Anna-lehti: Laulaja Adele ei treenannut laihtuakseen: ”Ajattelin, että jos olisin fyysisesti vahvempi, voisin olla sitä myös henkisesti”

Jaa artikkeli
Laulaja Adele
Lahjakas laulaja-lauluntekijä Adele on maailman ainoa neljä albumia julkaissut naisartisti, jonka jokainen albumi on yltänyt kansainväliseksi listaykköseksi. © AIex Todd / Avalon / MVPhotos
Upeasta äänestään tunnettu Adele on käynyt läpi ahdistuksen kokemuksia ja eron lapsensa isästä. Liikunta on auttanut häntä elämän myrskyissä.

Säteilevän Adelen, 33, tuoretta albumia 30 on kutsuttu eroalbumiksi parisuhteen päätyttyä. Adele oikaisee vähän:

”Olen tehnyt eroa entisestä itsestäni ja elämästäni.”

Adelen musiikki on aina ollut henkilökohtaista, mutta hän oli pitkään vaitonainen yksityiselämästään. Hän sai lapsen vuonna 2012, ja 2016 hän ilmoitti vetäytyvänsä julkisuudesta ja keskittyvänsä poikaansa Angeloon.

”Minä vain halusin, että poikani saisi nähdä minut todella rakastuneena ja rakastettuna”

Vuosia huhuttiin häistä Angelon isän, entisen pankkiirin ja nykyisin hyväntekeväisyysprojektien rahoitukseen keskittyvän Simon Koneckin kanssa, kunnes vuonna 2017 Adele mainitsi kuin sivulauseessa, että he olivat menneet naimisiin.

Parin liitto päättyi kuitenkin eroon, sillä Adele huomasi ettei ollut enää onnellinen. Avioliitto ei riittänyt. Vaikka hän rakasti lapsensa isää, ei hän ollut enää rakastunut.

”Kumpikaan meistä ei tehnyt mitään väärin. Kumpikaan ei loukannut toista tai mitään sellaista. Minä vain halusin, että poikani saisi nähdä minut todella rakastuneena ja rakastettuna”, hän sanoi Voguen haastattelussa.

Avioero astui voimaan vuoden 2021 alussa. Jo sitä ennen Adele osti parin yhteisen kodin naapurista miehelleen talon. Äiti, isä ja poika viettävät edelleen aikaa yhdessä. He muun muassa harrastavat yhteisiä tv-iltoja.

”Poikani isä rakastaa tosi-tv-ohjelmia. Minä en kestä katsoa niitä”, hän päivitteli hollantilaisen meikkigurun Nikkie de Jagerin Nikkietutorials-videolla. Hän itse katsoo mieluummin David Attenboroughin luonto-ohjelmia.

”Treenatessani en tuntenut ahdistusta”

Kun koronapandemia alkoi ja muut alkoivat valittaa eristäytymisen tuskaa, Adelesta tuntui, että he kokivat nyt jotakin samaa, mitä hän oli tuntenut koko edellisen vuoden.

Adele ahdistusta helpottivat meditointi, terapia ja yksinolo. Kuntosalista tuli avain.

”Huomasin, että treenatessani en tuntenut ahdistusta”, hän vastaa Voguessa.

Salille Adele ei lähtenyt laihtuakseen. Niin hän ainakin toistaa kaikissa viimeaikaisissa haastatteluissaan.

”Ajattelin, että jos olisin fyysisesti vahvempi, voisin olla sitä myös henkisesti.”

Uusi rakas – urheilumanageri Rich Paul

Pari vuotta sitten Adelen elämään astui uusi mies. Hän tapasi juhlissa urheilumanageri Rich Paulin. Adelea ihastutti, että Rich oli juhlissa ainut mies, joka tanssi.

Rakkaus ei roihahtanut heti, mutta heistä tuli ystäviä. Tämän vuoden alussa suhde
muuttui, ja heinäkuussa Adele nähtiin Rich Paulin rinnalla koripallo-ottelussa. Kun pari oli matkalla otteluun,

Rich sanoi Adelelle, että kaikki tulevat nyt näkemään meidät. Voguen haastattelun mukaan Adele vastasi: ”Sanotaan, että olet urheilumanagerini.”

Lue lisää Anna-lehdestä. Jutussa selviää, miten alkoholisti-isän tytär Adele suhtautuu alkoholiin. Hän kertoo myös, mitä hän toivoo poikansa oppivan.

X