Duudsoni Jukka Hildén ja hänen kihlattunsa Chachi Gonzales odottavat parin ensimmäistä yhteistä lasta

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Jukka Hildén, Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala
 Duudsonit tekevät koko jengillä paluun ruutuihin ja vanhalle ranchille uudessa Duudsonit: Päällikkö -ohjelmassa. ”Sanotaanko, että ranchin kivijalka on vielä paikallaan. Sitä en tiedä onko se pystyssä vielä tämän kesän jälkeen kun Päällikkö on tituleerattu”, Hildén aprikoi vierellään Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura tapasi duudsoni Jukka Hildénin MTV:n syysohjelmiston lanseerauksessa Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Los Angeleissa asuva duudsoni Jukka Hildén oli ottanut suomalaisten kiekkokullasta kaiken irti. Yksi mitali roikkui jopa miehen kaulassa hänen saapuessaan kultajuhlien jälkeisenä päivänä pidettyyn MTV:n syysohjelmiston lanseeraukseen.

”Tällainen oikea kultamitali painaa ihan ristuksen paljon. Haluaisin kyllä antaa tämän takaisin sille pelaajalle, jolle se kuuluu. Joku idea minulla on kaverista, mutta katsotaan kuka tätä tulee vaatimaan”, nauroi Hildén Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Duudsonit: Päällikkö -ohjelman tiimoilta Hildén reissaa Losin ja Suomen väliä tänä vuonna enemmänkin. Mukana matkassa on myös Hildénin kihlattu tanssija Chachi Gonzales, joka viihtyy Suomessa mainiosti.

”Pohjanmaahan on Suomen Texas. Chachi rakastaa Suomea ja Hesburgeria! Hän on opiskellut kieltäkin”, Hildén kertoi.

Rakastuneet Hildén ja Gonzales kihlautuivat viime elokuussa. Tulevia appivanhempia Hildén ei ole yllättäen vielä tavannut.

”Appivanhemmat ovat vähän sellainen pakollinen paha.”

Pari ilmoitti Instagramissa iloisen jymyuutisen: Hildén ja Gonzales odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Edellisestä avioliitostaan Hildénillä on kaksi lasta.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X