Alina Voronkova ja jääkiekkoilija Joonas Hurri suunnittelevat häitänsä ensi kesäksi

Jaa artikkeliTilaa Seura
Alina Voronkova
”Siskolle syntyi alkuvuodesta toinen lapsi. Jotain kivaa siis tällekin vuodelle”, ilakoi entinen Miss Suomi Alina ­Voronkova. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Entinen Miss Suomi Alina Voronkova on ollut kesällä pesänrakennuspuuhissa, kun hän löysi vihdoin oman ensiasunnon puolisonsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa Espoosta.

”Siinä vaiheessa olimme molemmat työttöminä, kun se oikea löytyi. Kaupat teimme juhannuksena ja kuukausi sitten muutimme. Olen siis rakentanut pesää ja yrittänyt tuntea itseni espoolaiseksi”, naurahti entinen Miss Suomi Alina Voronkova Nescafén ja Minttu Räikkösen lehdistötilaisuudessa St. George -hotellissa Helsingissä.

Viime vuodesta alkaen Voronkova on tehnyt pelaajahaastatteluja KHL:n peleissä ja nyt hän odottaa peukut pystyssä, että kausi voisi viimein startata. Kokemus on tuonut varmuutta.

”Nyt on paljon itsevarmempi fiilis. Viime vuonna kädet hikosivat viikkoa ennen peliä.”

Voronkova ja Joonas Hurri suunnittelevat häitä ensi kesäksi Lahteen, josta molemmat ovat kotoisin. Voronkovan sukua asuu myös Venäjällä, jossa koronatilanne on paha. Voronkovan Pietarissa asuva mummi on hyvin ajantasalla siitä mitä pojantytär Suomessa touhuaa.

”Mummi käyttää aina tätini Instagramia, että hän näkee kaikki päivitykseni. Mummilla on myös älypuhelin.”

Nescafén ja Minttu Räikkösen lehdistötilaisuus

Minttu Räikkönen.

Minttu Räikkönen.

Pikakahvin ystävä Minttu Räikkönen osallistui tilaisuuteen etänä. Räikkönen juo pikakahvia aamuisin ja iltapäivisin, mutta ei enää iltasella.

”Tapanani ei ole juoda kahvia enää kauhean myöhään. Välillä saatan ottaa illallisen jälkeen kofeiinittoman kahvin.”

Mentaalivalmentaja Johanna Koivu sairasti koronan.

Mentaalivalmentaja Johanna Koivu sairasti koronan. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

”Vointini on tosi hyvä. Pikkuhiljaa tässä on rakennettu hyvinvointia takaisin”, totesi koronan keväällä sairastanut mentaalivalmentaja Johanna Koivu.

Yrittäjä Anne Kukkohovi kaipaa matkustelua.

Yrittäjä Anne Kukkohovi kaipaa matkustelua. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Yrittäjä Anne Kukkohovi tunnusti rehellisesti kaipaavansa matkustelua. ”Odotan sitä, että luvan kanssa saa taas matkustaa.”

Kirsi Alm-Siira täytti vuosia.

Kirsi Alm-Siira täytti vuosia. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Kirsi Alm-Siira sai juhlia jo heti aamulla synttäreitään. ”Lapset herättivät minut kakkukahville ja lauloivat. Silloin kun täytin 40 vuotta, oli ehkä vähän kriisiä. Ei ole enää”, 46 vuotta täyttänyt ­uutisankkuri kertoi.

Entinen Miss Suomi, juontaja Satu Tuomisto.

Entinen Miss Suomi, juontaja Satu Tuomisto. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Entinen Miss Suomi, juontaja Satu Tuomisto odotti kolmen päivän messukeikkaa rennon kesän jälkeen. ”Minulla oli mahtava kesä, olen henkilökohtaisesti voinut todella hyvin. Olen muun muassa opetellut laittamaan ruokaa!”

Radiojuontaja ­Jenni Alexandrova.

Radiojuontaja ­Jenni Alexandrova. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Radiojuontaja ­Jenni Alexandrovalla on ­takanaan sinkkukesä. ”Kyllä, jonka suurimmaksi osaksi vietin ’hyvin villisti’ vanhempieni luona Raahessa. Hermo kesti molemmin puolin. Minulla on ihanat vanhemmat.”

Lue myös: ”Ihmiset epäilivät meidän pesevän rahaa” – Miss Suomi Alina Voronkovan perhe kohtasi paljon ennakkoluuloja

Miss Suomi Alina Voronkova. © TOMMI TUOMI / OTAVAMEDIA

X