Seuran viikkohoroskooppi 7.6.–13.6.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Minna Haapkylä
Näyttelijä, tuottaja Minna Haapkylä on syntynyt 10.6.1973. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Mustonen / OM-arkisto

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Perheen ja ystävien tuki ja läheisyys ovat nyt korostuneen tärkeitä ja auttavat tyynnyttämään levotonta mieltäsi. Intiimeissä rakkaussuhteissa saattaa sen sijaan esiintyä kitkaa tai turbulenssia. Kun huomaat myrskypilvien alkavan kerääntyä taivaalle, teet viisaimmin, jos otat reilusti etäisyyttä tilanteeseen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saatat kokea, ettet saa ääntäsi kuuluviin tai että toiset sanelevat, miten missäkin asiassa tulee toimia. Kiinnitä huomiota tapaan, jolla ilmaiset itseäsi. Älä selittele liikoja äläkä suostu toisten pompoteltavaksi. Luvassa on kuitenkin myös monia onnistumisia, jotka toteutuvat vain yhteistyössä muiden kanssa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kestävyytesi ja kärsivällisyytesi joutuvat koetukselle, mutta nyt ei pidä antaa periksi. Pure hammasta ja selvitä hankaluudet yksi kerrallaan, niin selviät koettelemuksista voittajana. Vaikeuksien selättäminen vie aikaa ja energiaa romantiikalta ja sosiaaliselta elämältä, mutta palkinto on kyllä sen arvoinen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin jo unohtamasi asia nousee vielä kerran esiin ja vaatii ratkaisua. Ota asia rohkeasti käsittelyyn, vaikka se tuntuisi työläältä tai vaikealta. Kun saat sille loppukaneetin, yllätyt huomatessasi, miten paljon energiaa se on tiedostamattasi sitonut. Voi olla, että joudut hetkellisesti kajoamaan säästöihisi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luvassa on rentouttava ja pehmeä jakso, jonka painopiste on henkisessä hyvinvoinnissa ja läheisissä ihmissuhteissa. Huomiosi ja mielenkiintosi kiinnittyvät omaan ja läheistesi mielialoihin, ja vaalit leppoisaa ja rentoa tunnelmaa, jonka asetat arkisten askareiden tai rahaan ja työhön liittyvien asioiden edelle.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on tärkeä tulevaisuutesi kannalta. Saat ehkä tilaisuuden edetä jättiloikan urallasi tai vaihtaa kokonaan alaa. Ihmissuhteissa on vakavuutta, ja hauskanpidon sijaan arvioit suhteiden merkitystä itsellesi pidemmällä tähtäimellä. Jokin suhde saattaa nousta aivan uudelle tasolle ja toinen tulla tiensä päähän.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinusta voi tuntua siltä kuin maa huojuisi jalkojesi alla tai olisit vapaassa pudotuksessa pystymättä vaikuttamaan tapahtumiin itse. On totta, että meneillään on tapahtumien sarja, jolle et mahda mitään, mutta lohduttaudu sillä, että lopputulos on paljon parempi kuin jos olisit itse päässyt tekemään valinnat.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Toiset odottavat nyt ohjeitasi ja seuraavat esimerkkiäsi, joten joudut tavalla tai toisella omaksumaan johtajan roolin, halusit tai et. Vastuunkantajan osa tosin istuu sinulle hyvin eikä tuota suurempia hankaluuksia. Jos tunnet tarvetta stressin purkuun, se onnistuu paremmin puuhastelemalla kuin makoilemalla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso suosii enemmän tunnepuoleen kuin järkeen perustuvia hankkeita ja asioita. Vedät puoleesi yllättäviä tuttavuuksia, ja mikäli maltat olla tekemättä liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä pelkän ensivaikutelman perusteella, voit löytää niiden joukosta todellisen helmen, joka saattaa tulla elämääsi jäädäkseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Menestyksesi ja tyytyväisyytesi kulkevat nyt käsi kädessä sen kanssa, miten paljon uskallat tuoda esiin luovaa puoltasi ja antaa sen vaikuttaa niin arjessasi kuin isommissakin päätöksissä. Mikäli pyrit liikaa miellyttämään muita tai suostut epätyydyttäviin kompromisseihin, tunnet voimiesi ja ilosi pakenevan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kunnianhimosi on huipussaan, ja olet varsin päättäväinen ja tarmokas tavoitellessasi haluamaasi. Energiasi ja huomiosi suuntautuvat vahvasti joko työhön liittyviin tai sinulle muuten tärkeisiin hankkeisiin, ja saavutatkin niissä huomattavaa menestystä – varsinkin, jos osaat valita ympärillesi oikeat ihmiset.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Läheiset ihmissuhteesi ovat harmonisessa vaiheessa, ja sinulla on nyt mahdollisuus keskittyä omiin tarpeisiisi ja itsesi kehittämiseen. Saatat huomata joidenkin entisten haaveidesi himmenneen ja uusien kiinnostuksen kohteiden nousseen niiden edelle. Sinulla on vahva halu uudistua ja mennä elämässä eteenpäin.

X