Seuran viikkohoroskooppi 9.10.–15.10. – Hyvää syntymäpäivää, Esko Salminen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Näyttelijä Esko Salminen on syntynyt 12.10.1940. 
Näyttelijä Esko Salminen on syntynyt 12.10.1940.  Kuva: Pekka Mustonen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Esko Salminen viettää syntymäpäiviään 12. lokakuuta – onnea!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Nyt on oikea hetki arvioida sitä, miten ja mihin resurssejasi käytät. Onpa kyse sitten puhtaasti rahasta, ajastasi tai energiastasi, on hyvä tutkia, jaatko niitä todellisten arvojesi ja tahtosi mukaisesti vai valuuko osa aivan vääriin kohteisiin. Osaat olla tarpeen vaatiessa jämäkkä ja puolustaa itseäsi ja tarpeitasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinun voi nyt olla tavallista hankalampaa saada viestejäsi perille, ja jotkut voivat ottaa nokkiinsa harmittomina pitämistäsi tokaisuista. Sinusta voi tuntua, että universumi viskelee kapuloita rattaisiisi, mutta ehkäpä se, että joudut nyt väkisinkin hidastamaan vauhtiasi, estää sinua tekemästä isoa virhettä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Haluaisit palavasti edistyä jossain hankkeessasi, mutta ponnistelusi tuntuvat valuvan hiekkaan, etkä oikein tiedä, mistä kiikastaa. Älä lannistu, jakso on hankala muillekin. Pyri pitämään lippua korkealla ja etsiydy yksin murjottamisen sijaan ystävien seuraan. Rentoudu, pidä hauskaa ja odottele parempaa aikaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saat kiitosta hyvin tekemästäsi työstä tai muusta panostuksestasi, ja roolisi merkitys jossain yhteisössä kasvaa entisestään. Tiedät itsekin oman arvosi ja vahvuutesi, mikä voi saada sinut ylpistymään ja tehdä sokeaksi heikkouksille, joita sinustakin löytyy. Läheisesi palauttavat sinut kyllä takaisin maan pinnalle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Häiriöt ja keskeytykset tekevät keskittymisen tarkkaan työhön tai syvälliseen ajatteluun mahdottomaksi, mikä kiristää pinnaasi. Toisaalta ne pakottavat sinut kiinnittämään huomiosi muihin asioihin, mistä seuraa kenties aivan uusia ja raikkaita ideoita. Saattaakin olla, että teet jossain asiassa täyskäännöksen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä. Jos huomaat jonkun yrittävän käyttää kiltteyttäsi hyväkseen tai yrittävän muuten vedättää sinua, voit reagoida melko rajustikin. Toisaalta yrität nähdä itsesi muiden silmin ja haluat antaa itsestäsi ehkä liiankin silotellun kuvan. Muista, että aitous on suhteissa valttia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Nyt on aika katsoa rehellisesti, mitkä asiat ovat jääneet hieman leväperäiselle hoidolle tai kokonaan hoitamatta – ja tehdä niille jotakin. Jokin vaihe tai hanke on tulossa tiensä päähän, mutta vielä et välttämättä tiedä, mikä se on. Kun saat keskeneräiset työt päätökseen, asia selviää kyllä. Vältä turhaa draamaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Saatat nyt tuntea polkevasi paikallasi ja voimiesi valuvan hukkaan hedelmättömässä ponnistelussa. Askel taaksepäin auttaa sinua hahmottamaan suuremman kokonaisuuden, ja katsomalla menneisyyteen ja ottamalla opiksesi tekemistäsi virheistä ja onnistumisista löydät toimivan ratkaisun, jonka avulla pääset eteenpäin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Viivästykset, väärinkäsitykset ja muut vastoinkäymiset turhauttavat ja teettävät ylimääräistä työtä. Kaikki ei kuitenkaan ole tuomittu epäonnistumaan, ja etenkin jo vauhtiin päässeet hankkeesi sujuvat mukavasti. Kannattaakin lykätä uusien projektien aloittamista hieman tuonnemmaksi. Saat arvokasta palautetta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin asia tai henkilö menneisyydestäsi voi taas ilmestyä elämääsi. Älä anna sen sekoittaa päätäsi ja suunnitelmiasi, mutta jos mukana on selvittämättömiä asioita, ne olisi hyvä saattaa päätökseen. Luovuutesi saattaa olla kiven alla, ja muutenkin asiat voivat hieman takkuilla. Ystävistä on paljon apua ja iloa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomio tuntuu nyt suuntautuvan sinusta poispäin, vaikka miten koettaisit tehdä itseäsi tykö. Alkuhämmennyksestä selvittyäsi huomaat, että sinulla on nyt loistava tilaisuus ammentaa oppia muiden kokemuksista ja viisaudesta. Jokin suuren luokan oivalluskin voi osua tähän saumaan ja muuttaa elämääsi jopa merkittävästi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinusta huokuu vetovoimaa, jota muiden on mahdotonta vastustaa. Olet itsekin tavanomaista suopeampi itseäsi kohtaan ja annat tavallista enemmän tilaa nautinnoille ja hauskanpidolle elämässäsi. Vakavammat hankkeet edistyvät sitä paremmin, mitä enemmän varaat niille aikaa, joten kiirehtimisestä on nyt ainoastaan haittaa.

X