Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Mitä kaikkea uutta alkava vuosi tuokaan tullessaan?
Mitä kaikkea uutta alkava vuosi tuokaan tullessaan? © istockphoto
Vuosi on ravistellut meitä kovalla kädellä. Nyt on kuitenkin jo lupa suunnata katseet toiveikkaasti tulevaan. Lue, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita alkava vuosi pitää kullekin tähtimerkille sisällään.

OINAS (21.3.–19.4.)

Arki: Alkuvuodesta asiat rullaavat sujuvasti omalla painollaan. Vuoden puoliväli tuo mukanaan haasteita, joissa paineensietokykyäsi, sinnikkyyttäsi ja ihmissuhdetaitojasi testataan. Varo polttamasta siltoja takanasi.

Raha: Taloutesi on vakaalla pohjalla. Mahdollisia sijoituksia suunnittelevien kannattaa ajatella pitkällä tähtäimellä ja pelata mieluummin varman päälle kuin havitella pikavoittoja. Loppuvuosi on alkuvuotta tuottoisampi.

Rakkaus: Ihmissuhteet kukoistavat, ja kumppanuus antaa lämpöä ja turvaa. Älä kuitenkaan erehdy pitämään läheisiäsi itsestäänselvyyksinä vaan näe vaivaa suhteiden eteen ja osoita lämpimät tunteesi sanoin ja teoin.

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Arki: Innostut kehittämään taitojasi ja osaamistasi ja jos onnistut selättämään ajoittaiset laiskuudenpuuskat, yllät korkeammalle kuin uskotkaan. Onnistumisten myötä itsevarmuutesi kasvaa, ja tiedostat potentiaalisi.

Raha: Alkava vuosi enteilee mahdollisuuksia kohentaa taloustilannettasi. Pyri suhtautumaan rahaan joustavasti ja luottavaisesti. Vältä turhaa kitsastelua ja käytä rohkeasti rahaa omaan ja läheistesi hyvinvointiin.

Rakkaus: Kaipaat tavallista enemmän vaihtelua, ja rakkauselämääsi mahtuukin monenlaisia vaiheita. Onnellisen suhteen salaisuus piilee kuitenkin sitoutumisessa, minkä saat huomata viimeistään vuoden lähestyessä loppuaan.

KAKSOSET (21.5.–20.6.)

Arki: Voit huokaista helpotuk­sesta, sillä jokin elämääsi hidastanut tai haitannut ongelma väistyy, ja pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä. Mielesi on vireä ja luovuutesi kukoistaa. Tekemisiäsi leimaa ilo ja kepeys.

Raha: Taloustilanteeseesi on luvassa helpotusta. Löydät kenties uuden tulonlähteen, jonka turvin pystyt lyhentämään velkojasi, kartuttamaan pesämunaasi tai tekemään sijoituksia. Isompi hankinta voi olla ajankohtainen.

Rakkaus: Jos olet potenut sydänsuruja tai yksinäisyyttä, saat heittää niille hyvästit. Romantiikkaa riittää, ja nupullaan olevat suhteet voivat syventyä nopeastikin. Sitoutumista suunnitteleville vuosi on mitä parhain.

RAPU (21.6.–22.7.)

Arki: Vuosi alkaa hieman nihkeästi. Pure hammasta, luo itsellesi toimivat rutiinit äläkä edes odota pääseväsi helpolla, niin selvität esteet tieltäsi ja loppuvuodesta voit olla ylpeä itsestäsi ja aikaansaannoksistasi.

Raha: Tulosi ja menosi vaihtelevat, ja vasta vuoden lopussa näet jäitkö plussalle. Pidä rahaa koskevissa päätöksissä pääsi kylmänä ja tunteesi kurissa. Älä usko nyyhky­tarinoihin tai liian hyviltä kuulostaviin tarjouksiin.

Rakkaus: Vakiintuneiden suhteissa voi olla hieman turbulenssia, sillä tunnet tarvetta murtautua ulos tutusta, ahtaaksi käyneestä roolista. Kumppania etsivä voi joutua suukottamaan muutamaa sammakkoa ennen kuin tärppää.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Arki: Haluat muuttaa jotakin elämässäsi ja olet valmis tekemään työtä sen eteen. Tulosta syntyy, mutta varo, ettei elämäsi kapeudu ja ettet muutu liian yksioikoiseksi ja ryppyotsaiseksi raivatessasi esteitä tieltäsi.

Raha: Haluat parasta ja tunnet myös ansainneesi sen. Siinä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta joudut vaikeuksiin, jos sallit itsellesi asioita tai elämäntavan, jotka ylittävät resurssisi. Katso, ettet elä yli varojesi.

Rakkaus: Tunteesi roihuavat isolla liekillä. Elät muutosvaihetta, mutta älä yritä muuttaa muita vaan keskity itsetutkiskeluun. Vakaalla pohjalla olevat suhteet vahvistuvat, mutta huterammat saattavat jäädä historiaan.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Arki: Saat runsaasti tilaisuuksia rikastaa tai uudistaa elämääsi. Valitse parhaat päältä, sillä kaikkeen aikasi ei riitä. Mielesi on aktiivinen ja luovuutesi kukoistaa. Voit nyt muokata elämääsi haluamaasi suuntaan.

Raha: Tulovirtasi pysyy tasaisena ja mahdollistaa ehkä jotain ylimääräistäkin mukavaa. Vaikka huomiosi kiinnittyykin vahvasti omiin pyrkimyksiisi, sydämesi on laaja, ja innostut ehkä lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen.

Rakkaus: Tarjonta on runsasta myös romantiikan saralla, ja saatat intoutua kuuman romanssin pyörteisiin enempiä miettimättä. Olet tavallista avoimempi ja paljastat itsestäsi uusia puolia, mikä tuntuu viehättävän monia.

