Etäsuhde yllätti - laulaja Johanna Pakonen rakastui Hunks-tanssijaan: ”Kaikki nahistelumme johtuvat ikävästä”

Laulaja Johanna Pakonen löysi onnen Hunks-tanssija Antti Lehdon kanssa. Yhteinen sävel löytyi helposti, mutta kuinka rakkaus kestää etäsuhteen

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Johanna Pakonen ja Antti Lehtonen rakastavat etäsuhteessa.

Laulaja Johanna Pakonen löysi onnen Hunks-tanssija Antti Lehdon kanssa. Yhteinen sävel löytyi helposti, mutta kuinka rakkaus kestää etäsuhteen
(Päivitetty: )
Teksti:
Päivi Ekola

”Puolitoista viikkoa on pisin aika, joka ollaan oltu erossa. Sen kyllä huomaa, kun viikko ylittyy. Molemmista tulee äreitä, ja kaikki on huonosti. Kaikki nahistelumme johtuvat ikävästä. Heti kun nähdään, helpottaa”, kertoo onnesta hehkuva laulaja Johanna Pakonen, 41, uusimman Seuran kansihaastattelussa.

Hunks-tanssija Antti Lehdon, 30, ja Johannan suhteessa on säätämistä, sillä rakastavaisten välissä on 600 kilometriä. Johanna asuu Oulussa ja Antti Helsingissä.

”Joskus tapaamisemme ovat vain vartin mittaisia”

Haasteita etäsuhteessa tapaamisten järjestämiseen tuovat Johannan työ maata kiertävänä esiintyjänä ja Antin kaksi työtä. Antti on projektipäällikkö yritystapahtumia järjestävässä Tapaus-yrityksessä. Sen lisäksi hän kiertää parina viikonloppuna kuukaudessa Scandinavian Hunks -showryhmän tanssijana.

”Teen Hunkseja nykyisin enemmänkin rakkaudesta esiintymiseen. Olen ollut mukana kahdeksan vuotta ja tästä on tullut elämäntapa.”

Rakastavaiset ovat oppineet järjestelemään kohtaamisia aina, kun heidän reittinsä risteävät. Antin mukaan he näkevät paljon, vaikka aikataulut ovatkin kummallakin kiireiset.

”Joskus tapaamisemme ovat vain vartin mittaisia, kun Antti hakee minut laivalta ja vie lentokentälle”, Johanna kertoo,

Haastattelussa Johanna kertoo myös, että on huomannut, kuinka ikävää helpottaa jo se, että saa nukkua yön toisen vieressä.

Antti ja Johanna.

Antti ja Johanna hoitavat parisuhdettaan teknologian välityksellä. © Tommi Tuomi/Otavamedia

Teknologia auttaa ikävässä

Vaikka Johanna ja Antti eivät jaa arkea yhdessaä samassa osoitteessa, parisuhdetta voi hoitaa toisinkin. Toinen on helppo pitää mukana omassa arjessa nykyteknologian avulla. Aamulla se, kumpi herää ensimmäisenä, lähettää viestin. Kun Antti pitää lounastauon, hän soittaa Johannalle. Niin myös silloin, kun hän pääsee töistä. Illalla he ottavat näköpuhelun.

”Periaatteessa olemme yhdessä koko ajan, vaikka toista ei pystykään koskettamaan.”

Myös Johanna Nelli-tytär soittaa välillä omatoimisesti FaceTime-näköpuheluita Antille kesken työpäivän, koska tuli ikävä ja koska hän halusi tietää, milloin Antti tulee seuraavan kerran Ouluun.

Lue koko haastattelu Seurasta numero 21/2017.

Lue myös:

Laulaja Johanna Pakonen eron jälkeen: ”Tärkeintä elämässäni on nyt tyttäreni”

 

 

 

 

 

 

 

X