Vuosihoroskooppi 2019 – Lue, mitä uusi vuosi tuo sinulle tullessaan!

Valmistaudu vuoteen 2019 kurkistamalla, mitä omalle aurinkomerkillesi on luvassa niin työn, rahan kuin rakkaudenkin saralla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Valmistaudu vuoteen 2019 kurkistamalla, mitä omalle aurinkomerkillesi on luvassa niin työn, rahan kuin rakkaudenkin saralla.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Kauris (22.12.–19.1.)

Työ: Asiantuntemustasi, työmoraaliasi ja sitoutuneisuuttasi arvostetaan, ja niiden myötä osaksesi lankeaa myös auktoriteettiasema, jonka kannat tyylikkäästi. Pääset nauttimaan hyvin tehdyn työn tuloksista.

Raha: Taloutesi on vankalla pohjalla, eivätkä eteen tulevat yllättävät menot horjuta sitä suuntaan eivätkä toiseen. Perintö tai muu yllättävä lisä kartuttaa varojasi entisestään, joten voit hyvin sallia itsellesi jotain ylimääräistä.

Rakkaus: Jokin suhde auttaa sinua löytämään itsestäsi aivan uusia puolia, ja hämmästyt itsekin, miten syviä tunteita tyyni ulkokuoresi kätkee sisälleen. Intohimoa ja sydämen tykytystä on luvassa runsain mitoin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Työ: Luvassa on uran kannalta melko tasainen vuosi, sillä luontainen vaihtelunhalusi ei kohdistu niinkään työhön kuin kotiin ja asuinpaikkaan. Verkostoituminen kannattaa, ja se käykin sinulta varsin luontevasti.

Raha: Verkostoituminen on tulevana vuonna avainasemassa myös taloutesi kannalta. Saatat sen avulla päästä osalliseksi hyvästä ideasta ja sen tuomista voitoista tai saada kaipaamaasi tukea isompiin investointeihin.

Rakkaus: Edessä on monia merkityksellisiä kohtaamisia, mutta niiden painopiste on enemmän ystävyydessä kuin romanttisessa rakkaudessa. Jo vakiintuneiden suhde syvenee, ja jokin isompi askel saattaa tulla ajankohtaiseksi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Työ: Etenkin luovilla aloilla työskenteleville on luvassa hedelmällinen vuosi, ja muidenkin kannattaa soveltaa luovuutta ja uusia näkökulmia työssään sekä tuoda ideoitaan rohkeammin julki.

Raha: Taloutesi pysyy vakaana, etkä joudu murehtimaan toimeentuloon liittyviä asioita. Saatat saada yllättävän bonuksen tai palkankorotuksen kiitoksena hyvin tekemästäsi työstä. Olet myös varsin antelias muita kohtaan.

Rakkaus: Ihmissuhderintamalla riittää haasteita. Jos huomaat toistuvasti tulevasi väärinymmärretyksi tai ajautuvasi konflikteihin muiden kanssa, kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Vuorovaikutustaidoissasi saattaa olla hiomista.

Oinas (21.3.–19.4.)

Työ: Sinun on aika astua taustajoukoista parrasvaloihin ja näyttää, mihin kaikkeen halutessasi pystyt. Osaamisesi saa viimein ansaitsemaansa arvostusta, minkä myötä saat myös aiempaa enemmän vastuuta kannettavaksesi.

Raha: Kova työ palkitaan, mikä näkyy myös rahatilanteessasi. Suhteesi rahaan on realistinen. Et haikaile äkkirikastumisen perään etkä sorru törsäilyyn, vaan maksat laskusi ajallaan ja hankit vain sen, mitä tarvitset.

Rakkaus: Ulkomaat näyttelevät tulevana vuonna tavalla tai toisella merkittävää roolia rakkauselämässäsi. Ehkä rakastut vieraalla maalla tai tapaat jonkun ulkomaalaisen. Niinpä matkustelu on tavallista mielekkäämpää.

Härkä (20.4.–20.5.)

Työ: Rutiinit ja yksitoikkoinen työ eivät nyt riitä tyydyttämään sinua, vaan haluat syventää tietojasi ja laajentaa osaamistasi opiskelemalla uutta ja tarttumalla pelottomasti mahdottomiltakin tuntuviin haasteisiin.

Raha: Mielenkiintosi suuntautuu tulevana vuonna enemmän henkisiin asioihin kuin materiaan, ja suhtaudut rahaan ja omistamiseen poikkeuksellisen välinpitämättömästi. Tilisi pysynee kuitenkin tukevasti plussan puolella.

Rakkaus: Rakkausrintamalla riittää vipinää. Olet altis ihastumaan, ja äkkirakastumisia saattaa osua kohdallesi useampiakin. Vain aika näyttää, onko suhteilla tulevaisuutta vai tarjoavatko ne pelkästään hetken huumaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Työ: Tiellesi osuu muutamia turhauttavia vastuksia, ja voit joutua muuttamaan toimintatapojasi tai omaksumaan uutta päästäksesi tavoitteisiisi. Ei silti kannata lannistua ja antaa periksi, sillä lopussa kiitos seisoo.

Raha: Tuloissasi ja menoissasi esiintyy melkoista vaihtelua, ja voit välillä joutua käyttämään luovuuttasi saadaksesi ne pysymään tasapainossa. Isompien investointien suhteen kannattaa käyttää malttia ja harkintaa.

Rakkaus: Vuosi suosii niin ystävyys- kuin rakkaussuhteitakin. Vakiintuneiden suhde on vahvoissa kantimissa ja luo lujan pohjan kaikelle tekemiselle. Sinkuilla taas on oivalliset mahdollisuudet löytää elämänkumppani.