VAAKA (23.9.–23. 10.)

Arki: Saat nauttia vauhdikkaista energioista ja luovuuden virrasta, jotka siivittävät sinut onnistumisesta toiseen. Löydät itsestäsi unohtamaasi tai aivan uutta potentiaalia ja uskallat ottaa sen täysillä käyttöösi.

Raha: Taloutesi on myötätuulessa, ja keksit ehkä uusiakin tulonlähteitä. Vaikka sinun ei tarvitsekaan murehtia rahan riittävyydestä arjessa, ole silti tarkkana sijoitusten suhteen äläkä sorru liikaan hyväuskoisuuteen.

Rakkaus: Olet tyytyväinen ja tasapainoinen, ja se välittyy muillekin. Viihdyt hyvin kotona ja osoitat rakkaillesi tunteesi sanoin ja teoin, mikä lähentää suhteita entisestään. Sinkkujen rauhaa uhkaavat lukuisat ihailijat.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Arki: Aseta itsellesi kunnolliset tavoitteet, sillä pitkäjänteisyytesi ja kärsivällisyytesi korostuvat alkavana vuonna. Olet myös vastaanottavainen ja skarppi, minkä vuoksi omaksut helposti uusia tietoja ja taitoja.

Raha: Vaikka tulosi tuntuisivat sinusta vaatimattomalta, elämääsi helpottaa ja stressiä lievittää kuitenkin niiden tasaisuus. Et joudu kitsastelemaan arjen menoissa, mutta ylellisyyksiin ei nyt välttämättä ole varaa.

Rakkaus: Vakiintuneiden suhde on vahvoissa kantimissa ja tuo sekä turvaa että tyydytystä. Yksineläjät eivät välttämättä jaksa innostua kumppanin etsinnästä vaan panostavat omaan elämäänsä ja hyviin ystävyyssuhteisiin.

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Arki: Sinulla riittää itseluottamusta ja tarmoa toteuttaa jokin suuri haaveesi. Käytä alkuvuosi suunnitteluun ja perustan luomiseen, niin kesän kynnyksellä voit jo panna isompaa vaihdetta silmään ja antaa palaa.

Raha: Saat tuloja useasta eri lähteestä, mutta ne jakautuvat epätasaisesti. Kannattaa kerryttää hieman puskuria, jotta et joudu kiipeliin kuivempien kausien aikana. Vuoden lopussa kukkarosi on pulleampi kuin alussa.

Rakkaus: Sinun on nyt helppoa solmia uusia tuttavuuksia ja syvempiäkin ihmissuhteita. Nautit sosiaalisesta elämästä, ja saattaa olla, että kumppanisi tuntee jäävänsä paitsioon. Vaali parisuhdettasi, niin se jaksaa kukoistaa.

KAURIS (22.12.–19.1.)

Arki: Itsenäisten päätösten sijaan joudut joissakin asioissa mukautumaan muiden vaatimuksiin tai sopeutumaan muuttuneisiin olosuhteisiin. Säilytät silti arvokkuutesi ja löydät oman tapasi toimia rajatuissakin puitteissa.

Raha: Saatat joutua laskeskelemaan tavallista tarkemmin, mihin varasi riittävät, mutta olet taitava rahankäyttäjä ja onnistut tarpeen vaatiessa venyttämään pennin soikeaksi. Vuoden loppupuolella tilanne jo helpottaa.

Rakkaus: Vuoden paras anti löytyy ehdottomasti rakkaus- ja ystävyyssuhteista. Mikäli olet pohtinut vakiintumista, vuosi tarjoaa suunnitelmille varauksettoman tukensa. Jo kumppanin löytäneiden rakkaus sen kuin kasvaa.

VESIMIES (20.1.–18.2.)

Arki: Vuosi käynnistyy nopeatempoisena, ja eteesi voi tulla monenlaista selvittelyä vaativaa harmia ja hässäkkää. Kesän kynnyksellä palaset alkavat loksahdella kohdalleen, ja vaivannäkösi saa ansaitsemansa palkinnon.

Raha: Raha-asioissa alkuvuosi on nihkeämpi, ja voit joutua hieman kiristämään vyötäsi. Luovuudestasi on iloa ja hyötyä. Vuoden edetessä talousnäkymät kirkastuvat, joten pääset ehkä toteuttamaan jonkin isomman haaveesikin.

Rakkaus: Vuosi on kumppanuuden juhlaa. Huolimatta siitä, oletko parisuhteessa vai sinkku, elämääsi astuu uusi, jollain tavalla merkittävä henkilö. Suhteen laatu vastaa tarpeitasi, vaikka et vielä itsekään tietäisi, mitä kaipaat.

KALAT (19.2.–20.3.)

Arki: Et ehdi ainakaan kyllästyä. Menoa ja tapahtumia riittää, ja vauhti on ajoittain kuin vuoristoradassa ikään. Menestykset ja pettymykset vuorottelevat, mutta koko vuoden saldo jää ehdottomasti plussan puolelle.

Raha: Etenkin alkuvuosi lupaa taloudellista menestystä, mutta älä tuudittaudu siihen uskoon, että meininki jatkuu samanlaisena läpi vuoden. Kesällä kohtaat ylimääräisiä menoja, joten varaa hieman ylimääräistä sukanvarteen.

Rakkaus: Janoat vaihtelua tai haluat puhaltaa uutta eloa suhteeseesi, mikä voi herättää hämmennystä kumppanissasi. On silti hyvä, että uskallat ottaa hankalatkin asiat puheeksi. Empatia ja huumori ovat hyviä työkaluja.

X