Seuran viikkohoroskooppi 6.12.–12.12.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Laulaja Paula Vesala on syntynyt 10.12.1981.
Laulaja Paula Vesala on syntynyt 10.12.1981. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on taipumus haalia liikaa tekemistä ja menemisiä, minkä seurauksena aikataulusi ja pinnasi kiristyvät aivan turhaan. Keskity saattamaan loppuun keskeneräiset hankkeesi ja varo visusti lupautumasta uusiin ennen kuin pöytäsi on tyhjä ja olet ehtinyt hieman hengähtää. Jotain uutta on pyrkimässä elämääsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Taipumuksesi kontrolloida ympärilläsi olevia ihmisiä ja tapahtumia on nyt entisestäänkin korostunut. Koeta kääntää tutkiva katseesi itseesi ja mieti, mitä tarvetta se oikeastaan palvelee. Jos olet rehellinen, huomaat että vaikka organisointikykysi on omaa luokkaansa, monesti määräilysi vain latistaa tunnelman.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet hyvässä vedossa sekä fyysisesti että henkisesti ja murtaudut mieluusti ulos ahtaiksi käyneistä puitteista tutkimaan, mitä niiden ulkopuolelta mahdollisesti löytyy. Yllättävät tapaamiset saattavat sisältää jonkin merkityksellisemmänkin ihmissuhteen siemenen, ja joku kaukaisempi tuttavuus voi ottaa yhteyttä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet hyväntuulinen ja aikaansaava, ja vaivaton etenemisesi menestyksestä toiseen saattaa herättää närää niissä, jotka joutuvat ponnistelemaan kovemmin. Älä anna heidän penseytensä vaikuttaa omaan mielialaasi vaan levitä hyvää tuultasi eteenpäin. Etenkin perhe ja ystävät paistattelevat mielellään lämmössäsi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on nyt silmilläsi ruusunpunaiset lasit, ja vaikka maailma niiden läpi tarkasteltuna näyttääkin toki ihanalta, on olemassa myös riski, että tulkitset tilanteet liiankin optimistisesti ja tulet vedetyksi höplästä. Pyri tietoisesti kuuntelemaan välillä myös järjen ääntä, vaikka se latistaisikin tunnelmaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Näyttäydyt toisille itsevarmana, ja he kääntyvätkin kernaasti puoleesi ongelmissaan. Osaat ratkoa muiden pulmia ja tehdä töissä isojakin ratkaisuja näennäisen vaivattomasti, mutta yksityiselämässäsi asiat mutkittelevat. Kiinnitä vähemmän huomiota siihen, miltä näytät muiden silmissä ja kuuntele omaa sisintäsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla riittää vientiä, ja elämäsi on hektistä. Vaikka se on hauskaa, liian pitkään jatkuessaan se saattaa syöstä sinut pois tasapainosta ja altistaa monenlaisille ylilyönneille. Avain hyvinvointiisi onkin nyt kohtuus kaikilla elämäsi osa-alueilla. Sen tavoittaminen ja ylläpito ovat harjoittelemisen arvoisia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Mitä enemmän yrität olla muille mieliksi, sitä pahemmin koet asioiden menevän myttyyn ja mielialasi laskevan. On eri asia tehdä yhteistyötä muiden kanssa kuin yrittää vääntää itsensä mutkalle ja mennä jaksamisensa äärirajoille, ettei vain tule sanomista. Kuuntele omia tarpeitasi, niin löydät taas itsetuntosi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olosi on rauhallinen, ja haluat pitääkin sen sellaisena. Viihdyt kotosalla tai aivan lähimpien ystäviesi seurassa ja nautit kiireettömästä tekemisestä. Lukeminen tai laatuelokuva riittävät hyvin virikkeiksi. Samalla olet kuitenkin nopea reagoimaan, jos tarve sitä vaatii. Mahdolliset ongelmat selvität leikiten.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Teet mielelläsi inventaariota onnistumisistasi ja asioista, joiden tilaan et ole aivan tyytyväinen. Osaat olla itsekriittinen ja analyyttinen ja asetat rohkeasti itsellesi tavoitteita, joihin haluat yltää tulevaisuudessa. Kehitettävää tuntuisi löytyvän enemmän henkilökohtaisesta elämästäsi kuin työrintamalta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Seuraelämäsi on korostunutta, ja sen pyörteissä koetkin jakson suurimmat riemut ja elämykset. Haluat ehkä joskus antaa ulkopuolisille itsestäsi turhankin viileän kuvan, mutta mikäli tunnet poikkeuksellisen vahvaa vetoa jotakuta kohtaan, sinun ei kannata esittää vaikeasti tavoiteltavaa vaan olla aloitteellinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tuntuu kuin olisit riisunut naamiosi ja roolisi, mikä näkyy vapautuneena olemuksena ja spontaanina käytöksenä. Osaat olla vahvasti läsnä tässä ja nyt, minkä vuoksi tunnutkin nyt saavan elämästäsi irti enemmän kuin moni muu. Ihmissuhteissasi korostuu rehellisyys. Jos jokin on pielessä, sitä ei voi enää kieltää.

X