Rapu (21.6.–22.7.)

Työ: Mikään ei nyt tunnu olevan itsestään selvää tai hoituvan vaivatta, vaan joudut uurastamaan tosissasi päästäksesi päämäärääsi. Suhtaudu vaikeuksiin eräänlaisena treeninä, joka vahvistaa osaamistasi ja taitojasi.

Raha: Raha-asiasi pysyvät hyvällä tolalla, kunhan muistat pitää niiden hallinnan tiukasti omissa näpeissäsi etkä lähde mukaan mihinkään liian hyvältä tuntuvaan hankkeeseen tutustumatta siihen huolellisesti etukäteen.

Rakkaus: Jokin ihmissuhde saattaa tulla tiensä päähän, sillä et oikein jaksa enää olla vetovastuussa suhteesta, josta et itse tunne saavasi mitään. Tunnet vahvaa vetoa itsenäisiin ja kypsästi ajatteleviin ihmisiin.

Leijona (23.7. –22.8.)

Työ: Eteesi osuu lukuisia toinen toistaan upeampia tilaisuuksia, ja haluat ottaa niistä kaiken mahdollisen irti. Varo, ettet ahnehdi liikaa töitä tai yliarvioi jaksamistasi, sillä loppuun palamisen vaara on todellinen.

Raha: Sinua ajaa eteenpäin pikemminkin vahva intohimo tekemiseen kuin mahdollisuus ansaita rahaa. Siitä huolimatta onnistut saavuttamaan myös kohtuullista taloudellista menestystä ja keräämään mukavan pesämunan.

Rakkaus: Ihmissuhteissasi avainsanoja ovat nyt hauskuus ja kepeys. Et kaipaa suurta draamaa tai syväluotaavia keskusteluja, vaan luotettavaa kumppania, jonka kanssa voit seikkailla ja jakaa yhteiset mielenkiinnon kohteet.

Neitsyt (23.8. –22.9.)

Työ: Isoja muutoksia työrintamalla ei ole näkyvissä, mikä sopii sinulle vallan mainiosti. Hoidat tuttuun tyyliisi työsi kunnialla, mutta suurin mielenkiintosi suuntautuu nyt kotiin ja siihen liittyviin hankkeisiin.

Raha: Joudut tavalla tai toisella tekemisiin isojen rahasummien kanssa, mutta onnistut hoitamaan asian tyylikkäästi ja pitämään pääsi kylmänä. Jokin suuremman luokan investointi saattaa nyt tulla ajankohtaiseksi.

Rakkaus: Kepeät suhteet tai tyhjänpäiväinen flirttailu eivät tyydytä tai houkuttele sinua. Suhtaudut vakavasti kohtaamiisi ihmisiin ja edellytät ihmissuhteiltasi vastavuoroisuutta, sisältöä ja yhteisiä tavoitteita.

Vaaka (23.9. –23. 10.)

Työ: Luvassa on mielenkiintoinen mutta myös stressaava vuosi, johon liittyy paljon muutoksia ja uudelleenjärjestelyjä. Tee kaikki, mihin ryhdyt huolellisesti ja ajatuksella, sillä se muodostaa pohjan tuleville hankkeillesi.

Raha: Voit joutua kokemaan epäonnea tai pieniä takaiskuja taloutesi saralla, mutta mitään ylitsepääsemätöntä katastrofia ei kuitenkaan ole luvassa, joten selviät pienellä harmituksella. Vältä tuhlaamista.

Rakkaus: Elättelet ruusunpunaisia unelmia erään henkilön suhteen, mutta jos tunnustat tosiasiat, huomaat joutuvasi ponnistelemaan kohtuuttomasti asian eteen. Hellitä vähän ja huolehdi vaihteeksi omasta hyvinvoinnistasi.

Skorpioni (24.10. –22.11.)

Työ: Edessä on loistava vuosi urasi kannalta, joten tuo rohkeasti kykysi ja ideasi esiin äläkä jää odottelemaan, että joku muu huomaisi ne. Turha vaatimattomuus kannattaa nyt unohtaa, mikäli haluat saavuttaa menestystä.

Raha: Mahdollisuutesi päästä hyville ansioille ovat yhtä hyvät kuin mahdollisuutesi edetä urallasi. Molemmat edellyttävät sinulta kuitenkin rohkeutta ja valmiutta reagoida nopeasti eteesi tuleviin tilaisuuksiin.

Rakkaus: Ihmissuhteissasi on vauhtia ja käänteitä kuin vuoristoradassa ikään, joten parasta on pitää hatusta kiinni. Muutokset suhteissa tuntuvat kuitenkin luonnollisilta ja oikeilta, joten vältyt isoilta kipuiluilta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Työ: Pelkkä ura ei riitä elämäsi sisällöksi. Kyllästyt herkästi, jos koet työn liian yksitoikkoiseksi puurtamiseksi tai voit tuntea halua kapinoida auktoriteetteja vastaan. Parhaiten viihdyt, kun saat työskennellä itsenäisesti.

Raha: Vaikka sinulla saattaa hetkittäin olla pulaa käteisestä, olet sangen onnekas raha-asioissa tulevana vuonna ja onnistut todennäköisesti toteuttamaan jonkin pitkäaikaisen haaveesikin.

Rakkaus: Itsetuntosi on kohdillaan ja viihdyt nahoissasi, mikä vetää muita magneetin tavoin puoleensa. Saat osaksesi runsain mitoin ihailua ja romansseja riittää halutessasi vaikka joka sormelle. Joukossa saattaa olla myös Se Oikea.

X