Vivan kuukausihoroskooppi – Joulukuu 2020

Jaa artikkeli
Viva-lehden kuukausihoroskoopissa vuorossa joulukuu 2020!
Viva-lehden kuukausihoroskoopissa vuorossa joulukuu 2020! © istockphoto
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan joulukuun ja loppuvuoden aikana on odotettavissa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan kuukauden aikana on odotettavissa eri tähtimerkeille.

Oinas (21.3.–19.4.)

Pidä hatustasi kiinni, sillä loppuvuoden meno on hurjaa. Muutoksia on luvassa niin kotirintamalla kuin kodin ulkopuolellakin, ja vaikka ne pääosin ovatkin myönteisiä, teettävät ne rutkasti työtä. Intohimo maustaa rakkauselämääsi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso on hyvin voimaannuttava. Talouteen ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat haukkaavat leijonanosan ajastasi. Olet päättäväinen ja rohkea ja haet selvyyden epävarmoihin asioihin, vaikka se vaatisi kivuliaidenkin päätösten tekemistä.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ihmissuhteesi joutuvat nyt suurennuslasin alle. Heppoisemmat suhteet voivat raueta ilman suurta draamaa, mutta vahvempien edessä joudut ehkä katsomaan peiliin ja korjaamaan toimintaasi. Herätät paljon romanttista kiinnostusta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Pohdit sitä, millaisena muut sinut näkevät, ja voit mennä liiankin pitkälle toisia miellyttääksesi. Muista, että aito vuorovaikutus ja yhteistyö merkitsevät sitä, että myös sinä saat siitä jotakin. Joku uusi tuttavuus astuu elämääsi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet valmis tekemään nopeita ja rohkeita muutoksia, jotka voivat myllertää uusiksi niin vakiintuneita toiminta- tai ajattelutapojasi, asumiskuvioitasi kuin ulkoista olemustasikin. Läheiset ihmissuhteesi pysyvät kuitenkin vakaina.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Loppuvuodesta maltat hillitä suorituspaineitasi ja suunnata katseesi omaan hyvinvointiisi. Osaat nyt kuunnella tavanomaista herkemmin kehosi ja mielesi viestejä ja toimia niiden mukaan. Panostat kodin viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Mielesi on nyt hyvin aktiivinen ja janoaa tietoa ja ymmärrystä, joita pyrit kartuttamaan ahnaasti monin tavoin. Arjen askareet ja läheisesi jäävät helposti henkisten kiinnostuksen kohteiden jalkoihin, mistä saattaa tulla sanomista.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Elämääsi leimaa vahva tekemisen ja eteenpäin menemisen meininki. Jos ihmissuhteissa on ollut kupruja, ne siliävät, ja muutkin esteet tuntuvat lakoavan vahvan itseluottamuksesi ja päättäväisyytesi edessä. Karismasi on taianomaista.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso alkaa vauhdikkaana ja joiltain osin jopa kaoottisena, ja kun joudut yhtenään sammuttelemaan tulipaloja siellä täällä, sinun on vaikea hahmottaa asioiden kokonaiskuvaa. Jouluun mennessä tilanne rauhoittuu ja pääset huilaamaan.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulle lankeaa edelläkävijän osa muodossa tai toisessa, ja solahdatkin rooliisi vaivatta ja luontevasti. Jokin hanke tai idea etenee nyt hurjaa vauhtia, mutta pidät ohjakset varmasti hyppysissäsi. Itsevarmuutesi herättää ihailua.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinulla riittää visioita ja viet niitä eteenpäin omilla ehdoillasi. Vaikka pärjäät hyvin itseksesi, saattaisit silti hyötyä muidenkin näkemyksistä, joten älä tee yksin pärjäämisestä kunniakysymystä. Ihmissuhteissa on liikehdintää.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso alkaa hektisenä ja nostaa stressitasoasi. Jonkinlainen yhteentörmäys tai välienselvittelykin voi olla tiedossa. Puolivälin jälkeen helpottaa. Saat elämääsi uusia virikkeitä ja sisältöä. Ne voivat hyvinkin liittyä ulkomaihin.

Horoskoopit on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 12/20.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X