Seuran viikkohoroskooppi 5.7.–11.7.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Merja Larivaara
Näyttelijä Merja Larivaara on syntynyt 4.7.1964. Hyvää syntymäpäivää! © Paula Kukkonen / om-arkisto

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut ponnistelemaan tavallista ankarammin päästäksesi tavoitteisiisi, mutta toisaalta se, minkä saat tehtyä valmiiksi, on laadultaan priimaa ja tuottaa sinulle tyydytystä ja arvostusta. Toisaalta rehkiminen verottaa voimavarojasi ja vastustuskykyäsi, joten huolehdi myös siitä, että ehdit palautua kunnolla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Lähestyt nyt asiaa kuin asiaa mieluummin tunteella kuin järjellä, ja jotkut voivat pitää käytöstäsi arvaamattomana ja oikukkaana. Jaksat panostaa romanttisiin suhteisiin, mutta perheenjäseniä ja ystäviäsikin kohtaan olet nyt sangen vaativa ja kärsimätön. Tällainen käytös saattaa hyvinkin tuntua heistä kohtuuttomalta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vedät muita voimakkaasti puoleesi, mutta samalla tunnet vahvaa halua kulkea omaa polkuasi ja tehdä asioita vain omaksi iloksesi. Pidä kiinni omasta ajastasi äläkä anna toisten tärvellä suunnitelmiasi vain siksi, että heistä seurasi on niin mukavaa. Kun saat toteuttaa rauhassa itseäsi, jaksat paremmin muitakin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luovuutesi on vahvaa ja vaatii päästä purkautumaan. Keksi siis mielekkäitä tapoja toteuttaa itseäsi tai huomaat piankin muuttuvasi ärtyneeksi ja turhautuneeksi. Erilaisten aktiviteettien parissa tapaamasi henkilöt avartavat näkemyksiäsi, ja saatat löytää heidän joukostaan aivan erityisen hengenheimolaisenkin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Nyt olisi ensiarvoisen tärkeää saattaa keskeneräiset asiat päätökseen, sillä niin kauan kuin langanpätkät roikkuvat irrallaan, on eteenpäin siirtyminen mahdotonta. Älä anna tyhjiä lupauksia tai johda ketään harhaan vain siksi, ettet halua sanoa ikävää totuutta ääneen. Rehellisyys ja suoraselkäisyys palkitaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet kovin kilpailunhaluinen, ja pyrkimyksesi päästä loistamaan saattaa lyödä leimansa sellaisiinkin kokoontumisiin, joissa kaikenlainen voimainmittelö tai päteminen on aivan tarpeetonta. Vedä välillä henkeä ja anna toistenkin esitellä ajatuksiaan ja osaamistaan. Rauhoittuminen ja aito läsnäolo tekevät sinulle hyvää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Päätös, jonka tekemistä olet lykännyt väärän valinnan pelossa, on viimein tehtävä. Luota intuitioosi ja valmistaudu kantamaan valinnastasi koituvat seuraukset. Se vapauttaa suuren määrän energiaa, ja tunnet taas olevasi vahvasti elossa. Eräs henkilö lähestyy sinua avuntarpeessaan. Älä ole liian sinisilmäinen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet vahva ja pystyvä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Uskallat poiketa massasta ja ajatella omilla aivoillasi, vaikka toisten kanta eroaisikin omastasi. Elämäsi on nyt mielenkiintoista, ja monilla sen osa-alueilla tapahtuu sinulle mieluisia uudistuksia ja käänteitä. Ihmissuhteet ovat erityisen stimuloivia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Haluat huolehtia läheisistäsi ja heidän hyvinvoinnistaan, mutta olisi tärkeää kohdistaa samaa huolenpitoa ja välittämistä myös itseäsi kohtaan. Kiinnitä huomiota ruokavalioosi ja varaa aikaa niin kuntoilulle kuin levollekin. Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena, sillä nyt ei ole isojen päätösten aika.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet täynnä energiaa, mutta sitä kannattaa hieman suitsia sen sijaan, että ryntäisit päätä pahkaa toteuttamaan kaikkia päähänpistojasi. Holtiton meno johtaa usein arvaamattomiin seurauksiin. Jos maltat käyttää hieman aikaa suunnitteluun ja miettiä, mitä oikeastaan haluat saavuttaa, menestyksesi on taattu.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissasi on nyt tavallistakin runsaammin lämpöä ja harmoniaa, ja jokin suhde voi nousta aivan uudelle tasolle. Jokin hanke tai asia, johon olet panostanut viime aikoina, nytkähtää eteenpäin, jolloin läpimurto sen suhteen on odotettavissa. Tästä saattaa koitua sinulle myös taloudellista hyötyä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulta löytyy nyt ryhtiä ja itseluottamusta vastata mittaviinkin haasteisiin. Älä silti sorru turhaan ylpeyteen ja kuvittele olevasi kaikkivoipa vaan anna myös muille tunnustusta heidän osaamisestaan ja jaa auliisti niin vastuuta kuin kiitostakin. Näin pääset paljon pidemmälle kuin pelkästään omin voiminesi.

X