Seuran viikkohoroskooppi 18.11.-24.11. – Hyvää syntymäpäivää, Ulla Tapaninen!

Jaa artikkeli
Ulla Tapaninen
Ulla Tapaninen syntyi 19.11.1955. © Niclas Mäkelä/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Ulla Tapaninen viettää 66-vuotissyntymäpäiväänsä 19. marraskuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää, Ulla Tapaninen!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on vahva ja uudistava. Luovuutesi kukkii ja auttaa sinua muokkaamaan elämääsi haluamaasi suuntaan monella eri osa-alueella. Kun tiedät, mitä haluat, keksit myös keinon sen saavuttamiseksi. Muiden silmissä toimintasi saattaa näyttäytyä ehdottomana tai itsekkäänä, mutta se auttaa sinua nyt pääsemään eteenpäin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kaipaat nyt ryhtiliikettä, sillä muuten on olemassa vaara, että tyydyt ajelehtimaan ja toimimaan muiden toiveiden mukaisesti, mikä ei pitkällä tähtäimellä voi tyydyttää omia tarpeitasi. Olet luonnostasi itsenäinen ja rohkea, joten älä pidä noita ominaisuuksiasi tyhjäkäynnillä vaan ota ne aktiiviseen käyttöön.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Elät varsin menestyksekästä vaihetta. Älä siis anna turhan vaatimattomuuden torpata mahdollisuuksiasi vaan ota rohkeasti aloitteenteko itsellesi. Tämä pätee sekä ihmissuhteisiin että muihin hankkeisiin. Kun vain uskallat lausua ajatuksesi ja toiveesi ääneen, voit olla varma, että ne herättävät vastakaikua.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinusta voi tuntua, että mitä ikinä yritätkin, edessä on odottamattomia mutkia. Ota askel taaksepäin ja anna asioille aikaa muotoutua. Nyt on sen sijaan mitä otollisin hetki kylvää siemeniä tulevaisuuden varalle. Pane verkot vesille ja ala etsiä uusia kontakteja ja ideoita. Jakson tärkeys paljastuu myöhemmin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinuun voi nyt iskeä halu putsata pöytä ja ­aloittaa alusta. Sinussa onkin paljon potentiaalia­, joka kaipaa päästä käyttöön. ­Vaikka kaikkea ei ehkä kannata myllertää uuteen uskoon kerralla, ei myöskään ole mieltä roikkua vanhassa pelkästä tottumuksesta. Kun jokin herättää innostuksesi, tartu siihen hanakasti.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Joudut jonkin isomman päätöksen tai totisen paikan eteen. Venkoilu ja viivyttely eivät auta, joten kerää rohkeutesi ja kohtaa asia sellaisena kuin se tulee. Älä nojaa muiden mielipiteisiin varsinkaan asioissa, jotka koskevat omaa elämääsi ja tulevaisuuttasi. Luota kokemuksen tuomaan viisauteen ja vaistoihisi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mielialasi on korkealla. Olet myös tavallista luovampi ja rohkeampi. Vaali innostunutta tunnelmaa ympäröimällä itsesi ihmisillä, jotka uskovat sinuun ja unelmiisi sen sijaan että pyrkisivät lannistamaan sinua horjuttamalla itseluottamustasi. Sinulla on nyt tilaisuus tehdä elämänlaatuasi kohentavia muutoksia.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin ihmissuhde voi tuottaa päänvaivaa, etkä tiedä, mihin suuntaan se on kehittymässä. Älä yritä ennustaa liian pitkälle tulevaisuuteen vaan anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Kun hetki on oikea, tiedät kyllä, miten asian suhteen kannattaa toimia. Harjoita kärsivällisyyttä ja etsi tuoreita näkökulmia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Koet ehkä, että asiat junnaavat paikoillaan eivätkä hankkeesi etene. Sen sijaan että kokeilisit hokkuspokkustemppuja tai löisit turhautuneena pensselit santaan, tee vaihteeksi jotain konkreettista, jonka tulokset näet saman tien. Pysähtyneisyys on pelkkä tunne, ei totuus. Pian huomaat asioiden taas rullaavan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos huomaat nyt potevasi epävarmuutta jonkin aiemmin itsestään selvyytenä pitämäsi asian suhteen tai kyseenalaistavasi omia toimintatapojasi, ota se merkkinä siitä, että on aika pysähtyä pohtimaan, oletko matkalla oikeaan suuntaan. Ei ole häpeä muuttaa mieltään, jos koet, ettei jokin sittenkään ole sinua varten.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt kannattaa katsoa lähelle mieluummin kuin tähyillä kauas. Ratkaisut mahdollisiin ongelmiin löytyvät lähempää kuin uskotkaan. Sama pätee ihmissuhteisiisi. Sen sijaan, että hakisit vieraiden hyväksyntää ja kysyisit heidän mielipiteitään, käänny niiden puoleen, jotka tunnet ja jotka tuntevat sinut perin pohjin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Asiat, hankkeet ja ihmissuhteet, joiden takana seisot aidosti, kulkevat haluamaasi suuntaan vaivatta. Sen sijaan asiat, joihin et täydestä ­sydämestäsi usko, etenevät takkuillen ja kiristävät pinnaasi niin kauan, että itsekin ymmärrät, mistä kenkä puristaa. Rehellisyys ennen kaikkea itseäsi kohtaan on nyt A ja O.

X