Seuran viikkohoroskooppi 9.12.-15.12. – Hyvää syntymäpäivää, Paula Vesala!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Paula Vesala
Paula Vesala syntyi joulukuussa 1981. © Tiia Ahjotuli
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja-näyttelijä Paula Vesala viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 10. joulukuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Paula Vesala!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet täynnä tarmoa ja hyviä aikomuksia ja valmis aloittamaan jotakin uutta. Käytä energiasi ja innostuksesi viisaasti ja päätä etukäteen, mihin haluat panostaa eniten. Suotuisat tuulet puhaltavat ideasi ja suunnitelmasi hienoon liitoon, mutta niiden toteuttaminen jää omalle vastuullesi. Ole ahkera ja rohkea.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet nyt tavallista romanttisempi ja tuot sen julki sekä sanoina että tekoina. Ihmissuhteissa saattaa tapahtua jonkinlainen käänne. Ehkä olet valmis sitoutumaan tai syventämään suhdetta. Keskeneräiset hankkeet etenevät hitaasti mutta varmasti. Niitä ei nyt kannata kiirehtiä, sillä se voi vain sekoittaa pasmat.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jonkinlainen oivallus tai läpimurto voi nyt olla ajankohtainen. Olet onnellisimmillasi saadessasi suunnitella ja toteuttaa hankkeitasi itsenäisesti, ja usein omaperäiset ideasi poikivatkin menestystä. Nyt pääset paistattelemaan muiden ihailussa ja saat tunnustusta aikaansaannoksistasi. Varaa aikaa ystäville.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet hauskaa ja henkevää seuraa ja otat vaivatta keskeisen roolin erilaisissa kokoonpanoissa. Ilmassa on nyt yllätyksiä, jotka panevat suunnitelmasi uusiksi, mutta mitä pikemmin kykenet alkuhämmennyksen jälkeen heittäytymään uuteen tilanteeseen, sitä enemmän saat siitä hyötyä. Elämyksellinen ja vireä jakso.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ihmissuhteissasi on lämpöä ja hyvää tahtoa. Osaat ratkoa haastavat tilanteet ja saavuttaa yhteisymmärryksen hämmästyttävällä tavalla. Rahaan tai tärkeisiin sopimuksiin liittyvissä asioissa kannattaa välttää hätiköintiä. Odota, kunnes sinulla on riittävästi tietoa ja puntaroi senkin jälkeen asiaa eri kanteilta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos olet potenut stressiä tai ahdistusta, helpotusta on luvassa. Koeta löytää itsellesi sopivia keinoja paineiden purkamiseen, niin osaat jatkossa hallita vastaavia tilanteita paremmin. Ihmissuhteissa on luvassa yllätyksiä. Ehkä lähennyt jonkun aiemmin etäisenä pitämäsi henkilön kanssa tai ihastut palavasti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Intuitiosi toimii tavallista paremmin varsinkin ihmissuhteissa. Luota siis enemmän tuntemuksiisi kuin toisten puheisiin tai ulkokuoreen. Alituisen kiireen ja hosumisen sijaan menossa on nyt pieni suvantovaihe. Käytä se hyödyksesi ja järjestele elämääsi vaikkapa luomalla uusia toimivia ja helpottavia rutiineja.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso lupaa intohimoa ja onnistumisia. Saat niittää aiemmin kylvämiesi siementen satoa, ja jokin aivan yllättäväkin onnenkantamoinen voi osua kohdallesi. Ihmissuhteissa vaadit ja saat nyt tavallista enemmän. Jokin suhde saattaa syventyä. Odottamaton kohtaaminen muuttaa kenties ajatteluasi tai tulevaisuuttasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämäsi on kiireistä, ja kunnianhimosi lisää kierroksia entisestään. Pääsetkin loistamaan ja näyttämään kykyjäsi ja saat kiitosta osaamisestasi. Läheiset ihmissuhteet jäävät helposti liian vähälle huomiolle, jolloin saatat yrittää kompensoida asiaa lahjoilla ja lupauksilla. Ne eivät kuitenkaan korvaa aitoa läsnäoloa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kotiin ja perheeseen liittyvät asiat ovat nyt ykkösprioriteettisi. Teet parhaasi, jotta läheisilläsi olisi kaikki hyvin, ja suot heille aikaa ja huomiota. Saat tästä itsekin paljon iloa ja energiaa. Olet tasapainoinen ja rohkea ja saatat nyt innostua kokeilemaan uusia asioita tai tekemään yllättäviä hankintoja.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Uhkut vetovoimaa, jota muiden tuntuu olevan mahdotonta vastustaa. Romanssit ja seikkailut piristävät sinkkujen elämää, mutta vakiintuneidenkin suhteissa on tavallista enemmän kipinää. Myös ystävyyssuhteet kukoistavat, joten niillekin kannattaa varata aikaa. Olet avoin ja inspiroidut helposti uusista asioista.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Nyt on hyvä hetki saattaa loppuun keskeneräisiä hankkeita tai asioita. Ihmissuhteissa pallo on sinulla, joten sen sijaan, että odottaisit muiden ottavan sinuun yhteyttä, ole itse aktiivinen. Kohtaamiset ovat innostavia ja antoisia ja auttavat sinua laajentamaan ympyröitäsi. Saat osaksesi lämpöä ja ymmärrystä.

X