Seuran viikkohoroskooppi 7.2.–13.2. – Hyvää syntymäpäivää, Pelle Miljoona!

Jaa kaverilleTilaa Seura
Muusikko Petri Tiili eli Pelle Miljoona on syntynyt 10.2.1955. Hyvää syntymäpäivää!
Muusikko Petri Tiili eli Pelle Miljoona on syntynyt 10.2.1955. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Nieminen / om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pelle Miljoona viettää syntymäpäiviään 10. helmikuuta – onnea!

Muusikko Petri Tiili eli Pelle Miljoona on syntynyt 10. helmikuuta. Lue, mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tulevalle viikolle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinusta huokuu vastustamatonta karismaa, joten varaudu siihen, että seuraasi tavoittelevat nyt sellaisetkin, jotka eivät siitä aiemmin ole erityisemmin piitanneet. Saatat itsekin lämmetä jollekulle, jonka kanssa et ole ennen kuvitellut sinulla olevan mitään yhteistä. Jokin terveyteesi liittyvä huoli helpottaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tahtotilasi on vahva ja mahdollistaa muutokset niillä elämäsi osa-alueilla, joihin et ole tyytyväinen. Varo silti tallomasta muiden varpaille tai ryhtymästä liian omavaltaiseksi, sillä tekemäsi päätökset vaikuttavat moniin. Etsi tasapainoa sen välille, mikä on sinulle elintärkeää, ja mistä voit hieman joustaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energialatauksesi on yhä vahva, ja saat vaivatta vietyä hankkeitasi eteenpäin. Suhteissasi perheenjäseniin saattaa esiintyä pientä kitkaa, mutta rakkauselämäsi kukoistaa. Sinun kannattaakin nyt nipistää hektisestä tahdistasi hetkiä romantiikalle, sillä rakkaasi kanssa viettämäsi aika auttaa sinua rentoutumaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt sekä halua että uskallusta laajentaa elämänpiiriäsi ja hankkia uusia kokemuksia tai tehdä pysyvämpiäkin muutoksia. Itseluottamuksesi on suuri, mikä voi nyt saada sinut tekemään jotakin sellaista, joka yllättää itsesikin. Pyri pitämään hitunen malttia matkassa äläkä tee hätiköityjä päätöksiä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)
Jakso on hieman pomppuinen, ja haasteita riittää niin työssä kuin kotonakin. Kiistoja näyttää syntyvän kuin tyhjästä, ja sanavalmiutesi ja nokkeluutesi tuntuvat kääntyvän itseäsi vastaan ja ajavat sinut vain syvemmälle umpikujaan. Nyt kannattaakin pitää kieli keskellä suuta ja harjoitella sovittelun jaloa taitoa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vaikka läheiset ihmissuhteet asettavat sinulle nyt ehkä suuriakin haasteita, niiden voittaminen maksaa taatusti takaisin kaiken näkemäsi vaivan. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, ja erilaiset yhteistyöprojektit onnistuvat yli odotusten. Yksinäisillä voi hyvinkin olla mahdollisuus löytää sydänystävä tai kumppani.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakson avainsana on jakaminen, mikä koskee niin vastuuta kuin onnistumisista tulevaa kiitostakin. Et yllä yksin yhtä hyvään tulokseen kuin yhteistyössä osaavan kumppanin kanssa. Saatat joutua tinkimään hieman ylpeydestäsi, mutta lopputulos on sen arvoinen. Taloudellisten investointien kannattaa antaa odottaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Hankkeesi ovat hyvässä nosteessa, ja sinulla on myös mahdollisuus parantaa taloustilannettasi, mutta hyvinvointisi kannalta on nyt vähintään yhtä tärkeää panostaa henkiseen puoleesi. Pelkkä suorittaminen ja tuloksen tekeminen eivät riitä tekemään sinua onnelliseksi, joten varaa tarpeeksi aikaa rauhoittumiselle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Henkiset voimavarasi ja itseluottamuksesi ovat huipussaan, mikä mahdollistaa jonkin uuden vaativan hankkeen aloittamisen tai jonkin hankalana pitäneesi asian ottamisen käsittelyyn. Mikään pieni pipertäminen ei nyt tyydytä, koska kykenet ja tunnet tarvetta isojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja työstämiseen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Energiasi on nyt kärsimätöntä ja ärhäkkää, mikä saattaa näkyä onnettomuuksina, äyskimisenä ja komenteluna, mikäli et tietoisesti hillitse itseäsi ja pura sitä hedelmällisemmin vaikkapa urheiluun. Jakso on haastava monin tavoin, ja nyt olisikin viisainta pyrkiä vähentämään stressiä niin paljon kuin mahdollista.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on nyt käytössäsi runsaasti energiaa ja myös tilaisuuksia kehittää niin itseäsi kuin erilaisia hankkeitasikin. Vain ajasta voi tulla pula, joten käytä hetki selvittääksesi prioriteettisi, niin saat tästä tehoperiodista eniten irti. Ihmissuhteissa saattaa leimahdella, sillä olet haluton kompromisseihin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saat nyt kunnian toimia niin oman kuin läheistesikin elämän kapellimestarina ja ohjata tapahtumia mielesi mukaan. Toiveitasi ja ehdotuksiasi kuunnellaan ja noudatetaan mukisematta. Mielenkiintosi kohdistuu nyt työn ja konkreettisten tavoitteiden sijaan harmonian lisäämiseen ja ylläpitämiseen ihmissuhteissasi.

Lue myös: Rotan vuosi alkaa – Ota selvää, mitä kiinalainen horoskooppi lupaa sinulle vuodelle 2020

Lue lisää:

Seuran vuosihoroskooppi 2020

Helmikuun kuukausihoroskooppi 

Seuran viikkohoroskooppi

Anna.fin kuukausihoroskooppi

X