Seuran viikkohoroskooppi 8.2.–14.2.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Mauri Kunnas
Kirjailija ja kuvataiteilija Mauri Kunnas on syntynyt 11.2.1950. Hyvää syntymäpäivää! © SAMPO KORHONEN / OTAVAMEDIA

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vapaudenkaipuusi on korostunut, ja koet ulkopuolisten ohjeet ja odotukset rajoittaviksi, vaikkei niitä sellaisiksi olisi aiottukaan. Arvostelukykysi ei ole nyt parhaimmillaan, joten hillitse haluasi äkillisiin irtiottoihin, sillä spontaanius ja uhmakkuus saattavat johtaa sangen epäonnistuneeseen lopputulokseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielesi on vireä ja hoksottimesi toimivat nopeasti. Jaat mielelläsi aikaasi ja ajatuksiasi muiden kanssa, ja sosiaaliset kohtaamiset tuovat mukavaa nostetta elämääsi. Sinulla on onnea sekä rakkaudessa että raha-asioissa. Jakso sopii mainiosti sopimusten laatimiseen. Myös isompien hankintojen suhteen on onnea.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet keskittynyt omiin projekteihisi ja tarpeisiisi siinä määrin, että läheisesi alkavat protestoida, ja muiltakin tahoilta voi tulla vihjailuja liian itsekkäästä käytöksestä. Ne eivät ole tuulesta temmattuja, joten paranna tapasi hyvän sään aikana. Tarkkaile myös rahankäyttöäsi. Olet altis spontaanille tuhlailulle.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Joudut työskentelemään uutterasti tavoitteidesi eteen, sillä oikotietä ei ole, mutta sinusta löytyy nyt päättäväisyyttä ja optimismia, jotka tukevat pyrkimyksiäsi. Myös rahassa mitattavaa menestystä voi olla näköpiirissä, kunhan maltat pitää katseesi pallossa etkä anna ulkopuolisten häiriötekijöiden tulla väliin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinusta huokuu harvinaista tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Ne heijastuvat myös ihmissuhteisiisi, joissa vallitsee miellyttävä harmonia. Jakso suosii rentoutumista ja elämästä nauttimista mutta myös kauaskantoisten suunnitelmien laatimista ja ideoiden edistämistä. Saat helposti puhuttua muut ajatustesi taakse.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Et ole tehokkaimmillasi ja saatat tuntea halua itsesi hemmotteluun ja laiskotteluun. Ihmissuhteissa on menossa myönteinen vaihe, mutta liian suuret odotukset voivat johtaa pettymyksiin. Anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Ole aidosti oma itsesi ja salli se muillekin. Rehelliset keskustelut antavat paljon.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso suosii uuden aloittamista. Tekemisiäsi leimaavat luovuus ja optimismi, ja hankkeesi saavat vauhdikkaan alun näennäisen vähällä vaivalla. Matkat, opiskelu ja muu mieltä sekä ymmärrystä avartava toiminta on erityisen suositeltavaa. Tartu eteesi avautuviin tilaisuuksiin, sillä ne poikivat vuorostaan uusia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet poikkeuksellisen vetovoimainen ja osaat tuoda toiveesi ja ajatuksesi esiin niin viehättävällä tavalla, ettei kenellekään tule mieleenkään asettua niiden eteen poikkiteloin. Jakso suosiikin erityisesti seuraelämää. Vakiintuneiden suhde kukoistaa ja romanssia haikaileville riittää ehdokkaita, joista valita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Rakkauden ja läheisyyden tarpeesi on suuri. Muista kuitenkin, että saadaksesi lämpöä ja huomiota sinun tulee jakaa sitä yhtä anteliaasti myös itse. Saatat potea laiskuutta ja aloitekyvyttömyyttä, ja arki tuntuu tavallista raskaammalta. Hemmottele toki itseäsi, mutta älä erehdy luulemaan, että hedonismi tuo onnea.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet tavanomaista avoimempi, ja viestintäsi on rakentavaa ja toisia huomioivaa. Ei siis mikään ihme, että muut tekevät nyt mielellään yhteistyötä kanssasi ja auttavat sinua eteenpäin hankkeissasi. Ota apu kursailematta ja kiitollisin mielin vastaan. Älä tarraudu rutiineihisi vaan kokeile uusia toimintatapoja.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Itseluottamuksesi palaa ja luovuutesi herää horroksestaan. Se ilmenee monella tapaa, ja sinulta vaaditaan valppautta ja aloitekykyä, jotta kykenet saamaan tilanteesta parhaan mahdollisen irti. Älä siis laiskottele äläkä odota ideoiden kypsymistä vaan tartu niihin heti tuoreeltaan. Aika näyttää, mihin ne johtavat.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Et ole joustavimmillasi, mikä voi johtaa valtataisteluun tai sanaharkkaan kotona tai työssä. Teet viisaasti, jos purat kiukkuasi mieluummin vaikka hiihtoladulle tai kuntosalille kuin kanssaihmisiin, sillä kiivastuksen puuskassa lausuttuja sanoja ei saa takaisin, ja niiden jättämien jälkien paikkailu vie pitkään.

X