Seuran viikkohoroskooppi 8.7-14.7. – Hyvää syntymäpäivää, Juhani Palmu!

Juhani Palmu
Juhani Palmu syntyi 8.7. vuonna 1944. © Pekka Mustonen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Syntymäpäiväänsä heinäkuun 8. päivänä viettää taidemaalari Juhani Palmu. Paljon onnea Juhani!

Mitä Seuran viikkohoroskooppi lupaa tähtimerkillesi seuraavan seitsemän päivän jaksolle?

Syntymäpäiväänsä taas viettää suomalainen taidemaalari Juhani Palmu. Hyvää syntymäpäivää!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on hieno jakso. Mielialasi ja energiatasosi ovat korkealla. Nautit erilaisista kohtaamisista, joista jokin saattaa olla aivan erityisen merkityksellinen. Pieni maisemanvaihdos tekisi hyvää ja antaisi uusia virikkeitä, joille olet nyt tavallista vastaanottavaisempi. Luovuutesi roihuaa isolla liekillä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso on varsin kiinnostava, sillä tunnet nyt vetoa aivan uudenlaisia asioita ja ihmisiä kohtaan. Saat tuoreita näkökulmia ja innostut kenties enemmänkin jostain uudesta harrastuksesta tai tuttavuudesta. Romantiikkaakin on tarjolla. Orastava suhde voi puhjeta täyteen roihuun, ja vakiintuneiden suhde kukoistaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Haluat saavuttaa jotain konkreettista ja mieluiten ripeästi. Olet nopea liikkeissäsi, ja muita jatkuva touhuamisesi voi ihmetyttää tai jopa ärsyttää. Älä odota muilta samaa tehokkuutta kuin itseltäsi ja varo sortumasta kireäpipoiseen suorittamiseen. Kun teet asioita ilon kautta, ne antavat eivätkä vie voimia.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos jokin asia ärsyttää sinua toistuvasti, on aika toimia. Sen sijaan, että toisit yhä uudelleen julki ärtymyksesi, pohdi, mikä asiassa oikeasti harmittaa, ja pyri sitten ratkaisemaan ongelma rakentavalla ja kestävällä tavalla. Olennaista on löytää ongelman todellinen alkulähde. Sen jälkeen tiedät, mitä tehdä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet nyt tavallista onnekkaampi, joten mihin tahansa ryhdytkin, aseta rohkeasti rima korkealle. Jos onnistut pitämään mielesi kepeänä ja olemaan haalimatta liikaa tekemistä, jaksosta voi tulla aivan erityisen hauska. Seuraelämä on antoisaa, joten siihen kannattaa nyt satsata ja antaa ikävämpien hommien odottaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaistosi toimivat nyt poikkeuksellisen terävästi, joten voit luottaa niihin päätöksiä tehdessäsi. Sinusta huokuu karismaa, joka vetää puoleensa monenlaista yrittäjää. Tuntuu, että kaikki haluavat sinusta nyt palasen, ja suosiostasi kilpaillaan. Vaikka se imarteleekin, tarvitset myös aikaa olla omissa oloissasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kuulet hyviä uutisia, jotka luovat sinuun uskoa tulevaisuuden suhteen ja täyttävät sinut innostuksella. Ole tarkkana puheissasi, sillä riski väärinymmärryksille on olemassa. Kiistatilanteessa kannattaa tyytyä kompromissiin eikä yrittää voittaa hinnalla millä hyvänsä. Löydät ehkä uuden yllättävän liittolaisen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Intohimo on nyt polttoaineesi, ja jos et pidä varaasi, se voi viedä sinua kuin pässiä narussa. Oikein kohdennettuna se vie sinut vaikka läpi harmaan kiven, joten käsittele sitä kuin kallista lahjaa, mikä se onkin. Anna sen sulostuttaa rakkauselämääsi ja siivittää haaveitasi. Ehkä aloitat aivan uuden hankkeen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet antelias ja puhkut hyvää tahtoa. Ei ihmekään, että seurasi on niin haluttua. Vaikka jakso sopii hyvin lomailuun, et osaa olla aivan jouten, sillä mielesi suoltaa nyt ideoita ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Pane ainakin kiinnostavimmat muistiin, sillä yhtä luovia jaksoja ei turhan usein kohdalle osu.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämäsi on hektistä, joten olisi tärkeää pysyä itse mahdollisimman rauhallisena. Muuten vaanii vaara, että teet ratkaisuja, joiden seurauksia et ole miettinyt loppuun asti. Karsi vähemmän tärkeät menot ja tekemiset ohjelmastasi ja pyri tietoisesti olemaan aidosti läsnä niissä tilanteissa, joissa kulloinkin olet.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet hyvin hereillä ja uskallat tarttua tilaisuuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Jokin aivan erityisen hieno mahdollisuus kannattaa hyödyntää, sillä sen vaikutukset kantavat laajalle ja muuttavat elämääsi kenties pysyvästikin. Olet nyt viehätysvoimainen ja saat helposti tahtosi periksi. Lausu siis toiveesi ääneen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet kilpailunhaluinen ja eteenpäin pyrkivä. Parhaimmillaan se auttaa sinua ylittämään itsesi, mutta jatkuva itsesi vertaaminen toisiin voi myös käydä uuvuttavaksi ja viedä ilon pienistä onnistumisista. Jakso suosii seuraelämää, joten aikaa kannattaa varata myös hauskanpidolle ja paineettomalle yhdessäololle.