Seuran viikkohoroskooppi 5.1.-12.1. – Hyvää syntymäpäivää, Rosa Liksom!

Jaa artikkeli
Rosa Liksom
Rosa Liksom syntyi 7. tammikuuta vuonna 1958. © Pekka Nieminen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Rosa Liksom viettää 64-vuotissyntymäpäiväänsä 7. tammikuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Rosa Liksom!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Aloitat vuoden uhkuen kunnian­himoisia suunnitelmia. Niiden toteutumiseen kannattaa kuitenkin varata kunnolla aikaa. Sinulla on taipumus kohdella muita lempeästi ja itseäsi ankarasti, ja jos hankkeesi eivät etene toivomassasi tahdissa, syytät siitä omaa osaamattomuuttasi. Opettele olemaan lempeämpi itsellesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet utelias ja avoin uusille asioille, hankkeille ja tuttavuuksille ja jaat anteliaasti apuasi, ideoitasi ja aikaasi. Älä yritä olla kaikkea kaikille, sillä muuten aikasi ja energiasi kuluvat muiden miellyttämiseen itsesi kustannuksella. Kultainen keskitie on paras. Opettele jakamaan voimavarasi tasaisemmin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Erilaiset yhteistyökumppanuudet ovat nyt varsin hedelmällisiä. Henkilökohtaisessa elämässäsi olet sen sijaan kärsimätön ja kärkäs arvostelemaan läheisiäsi, mikä kiristää välejä. Pyri kohtelemaan rakkaitasi heidän ansaitsemallaan tavalla ja pura impulsiivisuuttasi mieluummin vaikka lenkkipolulla kuin kotona.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vaikka uusi vuosi on alkanut, katseesi ja ajatuksesi kääntyvät yhä useammin menneeseen kuin tulevaan. Jokin ihmissuhde tai kesken jäänyt asia menneisyydestä nousee esiin ja vaatii huomiotasi. Kohtaa se tässä ja nyt, niin huomaat, että olosi huojentuu. Fyysinen toiminta auttaa purkamaan patoutuneita paineita.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos loppuvuosi oli nautintojen ja laiskottelun juhlaa, nyt on aika omaksua askeettisempi ja kurinalaisempi asenne. Käytöksesi on hieman kulmikasta varsinkin silloin, kun omat mielihalusi ja muiden toiveet eivät kohtaa. Pyri hillitsemään kielesi ja mielesi. Keskittyminen ja kaiken turhan karsiminen ovat avainasiat.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet yleensä sujuvasanainen, mutta nyt viestinnässä on jännitteitä, ja sinulla on vaara tulla tulkituksi väärin. Uudet tuttavuudet saattavat alkaa väärältä pohjalta, joten nyt on varmempaa keskittyä vaalimaan ja syventämään jo olemassa olevia suhteita. Myös rahaan liittyvät asiat kannattaa pelata varman päälle.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vuotesi alkaa hieman hermostuneissa merkeissä, ja mikäli et onnistu kanavoimaan energiaasi johonkin keskittymistä vaativaan puuhaan, se voi purkautua äkkipikaisuutena, äksyilynä ja huonoina valintoina. Noudata kurinalaisia elintapoja ja rutiineja ja vältä isojen päätösten ja hankintojen tekemistä toistaiseksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet päättäväinen ja ponnekas – ja myös hyvin itsepäinen, mikä saattaa johtaa törmäyksiin muiden kanssa. Paina ajoissa jarrua ja ole valmis perääntymään, sillä jos vastassasi on samanlainen jääräpää, seurauksena voi olla repiviä ja kauaskantoisia riitoja. Nyt on parasta pysytellä konkreettisten puuhien parissa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet hyvässä vedossa fyysisesti mutta henkisesti ailahtelevainen. Välillä olet yltiöpäisen innostunut ja rohkea, välillä taas jarruttelet, epäröit ja varmistelet seuraavaa askelta loputtomiin. Täydellisyydentavoittelusi voi joutua törmäyskurssille realismin kanssa. Koeta opetella ottamaan hieman rennommin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Aloitat vuotesi kunnianhimoisissa ja toimeliaissa merkeissä. Olet tavallista rohkeampi tuomaan esiin toiveitasi ja ajatuksiasi, ja eräiden mielestä saatat olla liiankin vaativainen. Sinulla on harjaantunut sosiaalinen silmä, ja osaat halutessasi kommunikoida hyvinkin rakentavasti. Sovella näitä kykyjäsi nyt.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vuoden aloittava jakso suosii erityisesti itsensä kehittämiseen liittyviä asioita. Opit uutta tavallista vaivattomammin ja olet nokkela ja nopea keksimään vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita. Romantiikka sen sijaan ei nyt ole vahvinta aluettasi, ja neutraaleihinkin ihmissuhteisiin saattaa ilmaantua jännitteitä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia hyödyntää vahvuuksiasi. Olet tuottelias ja onnistut vakuuttamaan muut helposti ideoidesi loistokkuudesta. Innostuksesi on tarttuvaa, mutta jos et lainkaan suitsi sitä, se laajenee nopeasti niin monelle taholle, että leviää lopulta käsiin. Itsekuri ja keskittyminen ovat A ja O.

X