Seuran viikkohoroskooppi 5.3.–11.3. – Hyvää syntymäpäivää, Tapani Kansa!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Tapani Kansa on syntynyt 9.3.1949. Hyvää syntymäpäivää!
Laulaja Tapani Kansa on syntynyt 9.3.1949. Hyvää syntymäpäivää! © Päivi Karjalainen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tapani Kansa viettää syntymäpäiviään 9. maaliskuuta – onnea!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielesi on nyt poikkeuksellisen luova, ja viihdyt läheistesi mielestä ehkä liiankin hyvin omassa kuplassasi. Aikasi ei kuitenkaan mene hukkaan, sillä tällaiset jaksot ovat aivan erityisen hedelmällisiä ja tuottoisia, vaikka niiden tuloksia joutuisikin odottamaan joskus pitkäänkin. Tiedät, kuka olet ja mitä teet.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinun on aika tulla näkyväksi ja tehdä selväksi niin itsellesi kuin muillekin, kuka olet ja mihin tähtäät. Ihmissuhteissa tapahtuu nyt paljon. Sinulla on tavallista paremmat mahdollisuudet solmia hyödyllisiä kontakteja, mutta jonkun henkilön suhtautuminen sinua kohtaan saattaa yllättää. Selvitä, mistä kiikastaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissasi on lämpöä, ja nautit, kun voit olla avuksi läheisillesi. Et ole kuitenkaan pelkästään antajan roolissa vaan saat myös runsain mitoin apua, tukea ja huomiota osaksesi. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet edistää asioita ja tehdä toivomiasi muutoksia, mutta ne edellyttävät konkreettisia tekoja.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt taipuvainen tyytymään liiankin vähään ja jämähtämään paikallesi. Se ei kuitenkaan palvele sinua ja tarpeitasi pitkällä tähtäimellä vaan johtaa ennen pitkää tyytymättömyyteen. Kääri siis hihat ja pane töpinäksi. Uskaltautumalla mukavuusalueesi ulkopuolelle saat elämääsi uutta virtaa ja mielenkiintoa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joku antaa sinulle ristiriitaisia viestejä, joiden tulkitseminen verottaa voimavarojasi. Ota etäisyyttä ja selvittele rauhassa ajatuksiasi. Kun tiedät, mitä itse haluat, sinun on helpompi ottaa asia puheeksi ja ilmaista oma kantasi siihen. Vapauduttuasi turhasta draamasta löydät itsestäsi aivan uuden vaihteen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin menneisyyden asia nousee esiin ja saa sinut nostalgiseksi. Vanha suolakin voi nyt janottaa. Joku saattaa painostaa sinua tekemään päätöksiä ennen kuin olet valmis. Puolusta rajojasi ja ilmoita, että tarvitset enemmän harkinta-aikaa. Jakson loppupuolella asiat loksahtavat kohdalleen, ja tiedät miten toimia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Asiat, henkilöt tai hankkeet, joille et ole antanut riittävästi aikaa, vaativat nyt huomiotasi entistä kovaäänisemmin. Energiatasosi ja tarmosi ovat korkealla, joten saat halutessasi paljonkin rästiin jääneitä asioita hoidetuksi. Ihmissuhteissa riittää vipinää, ja innostut ehkä tekemään ehdotuksia ja aloitteita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ihmissuhteesi tarjoavat nyt yllätyksiä, ja saatat nähdä jostakusta läheisestäsi aivan uusia puolia. Myös jokin menneisyydessä askarruttanut asia voi selvitä tai saada lisävalaistusta. Opit väkisinkin katsomaan asioita uusilta kanteilta, mikä auttaa sinua myös lähestymään arjen pikku ongelmia tuoreella tavalla.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso tuo mukanaan ulkopuolisista tekijöistä johtuvaa epävarmuutta tai suunnanvaihdoksia, mutta onnistut nousemaan tilanteen tasalle ja ottamaan muutoksista hyödyn irti. Kun vain rohkenet tuoda toiveesi ja mielipiteesi julki oikealla hetkellä, voit saada aikaan mittaviakin elämäsi laatua parantavia muutoksia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joudut ehkä hieman kipuilemaan vapaudenkaipuusi suhteen, sillä et nyt pääse toteuttamaan mielihalujasi toiveittesi mukaan vaan joudut tavalla tai toisella mukautumaan ympäristön paineisiin tai osaksesi lankeaviin velvoitteisiin. Ylität sinuun kohdistetut odotukset, mutta aitoa iloa joudut etsimään muualta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet luonnostasikin kunnianhimoinen, mutta nyt tuo piirre on erityisen korostunut. Uskot mahdollisuuksiisi ja miksipä et uskoisi; kykysi ja motivaatiosi siivittävät sinut pitkälle. Haluat ehkä nostaa tasoasi myös ulkoisesti ja kohentaa olemustasi vaikka päivittämällä vaatekaappisi tai uudistamalla kampauksesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Suunnitelmat, haaveet ja ideat, joita olet hautonut vain mielessäsi, alkavat nyt saada konkreettisia muotoja. Samalla sinussa vapautuu ryöppynä niin henkistä kuin fyysistäkin energiaa, jota kannattaa purkaa säästelemättä mielekkäisiin kohteisiin. Kun uuvutat itsesi luonnollisella tavalla, saavutat rentouden.

X