali sitä kaikin keinoin. Kumppanuus ja ystävyys antavat nyt paljon iloa, ja jokin mieluinen haaste pitää sinut henkisesti vireänä. Osaat markkinoida itseäsi ja ajatuksiasi hyvin vetoavasti, mikä kannattaa hyödyntää.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joku kokee sinut kilpailijakseen ja yrittää horjuttaa asemaasi jollain tavoin. Älä ole moksiskaan vaan pidä sitä vain osoituksena siitä, että sinulla on osaamista tai asema, joka herättää muissa kateutta. Muutenkin kannattaa pysytellä erossa kaikenlaisesta turhasta kissanhännänvedosta ja vaalia mielenrauhaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Käännä katseesi sisäänpäin ja harjoita tervettä itsekkyyttä. Kuulostele, miltä olosi tuntuu niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kolotukset, väsymys ja muut ikävät tuntemukset ovat merkkejä siitä, että olet laiminlyönyt itsestäsi huolehtimisen. Intohimo johonkin aiemmin tärkeään asiaan voi myös olla hiipumassa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on silmää investoinneille, ja yksi otollinen kohde, johon satsata, olet sinä itse. Jokin kurssi, jolla oppia uutta, tai ajallinen panostus omiin mielenkiinnon kohteisiisi poikisi hyvää oloa ja uutta virtaa alkavaan syksyyn. Rakkauselämässäsi saattaa tapahtua tunteiden syvenemistä, ja muutenkin lempi roihuaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinun kannattaa tehdä raivaustyötä elämässäsi ja hankkiutua eroon sellaisesta, joka vain vie energiaasi eikä anna mitään vastineeksi. Erilaiset kumppanuudet ovat suurennuslasin alla, ja sinulta vaaditaan tavallista enemmän tilannetajua. Kanavoi kilpailunhalusi mieluummin vaikka urheiluun kuin ihmissuhteisiin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jotain uutta on tulossa elämääsi, ja pääset haastamaan itseäsi joko älyllisesti tai fyysisesti, mikä onkin sinulle nyt enemmän kuin mieluisaa. Jokin kohtaaminen voi osoittautua merkityksellisemmäksi kuin alkuun ymmärrätkään. Talousasiat saattavat myös vaatia huomiotasi. Älä sorru uskomaan katteettomiin lupauksiin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet nyt vireä sekä henkisesti että fyysisesti, ja mielesi suoltaa toinen toistaan loistokkaampia ideoita. Niiden toteutuminen edellyttää kuitenkin sitä, että onnistut edes hetkittäin laskeutumaan pilvilinnoista maan pinnalle pohtimaan niiden vaatimia käytännön toimia. Joka tapauksessa hyvin menevä ja luova jakso.

X