Seuran viikkohoroskooppi 6.7.-12.7.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Mark Levengood
Vuonna 1964 syntynyt toimittaja ja kirjailija Mark Levengood juhlii syntymäpäiväänsä 10.7. Seura onnittelee päivänsankaria! © Pekka Holmström / OM-arkisto

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ympärilläsi kuohuu ja rytisee, mutta koska tapahtumat eivät suoraan liity sinuun, keskity vain pitämään kiinni tyyneydestäsi äläkä joudu vedetyksi mukaan kuluttavaan draamaan tai tyhjänpäiväisiin kiistoihin. Eräs tulevaisuutta koskeva asia askarruttaa. Joudut elämään sen suhteen epävarmuudessa vielä tovin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kalenterissasi riittää menoja, ja saat osaksesi kosolti myönteistä huomiota. Eräs henkilö tekee itseään erityisen pontevasti tykö, mutta hänen motiivinsa saattavat olla kyseenalaiset. Jokin taide-elämys osoittautuu odottamattoman antoisaksi ja saattaa sytyttää kipinän johonkin luovaan tekemiseen itsessäsikin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin ihmissuhdedraama ulottaa lonkeronsa sinunkin elämääsi. Kerro kysyttäessä mielipiteesi rehellisesti mutta hienotunteisesti. Tätä soppaa ei kannata ryhtyä hämmentämään: se vie turhaan voimiasi, eikä valmista tule kumminkaan. Keksi mieluummin jotain kohottavaa tekemistä, joka saa sinut hyvälle tuulelle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmassa on hermostunutta energiaa, mikä purkautuu äksyilynä ja nopeina tulistumisina aivan mitättömistäkin asioista. Nyt kannattaa panna jäitä hattuun, lakata kiukuttelemasta ja ottaa vastuuta omista tunteistaan ja käytöksestään. Mieti, mikä ärtyneisyytesi todellinen syy on, ja pyri vaikuttamaan suoraan siihen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Luvassa on menoa ja meininkiä. Jokin hauska yllätys saa sinut muuttamaan suunnitelmiasi. Sosiaalinen elämä on erityisen vilkasta ja antoisaa, eikä romanttinen kohtaaminenkaan ole poissuljettu mahdollisuus. Nauti täysin siemauksin kaikesta ihanasta, mitä elämä sinulle nyt näin runsain mitoin annostelee.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet energinen ja pulppuat toinen toistaan suurempia suunnitelmia. Nyt onkin oivallinen hetki panna töpinäksi niiden suhteen, ettei kaikki jää pelkän haaveilun ja puheen tasolle. Valitse suunnitelmistasi yksi, selvitä mitä sen toteuttaminen edellyttää, ja tee jotain konkreettista saadaksesi pyörät pyörimään.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pääset näyttämään osaamistasi haastavassa tilanteessa. Onnistuminen nostaa itseluottamustasi ja saamasi ihailu hivelee. Iloitse menestyksestäsi, mutta varo viemästä itseäsi äärirajoille ja sivuuttamasta levon ja rentoutumisen tarvetta. Muista, ettet ole kone. Raha-asioissa voi olla luvassa iloinen yllätys.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet hyvin luovalla ja aikaansaavalla tuulella, joten nyt kannattaa järjestää mukavaa tekemistä isommallekin porukalle. Eräs henkilö tahtoisi tehdä lähempää tuttavuutta, mutta ujostelee aloitteenteon suhteen. Sinulle selviää kyllä nopeasti, kenestä on kyse, joten voit niin halutessasi mennä puolitiehen vastaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Varaa aikaa rauhoittumiselle ja vapaalle olemiselle ilman liian tiukkoja etukäteissuunnitelmia. Kun mielesi saa vaellella rauhassa, se alkaa tuottaa uusia ja yllättäviäkin ideoita ja ajatuksia. Jokin niistä osoittautuu varsinaiseksi timantiksi, joka tuo elämääsi uutta sisältöä tai muuttaa kokonaan sen suunnan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Et tahdo pysyä aloillasi, vaikka se olisi juuri sitä, mitä nyt tarvitsisit. Yritä purkaa energiaasi fyysisiin toimintoihin, mutta pyri välttämään liian kilpailuhenkistä tekemistä, joka nostaisi kierroksiasi entisestään. Jokin suuri oivallus odottaa, mutta se edellyttää, että rauhoitut kuulemaan ajatuksiasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Romantiikkaa piisaa yllin kyllin, mutta myös tummemmat tunteet, kuten mustasukkaisuus tai kateus saattavat nostaa päätään. Pyri pitämään jalat maassa, ettet ajaudu täysin tunteidesi riepoteltavaksi. Eräs henkilö tekee sinuun vaikutuksen ja mahdollisesti inspiroi suunnittelemaan isompaankin elämänmuutosta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin väärinkäsitys mutkistaa suunnitelmiasi, mutta mitään peruuttamatonta vahinkoa ei tapahdu, joten huumori, joustavuus ja pitkä pinna riittävät ongelmien selättämiseen. Muutenkin nyt sattuu ja tapahtuu, joten muista olla tarkkana liikenteessä ja pitää erityisen hyvää huolta henkilökohtaisista tavaroistasi.

X