Seuran viikkohoroskooppi 5.2.–11.2. – Hyvää syntymäpäivää, Kaarlo Kangasniemi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Painonnoston olympiavoittaja Kaarlo Kangasniemi on syntynyt 4.2.1941. Hyvää syntymäpäivää!
Painonnoston olympiavoittaja Kaarlo Kangasniemi on syntynyt 4.2.1941. Hyvää syntymäpäivää! © Tomi Glad/LK
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kaarlo Kangasniemi viettää syntymäpäiviään 4. helmikuuta – onnea!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Samanlaisina toistuvat rutiinit ja harmaa arki vetävät mielesi matalaksi, ja kaipaat kipeästi vaihtelua. Pyydä mukaasi sopiva kumppani ja lähde seikkailulle! Jos fyysinen maisemanvaihdos ei onnistu, kannattaa perehtyä kunnolla johonkin kiehtovaan ilmiöön tai kohteeseen tai kokeilla jotain uutta harrastusta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielesi on valoisa, ja suhtaudut optimistisesti hankaliltakin tuntuviin haasteisiin. Ehkäpä juuri siksi asiat tuntuvat nyt menevän mielesi mukaan ja esteet väistyvän tieltäsi kuin taikaiskusta. Ihmissuhteissa on luvassa miellyttäviä käänteitä. Varsinkin sinkut saavat osakseen paljon kiinnostuneita katseita.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tunnet tarvetta saada jonkun arvostamasi henkilön hyväksynnän päätöksillesi. Älä epäröi kääntyä itseäsi kokeneempien puoleen mieltäsi vaivaavissa asioissa pyytääksesi neuvoja, mutta muista silti, että tekemiesi päätösten seuraukset joudut kantamaan itse. Parisuhteessa olevilla toveruus on intohimoa tärkeämpää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Teot, joiden takana voit seistä täydestä sydämestäsi, laskevat peruskiven sille, miltä elämäsi näyttää tulevaisuudessa. Nyt onkin hyvä hetki ottaa ensiaskel hankkeessa, josta olet tähän asti vain rohjennut haaveilla. Ihmissuhteesi ovat antoisia, ja jokin uusi tuttavuus saattaa ottaa isommankin roolin elämässäsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tunnet nyt tarvetta laajentaa ympyröitäsi ja kehittää itseäsi ja olet valmis kokeilemaan asioita, jotka ovat mukavuusalueesi ulkopuolella. Uudet kokemukset ja tuttavuudet poikivat puolestaan tuoreita ideoita, ja innostut ehkä päivittämään totuttuja tapojasi. Rakkauselämässä vallitsevat harmonia ja hyvä tahto.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Meno on myönteistä, joskaan ei erityisen näyttävää. Jos omaksut nöyrän ja kiitollisen asenteen, huomaat, miten monet avuliaat kanssakulkijat ja onnekkaat sattumukset tasoittavat tietäsi. Tee hyvin ja mukisematta oma osasi, sillä hosuminen ja laiminlyönnit kostautuvat myöhemmin. Jokin hankkeesi kaipaa hiomista.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin uusi hanke tai mielenkiinnon kohde vangitsee huomiosi ja haukkaa suuren osan resursseistasi. Läheisimpien voi olla vaikea ymmärtää, miten paljon aikaa, rahaa ja energiaa olet valmis satsaamaan siihen. Yritä löytää jonkinlainen kompromissi, sillä sekä hanke että suhteesi ovat liian arvokkaita uhrattaviksi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinua ei yleensä tarvitse kehottaa tarkkuuteen, mutta nyt olet levoton ja varsinkin pitkästyneenä altis lähtemään mukaan turhan yltiöpäisiin hankkeisiin, joilla saattaa olla haitallinen vaikutus talouteesi, ihmissuhteisiisi tai terveyteesi. Kaiva kurinalaisuutesi esiin ja etsi itsellesi mielekästä tekemistä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mielessäsi pyörii ajatuksia ja ideoita, ja keskittyminen yhteen asiaan voi olla hankalaa. Energiaa ja innostusta kuitenkin riittää jaettavaksi useampaan kohteeseen, joten et koe tilannetta kuormittavaksi vaan inspiroivaksi. Aikaa sinulla sen sijaan ei ole enempää kuin muillakaan, joten organisoi tekemisiäsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Apuasi ja neuvojasi kaivataan, mikä toki imartelee. Mutta jos et pidä varaasi, saatat uppoutua liikaakin muiden ongelmiin. Silloin vajoat niiden syövereihin syvemmälle kuin mihin resurssisi oikeastaan riittäisivät. Muista terve itsekkyys äläkä laiminlyö omia tarpeitasi. Muuten auttamisesta katoaa ilo ja mielekkyys.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinun kannattaa nyt mieluummin pyrkiä saattamaan loppuun keskeneräisiä projekteja kuin hamuta uusia haasteita. Tasainen puurtaminen voi maistua ajoittain puulta, mutta vie sinua kuitenkin varmemmin eteenpäin kuin mahdollisten inspiraatiopuuskien odottaminen. Kun ahkeroit nyt, kiität itseäsi taatusti myöhemmin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nosta oma hyvinvointisi tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Huolehdi, ettet jämähdä sohvalle, sillä fyysinen aktiivisuus kulkee käsi kädessä henkisen hyvinvointisi kanssa. Tarjoa kehollesi uusia ja entistä haastavampia harjoitteita, niin huomaat, miten mielikuvituksesi, mielialasi ja luovuutesikin elpyvät kohisten.

X