Seuran viikkohoroskooppi 7.5-13.5. – Hyvää syntymäpäivää, Jesse Puljujärvi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jesse Puljujärvi
Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi on syntynyt 7. toukokuuta 1998. © LEHTIKUVA/ANTTI AIMO-KOIVISTO
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi viettää syntymäpäiviään 7. toukokuuta. Paljon onnea, Jesse!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt paljon energiaa, ja itseluottamuksesikin on huipussaan, joten nyt kannattaa tarttua tavallista vaativampiin haasteisiin. Onnistumiset ruokkivat kokeilunhaluasi, ja rohkaistut ottamaan tavallista suurempia riskejä. Olet tavallista aktiivisempi sekä mieleltäsi että fyysisesti ja saat paljon aikaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sosiaaliset suhteesi ovat mukavassa nosteessa, ja saatat päästä mukaan aivan uusiin piireihinkin. Jos sydämesi sykkii erityisen lämpimästi jollekulle, nyt on oikea aika pukea tunteet sanoiksi. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia kaipaa huomiotasi. Osaat kyllä löytää siihen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Mielesi voi olla hieman maassa tai pyörittelet päässäsi elämän suuria kysymyksiä. Arvostelukykysi ei ole nyt parhaimmillaan, joten anna isojen ja radikaalien päätösten odottaa. Olet taipuvainen olemaan liiankin ankara itseäsi kohtaan. Ota aikalisä ja keskity itsesi hoivaamiseen, niin näet asiat taas selvemmin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos olet potenut stressiä, nyt saat mahdollisuuden rentoutua. Sosiaalinen elämä on palkitsevaa, ja romantiikkaakin on ilmassa. Sinun on helppoa tehdä vaikutus muihin, sillä charmiasi ja valloittavaa persoonaasi on vaikea vastustaa. Jokin yllätys voi aluksi närkästyttää, mutta se osoittautuu sitten onnenpotkuksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat nyt potea kasvukipuja, mutta pian helpottaa, ja silloin saat iloita siitä, että olet kohdannut hankalan asian pystypäin. Itsevarmuutesi karttuu, kun huomaat, mihin kaikkeen tiukassa paikassa pystytkään. Jokin ihmissuhde on muuttumassa. Tuttavuus saattaa syventyä sydänystävyydeksi tai romanssi rakkaudeksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet innokas kartuttamaan niin kokemuksia, tuttavapiiriäsi kuin varallisuuttasikin. Innostus kannattaa toki hyödyntää, mutta on parempi valita pari kohdetta, joihin panostaa tosissaan, kuin liehua siellä täällä kahmimassa elämyksiä ja kokeilemassa onneaan. Harjoita keskittymiskykyäsi ja pitkäjännitteisyyttäsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet itsevarma ja valmis kokeilemaan rajojasi. Tahdonvoimasi on tavallistakin lujempi, mikä voi saattaa sinut napit vastatusten toisten kanssa. Pidä pääsi itsellesi todella tärkeissä asioissa, mutta älä haaskaa energiaasi turhanpäiväiseen valtataisteluun tai jankkaamiseen. Jokin suuri oivallus tekee tuloaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on nyt silmää yksityiskohdille, ja pystyt pienin ponnistuksin kohentamaan asioita, liittyvät ne sitten omaan ulkonäköösi, kotisi sisustukseen tai vaikkapa kirjallisiin sopimuksiin. Sinusta säteilee lämpöä ja karismaa, joka saa muut hakeutumaan seuraasi. Joku uusi tuttavuus tuo lisäpiristystä elämääsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saat nyt hoitaaksesi ylimääräisiä asioita, mutta ahkeroinnin sijasta taidat tuntea enemmän vetoa laiskotteluun ja nautiskeluun. Jos valitset jälkimmäisen, huomaat kohta ahdistuvasi kasaantuneiden töiden vuoksi. Jos taas kiellät itseltäsi nautinnot, huomaat marttyyrimielialan nousevan. Etsi kultainen keskitie.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet idearikas ja toimelias, ja muille tuottaa ehkä vaikeuksia pysyä vauhdissasi. Yhteistyö on kuitenkin suuri voimavara, ja sopivan kumppanin kanssa mahdollisuutesi päästä pitkälle ovat paremmat kuin yksin puurtaessa, vaikka vauhtisi hieman hidastuisikin. Jokin tulevaisuuttasi koskeva päätös on ajankohtainen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Nyt kannattaa pohtia elämää ja asioita pitkällä perspektiivillä. Onko elämässäsi kenties jotakin sellaista, joka ei enää palvele sinua ja hyvinvointiasi? Vai puuttuuko siitä jotain tärkeää? Pelkkä muutoksen toivominen ei riitä, konkreettisia tekojakin tarvitaan. Nyt on oikea hetki ottaa ensimmäinen askel.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Osaat nyt esiintyä eduksesi ja saat paljon myönteistä huomiota. Ystävyys ja romantiikka kukoistavat, ja jokin suhde voi nousta aivan uudelle tasolle. Mikäli haluat tukea pyrkimyksillesi, sinulla on nyt hyvä hetki esitellä ideoitasi ja ajatuksiasi, sillä olet vakuuttava ja onnistut tartuttamaan innostuksesi muihinkin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

X