Seuran viikkohoroskooppi 5.6.–11.6. – Hyvää syntymäpäivää, Laila Hirvisaari!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kirjailija Laila Hirvisaari on syntynyt 7.6.1938. Hyvää syntymäpäivää!
Kirjailija Laila Hirvisaari on syntynyt 7.6.1938. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Paula Kukkonen/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laila Hirvisaari viettää syntymäpäiviään 7. kesäkuuta – onnea!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Hauskuutesi ja eloisuutesi vetävät toisia magneetin tavoin puoleensa, ja joudut ehkä jopa hätistelemään innokkaimpia ihailijoita kauemmas. Onni suosii nyt kaikkea sellaista tekemistä, johon löydät aidon kipinän sisimmästäsi. Uskalla kuitenkin jättää tilaa myös sattumalle ja yllätyksille. Rakkauselämäsi kukoistaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus oppia jotakin uutta. Älä katso lahjahevosen suuhun, sillä vaikka oppi tulisi kipeästi kantapään kautta, siitä on sinulle jatkossa suurenmoista hyötyä. Ystävyyssuhteet antavat nyt paljon, ja nautit varsinkin päästessäsi parantamaan maailmaa ja jakamaan näkemyksiäsi hengenheimolaisten kanssa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saat osaksesi tavallistakin runsaammin huomiota. Voi olla, että saat aivan konkreettisen lahjankin, mutta varmimmin huomio on henkistä laatua. Joku henkilö menneisyydestä ajattelee sinua ja saattaa innostua ottamaan yhteyttäkin. Kuuntele, mitä hänellä on sanottavanaan. Yhteydenotosta voi koitua sinulle vielä paljon iloa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on varsin touhukas jakso, johon liittyy paljon asioiden ja esineiden liikehdintää. Saatat tehdä hyvät kaupat myymällä jotain omistamaasi tai tekemällä löydön vaikkapa kirpputorilta tai huutokaupasta. Keskeneräiset projektit nytkähtävät vauhdikkaasti eteenpäin, mutta saattavat myös muuttaa suuntaansa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Koet ehkä, että elämäsi ulkoinen tempo on eri kuin sisäinen tahtisi, mikä voi ilmetä hämmennyksenä, ärtyneisyytenä ja stressinä. Epätasapaino tekee sinut lyhytjänteiseksi ja voi saada sinut töksäyttelemään asioita, joita et oikeasti tarkoita. Nyt on tärkeää pyrkiä palauttamaan tasapaino ja välttää konflikteja.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämäsi menee nyt joiltakin osin uusiksi, mutta se on sinulle pelkästään hyödyksi. Huomaat kyllästyneesi joihinkin rutiineiksi muodostuneisiin asioihin ja kaipaavasi niihin vaihtelua. Olet hyvin vetovoimainen, joten mikäli tunnet tarvitsevasi apua jossain asiassa, sinun on nyt hyvin helppoa saada sitä pyytämällä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elät hieman vaimeaa aikaa ja saatat tuntea pakottavaa tarvetta vetäytyä omiin oloihisi. Tämä heijastuu ihmissuhteisiisi, sillä läheistesi on vaikeaa hyväksyä sitä, ettet tunnu kaipaavan heidän seuraansa. Yritä auttaa heitä ymmärtämään, mistä on kyse. On hyvin tärkeää, ettet käännä selkääsi omille tarpeillesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Itsevarmuutesi on huipussaan, ja sinulla on tarmoa ja innostusta panna alulle uusia projekteja. Muut hakeutuvat kernaasti inspiroivaan seuraasi joko imeäkseen oppia tai päästäkseen osallistumaan hankkeisiisi. Karismasi loistaa pitkälle ja vetää puoleensa ihailijoita. Jakso suosiikin nyt kaikkia sellaisia kontakteja, joihin sinulla vain on mahdollisuus.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Osaat nyt suhtautua asioihin viileän objektiivisesti, eivätkä pikku vastoinkäymiset hetkauta sinua nimeksikään. Onnistut luovimaan tyylikkäästi sellaisissakin sokkeloissa, joissa heikkohermoisempi helposti eksyisi tai löisi hanskat tiskiin. Muista varata riittävästi aikaa myös rentoutumiselle ja virkistäytymiselle.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Hyödyt suuresti, jos pääset jakamaan syvimpiä tuntojasi ja salaisia haaveitasi jonkun ymmärtäväisen ja samoin ajattelevan henkilön kanssa. Mieti, kuka sellainen voisi olla ja järjestä aikaa yhteydenottoon tavalla tai toisella. Jokin mieltäsi vaivannut asia ratkeaa, mutta se vaatii sen, että joku toinen toimii peilinä pohdinnoillesi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nyt tavallista emotionaalisempi ja haluat osoittaa rakkaillesi tunteitasi sekä sanoin että konkreettisin teoin. Tunnet myös tarvetta hyvittää aiempia tekojasi, joiden tiedät tuottaneen pahaa mieltä toisille. Jakso onkin hyvin puhdistava ja antaa sinulle takaisin vähintään saman verran kuin itse annat muille.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Stimuloivat keskustelut ja yllättävät kohtaamiset tuovat kaipaamaasi maustetta arkeesi. Jokin idea tai spontaani innostuksenpuuska saattaa antaa alkusysäyksen jollekin pidempikestoisellekin hankkeelle ja houkutella sinua aivan uusille urille. Osaat nyt ilmaista itseäsi sanallisesti hyvin elävästi ja selkeästi.

X