Euroviisuedustaja Käärijä oli lähellä menettää henkensä - kokemus rohkaisi tavoittelemaan unelmia: ”Mikään ei ole tähtiin kirjoitettu”

Euroviisuedustaja Käärijää on viety koko kevät Madridista Lappeenrantaan, mutta ei miehen takki ole vielä tyhjä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jere Pöyhönen pukee Lappeenrannan Gigglin Marlinissa ylleen ”virka-asunsa” eli vihreän boleron, jossa hänet on tänä keväänä totuttu näkemään.

Euroviisuedustaja Käärijää on viety koko kevät Madridista Lappeenrantaan, mutta ei miehen takki ole vielä tyhjä.
Teksti: Milla Ollikainen

Lappeenrantalaisen yökerhon eteen alkaa muodostua jonoa jo pari tuntia ennen ovien avaamista. Sisällä tekee sound­checkiä Suomen euroviisuedustaja Käärijä, ja tämä on hänen viimeinen keikkansa kotimaassa ennen viisuja.

Viikon päästä Käärijä lentää Britan­nian Liverpooliin. Sitä ennen hän käy vielä pr-matkalla Ruotsissa ja viettää pari vapaapäivää, jolloin hän aikoo lähinnä ”pötköttää”. Se tulee tarpeeseen, sillä vihreähihaista miestä on revitty joka suuntaan jo kolme kuukautta – oikeastaan siitä asti, kun Cha cha cha -kappale julkaistiin tammikuun puolivälissä Uuden Musiikin Kilpailussa.

Tätä kirjoitettaessa ei ole tiedossa, kajahtaako Cha cha cha lopulta myös Euroviisujen finaalissa. Suomi ei ole kuitenkaan koskaan ollut kisoihin lähdettäessä niin vahva suosikki kuin tänä keväänä, joten moni pitää semifinaalia läpihuutojuttuna.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X