Seuran viikkohoroskooppi 5.4.–11.4.

Heikki Kinnunen
Näyttelijä ja laulaja Heikki Kinnunen on syntynyt 8.4.1946. Hyvää syntymäpäivää! © Tommi Tuomi / om-arkisto

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet energinen ja aikaansaava, joten hankkeet, joihin ryhdyt, saavat lentävän lähdön. Puhtia riittää myös fyysisellä puolella, eivätkä jaksamisen rajat tule helpolla vastaan. Romantiikan saralla riittää niin ikään säpinää, joten jaksosta tulee pakostakin onnistunut. Elämä tarjoaa sinulle nyt selvästi parastaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Odottamattomat tapahtumat ja yllätykset saavat olosi ehkä epävarmaksi, mutta vastapainoksi sinun on niiden kautta mahdollista oppia paljon uutta itsestäsi ja toimintatavoistasi. Jokin sisäinen muutosprosessi ajaa sinua kohti rohkeita ratkaisuja, jotka tulevat vaikuttamaan elämääsi tavalla tai toisella pitkään.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Luvassa on hektistä menoa, ja vaikka oletkin tottunut nopeaan tempoon niin ajattelussasi kuin tekemisissäkin, liian kova vauhti pitkään jatkuessaan johtaa vääjäämättä hermostumiseen, stressaantumiseen ja virhearviointeihin. Ota siis tavoitteeksesi löytää joka päivä edes hieman aikaa kiireettömälle olemiselle.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta huokuu ystävällisyyttä ja seesteisyyttä, jotka tuntuvat vetävän ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Osaat suhtautua niin töihin kuin ihmissuhteisiinkin turhia stressaamatta, mikä saa molemmat sujumaan vaivattomasti. Jakso suosii myös lomailua ja sosiaalista elämää, joten vastaa kutsuihin myöntävästi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luvassa on upeita tilaisuuksia, joista pääset hyötymään niin urallasi kuin taloudellisestikin, mutta vain, mikäli pystyt välttämään negatiivisuutta tai ylemmyydentunnetta suhteessasi toisiin. Tarkastele siis ensin rehellisesti omia asenteitasi ja toimintatapojasi ja opettele kuuntelemaan muita. Menestys seuraa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kaipaat tunnustusta ja arvostusta muilta voidaksesi tuntea olevasi matkalla oikeaan suuntaan. Vaikka toisten kehut tuntuvatkin hyvältä, niille ei kannata antaa liian suurta painoarvoa. Muuten on vaarana, että suistut omalta polultasi miellyttämään liiaksi muita. Etsi itse omat vahvuutesi ja kehitä itsetuntemustasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunnet ehkä painetta, joka tulee muilta joko liian suurina odotuksina tai kritiikkinä tekemisiäsi kohtaan. Olennaista on se, miten itse reagoit. Joskus on parempi ottaa askel taaksepäin kuin hyökätä, mutta omia arvoja ja rajoja on opittava puolustamaan. Ota tilanteet harjoituksina sitä varten ja usko itseesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso suosii uusia alkuja niin investoinneissa, työssä kuin ihmissuhteissakin, mutta teet viisaasti, kun et myllerrä aivan koko elämääsi saman tien vaan keskityt yhteen asiaan kerrallaan ja käytät riittävästi aikaa myös pohtiaksesi, mitä oikeasti haluat tavoitella ja minkä hinnan olet siitä valmis maksamaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämässäsi tapahtuu nyt paljon, ja vaikka pysytkin hyvin kyydissä ja nautit tapahtumista, saatat vauhdin sokaisemana arvioida väärin voimavarasi ja muut resurssisi ja sortua hätiköityihin päätöksiin tai katteettomiin lupauksiin. Koeta siis pitää jalkasi maan pinnalla, vaikka houkutus lähteä lentoon olisi suuri.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mielialasi vaihtelevat, ja välillä saatat kokea, että joudut uurastamaan tuplasti saavuttaaksesi tavoitteesi. Yhtä kaikki selvität esteet hienosti. Kuulostele silti omaa jaksamistasi ja ota mahdollisesti kokemasi väsymys tai mielipaha merkkeinä siitä, että tarvitset enemmän lepoa ja hauskuutta elämääsi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Annat itsestäsi positiivisen ja energisen vaikutelman, ja muut lähtevät helposti mukaan ehdotuksiisi. Älä kuitenkaan puhu ketään taaksesi pelkästään siksi, että se käy nyt niin helposti, vaan valitse hankkeet, joihin olet itsekin valmis sitoutumaan täysillä pidemmäksi aikaa. Raha-asioissakin puhaltaa myötätuuli.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Keskittymiskykysi on poikkeuksellisen hyvä, joten nyt kannattaa tehdä tarkkuutta vaativat työt alta pois tai antautua uuden opiskelulle. Ihmissuhteissasi on menossa helppo jakso, ja kommunikointi on paineetonta ja suoraa, joten hankalatkin asiat selviävät ilman suurta draamaa. Elämääsi on tulossa jotain uutta.