Seuran viikkohoroskooppi 7.12.–13.12.

Roope Salminen
Vuonna 1989 syntynyt näyttelijä Roope Salminen juhlii syntymäpäiviään 11.12. Onneksi olkoon! © TIIA AHJOTULI / OTAVAMEDIA

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Stressi tuo esiin huonoimmat puolesi ja tekee sinusta kärttyisän ja oikukkaan. Tee palvelus itsellesi ja muille ja opettele keinoja hallita sitä rakentavammalla tavalla. Vältä hedonismia ja kiinnitä huomiota elintapoihisi. Pyri siihen, että elintapasi tukevat eivätkä heikennä jaksamistasi ja elimistösi hyvinvointia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vähemmän on nyt enemmän, joten jos teet vaikkapa loma- tai viikonloppusuunnitelmia, pidä ne pienimuotoisina. Rentoudut parhaiten tutuissa ympyröissä ja porukoissa, joten miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan. Jokin tulevaisuutta koskeva suunnitelma on kehkeytymässä, mutta sen kannattaa antaa kypsyä rauhassa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Luvassa on rauhallinen jakso, jonka aikana saat hyvin hoidettua rästiin jääneitä töitä ja pystyt omistautumaan mieluisille harrastuksille. Ihmissuhteissasi joudut viimein kohtaamaan välttelemäsi henkilön tai käsittelemään pitkään muhinutta ristiriitaa, mutta saat iloksesi huomata, että se onkin oikeastaan helpottavaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet hyvässä vireessä, mutta ärsyynnyt liian nopeasta työtahdista tai liian useasta avunpyynnöstä. Se on inhimillistä, ethän ole mikään kone. Ota vastuu tyytyväisyydestäsi ja varaa aikaa johonkin itsellesi mieluisaan tekemiseen, oli kyse sitten jouluvalmis-teluista, urheilusta tai kiireettömästä lukutuokiosta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Loistat seuraelämässä, mutta arkiset askareet takkuavat, ja sorrut helposti hosumiseen. Tämä puolestaan johtaa möhläyksiin tai haavereihin, jotka hankaloittavat asioiden sujumista entisestään. Katkaise negatiivinen kierre rauhoittumalla ja hoitamalla yksi asia kerrallaan. Jokin rahaan liittyvä asia askarruttaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ilmassa on levotonta energiaa, mikä hermostuttaa sinua. Kuulet kenties asioita, joita et olisi halunnut saada tietää, tai joudut itse juoruilun kohteeksi. Älä lähde mukaan alhaiseen käytökseen äläkä turhaan yritä oikaista typeriä puheita vaan vaali tyyliä ja arvokkuutta. Juoruilijat saavat kyllä näpeilleen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin oivallus auttaa sinua ratkaisemaan erityisen hankalan ongelman niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Huojennus tuntuu myös kehossasi, ja tajuat, miten paljon keskittymistä ja energiaa asian pohtiminen on sinulta vienyt. Hoida itseäsi erityisen hyvin, sillä olet tavallista alttiimpi sairastumaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunteet ovat pinnassa ja sytytyslanka lyhyt, joten pienetkin kiistat leimahtavat helposti äänekkääksi yhteenotoksi. Liikaa levottomuutta on hyvä purkaa fyysisesti rasittavaan tekemiseen. Koet epävarmuutta jonkin ihmissuhteen osalta, mutta vältä silti liikaa ripustautumista äläkä esitä kohtuuttomia vaatimuksia.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet piristyksen tarpeessa. Hemmottele itseäsi uusilla kokemuksilla, ystävien seuralla ja nukkumalla riittävästi sen sijaan, että törsäisit suuria summia tuotteisiin, joiden tarjoama ilo on lyhytaikaista ja pinnallista. Jokin tulevaisuuden suunnitelma alkaa pikkuhiljaa konkretisoitua, mikä valaa sinuun uskoa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet yleensä järkevä talousasioissa, mutta nyt tunnet hinkua lähteä mukaan johonkin rohkeaan hankkeeseen tai haluat tehdä spontaanisti isohkon investoinnin. Muista tällöin lukea myös pienellä präntätty. Sosiaalinen elämäsi on vireää. Tuttavuuksia tulee ja menee, mutta joukosta saattaa löytyä myös todellinen helmi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet hyvässä vedossa, ja jakso tarjoaa runsain mitoin houkuttelevia mahdollisuuksia niin ihmissuhde- kuin työrintamallakin. Saat haluamasi, kunhan keskität sen saavuttamiseen kaiken huomiosi ja tarmosi. Valitse siis viisaasti ja mieti, mitä todella haluat ja mikä hyödyttää sinua eniten pitkällä tähtäimellä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Painopiste on ihmissuhteissa. Tuore tuttavuus syvenee kenties ystävyydeksi tai rakkaudeksi, vakiintuneet suhteet ovat vahvalla pohjalla, kun taas jokin tiensä päähän tullut suhde jää taka-alalle luontevasti ja ilman draamaa. Rahaan liittyvä iloinen yllätys mahdollistaa pitkään hautomasi haaveen toteuttamisen.