Seuran viikkohoroskooppi 8.11.–14.11.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Lauri Tähkä
Laulaja Lauri Tähkä on syntynyt 9.11.1973. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/OM-arkisto

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vaadit paljon itseltäsi ja muilta, mikä johtaa usein ongelmiin. Tämä korostuu erityisesti silloin, kun asiat eivät ota sujuakseen, ja se nostaa paineita entisestään. Ota välillä askel taaksepäin, sillä liikaa puskemalla tai pakottamalla lopputulos ei ole paras mahdollinen. Muista kärsivällisyys ja armollisuus.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tunnet olosi emotionaalisesti hiukan epävarmaksi. Hakeudu rakkaimpiesi ja turvallisiksi kokemiesi ihmisten pariin, niin olosi tasaantuu ja saat takaisin varmuutesi ja uskon itseesi ja kykyihisi. Muutenkin kannattaa varata aikaa rauhalliseen olemiseen ja ajatusten sulatteluun, seikkailujen aika tulee myöhemmin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luvassa on antoisa jakso. Asemasi on nyt jollain tavalla korostetun keskeinen. Mielipiteitäsi ja kokemustasi arvostetaan suuresti, ja voikin olla, että osaksesi lankeaa jonkinlainen mentorin tai joukkojen johtajan rooli. Se sopii sinulle kuin nenä päähän, joten älä kursaile vaan ota tehtävä ylpeänä vastaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Halusi kehittyä jossain asiassa on valtava, joten ei ihme, että edistyt huimaa vauhtia. Parannettavaa on asioiden ja vastuun jakamisessa sekä uskalluksessa luottaa myös toisten osaamiseen ja näkemyksiin. Älä erehdy luulemaan, että tiedät itse parhaiten, vaan suhtaudu avoimen uteliaasti muihinkin näkemyksiin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elät harmonista vaihetta, jonka suurimpia ilonaiheita ovat perhe ja ystävät, joita hemmottelet erityisen mielelläsi. Elämääsi ja tekemisiäsi siivittää myötätuuli, ja huomaat saavasi paljon aikaan melko pienellä ponnistelulla. Nyt kannattaa ottaa käsittelyyn jokin aiemmin kesken jäänyt tai aivan uusi projekti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet vireä ja utelias ja siirryt vaivatta puuhasta toiseen. Ulkopuolisista toimintasi saattaa näyttää poukkoilevalta tai päämäärättömältä, mutta sitä se ei ole, sillä päinvastoin tiedät nyt tavallistakin tarkemmin, mitä olet tekemässä. Menet eteenpäin yhtä aikaa usealla rintamalla ja nautit joka askeleesta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mikään pintapuolinen ei nyt riitä, haluat porautua asioiden ytimeen. Sama pätee ihmissuhteisiisi. Et viehäty siitä, miltä joku näyttää, vaan siitä, mitä hän ajattelee ja millä tavoin ilmaisee itseään. Tämän seurauksena osa kohtaamisista jättää sinut täysin kylmäksi ja osa taas on aivan erityisen antoisia.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Teet nopeita ratkaisuja, jotka liittyvät työhösi tai raha-asioihisi. Keksit ehkä uuden keinon ansaita rahaa tai päätät sijoittaa sitä johonkin itsellesi mielekkääseen kohteeseen. Et ole halukas kuuntelemaan toisten varoituksia tai neuvoja vaan luotat omiin vaistoihisi, jotka yleensä ohjaavatkin sinut oikeaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Haluat, että läheisilläsi olisi asiat hyvin, ja aherrat sen eteen joskus liikaakin. Sen sijaan, että yrittäisit silottaa rakkaimpiesi tietä ja hoitaa ongelmat heidän puolestaan, suo heille aikaasi, henkistä tukeasi ja huomiotasi, mutta anna heidän kohdata itse vastuksensa. Siitä on heille ajan mittaan isompi apu.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Taloustilanteesi on hyvä, mikä mahdollistaa jonkin haaveesi tai suunnitelmasi toteuttamisen. Parisuhteissa saattaa esiintyä pientä valtataistelua tai muuta rajojen koettelua. Sinkuilla sen sijaan on tavallista paremmat mahdollisuudet törmätä kiehtovaan henkilöön, joka voi jäädä kuvioihin pidemmäksikin aikaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Menestyksesi riippuu nyt pitkälti siitä, miten hyvin pystyt yhteistyöhön toisten kanssa. Jokin aloittamasi hanke on vastatuulessa, mutta siinä missä joku toinen olisi jo valmis heittämään pyyhkeen kehään, sinä jaksat uskoa siihen yhä härkäpäisesti, mikä onkin hyvä, sillä kärsivällisyytesi palkitaan myöhemmin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on mielenkiintoinen ja hieman erikoinenkin. Olet tapahtumien sivussa siinä mielessä, että sekä omasi että toisten huomio keskittyy nyt muualle kuin sinuun. Huomaat saavasi eniten iloa ja parhaimmat oivalluksesi toisten seurassa tai heidän kokemustensa kautta. Opit uutta seuraamalla toisten tapoja toimia.

X