Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
horoskooppi tammikuu 2021
Onnea uuteen vuoteen 2021! Lue nyt Vivan kuukausihoroskooppi, jotta tiedät, millaisen alun uusi vuosi saa ja millainen on tammikuu. © iStock

Viva-lehden kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuun aikan on odotettavissa. Valitse tähtimerkkisi ja lue horoskooppisi.

Oinas (21.3.–19.4.)

★ Jakso alkaa sosiaalisissa ja romanttisissakin merkeissä, mutta sen edetessä huomiosi kiinnittyy yhä enemmän materiaan, kun rahaan tai omaisuuteen liittyvät kysymykset nousevat pintaan. Luota päätöksenteossa omaan arvostelukykyysi.

Härkä (20.4.–20.5.)

★ Aloitat vuotesi dynaamisesti. Olet energinen ja avoin uusille asioille ja hankkeille ja valmis panemaan itsesi likoon. Ihmissuhteidesi yllä leijuu taikapölyä, joka sulostuttaa elämääsi ja kääntää hankalatkin kohtaamiset antoisiksi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

★ Huomiosi kiinnittyy nyt tavallista enemmän sisäänpäin, ja uskallat kohdata tunteet ja ajatukset, joihin et aiemmin ole halunnut syventyä. Myös keskittymiskykysi on huipussaan, mikä kannattaa hyödyntää vaikkapa opiskelemalla uutta.

Rapu (21.6.–22.7.)

★ Vuosi alkaa hempeissä tunnelmissa, ja suhteesi kukoistavat etenkin, jos pidät tietoisesti kotiin tai työhön liittyvät pikkuongelmat loitolla. Pyhitä hyvällä omallatunnolla aikaa rakkaudelle, ystävyydelle ja henkeville keskusteluille.

Leijona (23.7.–22.8.)

★ Olet täynnä puhtia ja suuria suunnitelmia, ja hankkeesi saavatkin lentävän lähdön. Olet myös poikkeuksellisen järjestelmällinen ja saat rutiinit rullaamaan tehokkaasti, mikä helpottaa arkeasi ja jättää tilaa ja aikaa luovuudelle.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

★ Jos jokin suhde on tuottanut päänvaivaa, voit huokaista helpotuksesta. Välit varsinkin puolisoon tai lapsiin lähentyvät, ja yhteinen sävel löytyy helposti. Sinkulle saattaa ilmestyä ihailija. Jokin uusi hanke herättää innostuksesi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

★ Vaikutat ulkoisesti tyyneltä ja seesteiseltä, mutta sisälläsi jylläävät muutosvoimat ja vahva luovuuden virta. Jokin elämässäsi muokkautuu uuteen uskoon. Jakson loppuun mennessä selviää, mihin lataat vahvimmat paukkusi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

★ Ulkona on talvi, mutta sisälläsi roihuaa innostuksen ja intohimon tuli. Läheisesi pääsevät niistä osallisiksi, mutta muista jättää riittävästi sananvaltaa ja elintilaa myös heille. Pehmein keinoin pääset pidemmälle kuin jyräämällä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

★ Säkenöit vetovoimaa ja pursuat rohkeita ideoita, joten muut lähtevät mielellään tukemaan hankkeitasi. Varo, ettet pilaa hyvin alkanutta yhteistyötä kärsimättömyydelläsi. Jakson edetessä arkiset ongelmat vaativat yhä enemmän huomiotasi.

Kauris (22.12.–19.1.)

★ Jakson alussa ilmapiiri voi olla latautunut tai jopa kireä, mutta ennen puoltaväliä jännitteet laukeavat, ja pääset nauttimaan harmonisista ja sensuelleista tunnelmista. Sinulla on osuvia rahaan ja omaisuuteen liittyviä näkemyksiä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

★ Pohdit paljon elämääsi ja valintojasi. Muut pitävät sinua salaperäisenä mutta hyvin kiehtovana, joten yksinolo on puhtaasti oma valintasi ja voi olla jopa hieman vaikeasti järjestettävissä. Älysi ja huumorisi tekevät vaikutuksen.

Kalat (19.2.–20.3.)

★ Nyt ei kannata tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä vaan syvällisempää analyysia elämästäsi ja asioista, joihin kaipaat muutosta. Osaat nyt eritellä ja pukea mietteesi tavallista terävämmin sanoiksi, joten istu alas ja kirjaa ne muistiin.

Lue muut horoskoopit täältä.

X