Jalkapalloilijasta valmentajaksi siirtynyt Mikael Forssell elää ruuhkavuosien aikaa: ”Pienet lapset pakottavat hyvällä tavalla pysähtymään ja elämään hetkessä”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Mikael ”Miklu” Forssell ja Metti Forssell
© Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura tapasi Mikael ja Metti Forssellin Bollinger La Grande Année 2008 lanseerauksessa ja illallistilaisuudessa Ravintola Palacessa Helsingissä.

Ex-jalkapalloilija Mikael Miklu Forssell elää hektisiä ruuhkavuosia. Entisen futistähden ja hänen bloggaajavaimonsa Metti Forssellin arkea tahdittavat kaksi lasta, kolme- ja viisivuotiaat Lucas ja Lilia.

Molemmat lapset ovat jo kokeilleet jalkapalloa, Lilia lisäksi myös telinevoimistelua. Mikael Forssell tietää, että jatkossa lasten harrastukset vaativat enemmän aikaa myös vanhemmilta.

”Tätä ei ehkä voi harrastukseksi sanoa, mutta käymme lisäksi HopLopissa törkeän paljon. Siellä kaikki pääsevät purkamaan energiaa.”

Kasvaako jalkapalloilijan perhe vielä?

Tämän vuoden HJK:n B-junioreita valmentanut Forssell aloittaa HJK:n A-junnujen päävalmentajana. Forssell on onnellinen pestistä, vaikka ilta- ja viikonloppupainotteinen työ vaatiikin jatkossa entistä enemmän perhearjen pyörittämistä Metiltä.

Kysymykseen lapsiluvusta sopivuudesta on parilla yhtenäinen kanta: kaksi on hyvä – ainakin tällä hetkellä.

”Näillä yöunilla on! Ainakin mulle riittää”, Forssell nauroi Bollinger La Grande Année 2008 lanseerauksessa ja illallistilaisuudessa Ravintola Palacessa Helsingissä.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X