Anna-lehti: Ex-suunnistaja Minna Kauppi paljastaa, ettei empaattinen Sipe-puoliso suutu koskaan: ”Tosin nyt hän jo uskaltaa sanoa minulle vastaan”

Minna Kauppi on kunnianhimoinen äiti, joka haluaa olla läsnä lapsilleen. Kumppaninsa Sipe Santapukin kanssa hän on hyväksynyt sen, että tällä hetkellä parisuhdeaikaa on vähän. Kokopäiväiseksi kotiäidiksi Kauppi ei kuitenkaan aio ryhtyä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Minna Kauppi on kunnianhimoinen myös äitinä.

Minna Kauppi on kunnianhimoinen äiti, joka haluaa olla läsnä lapsilleen. Kumppaninsa Sipe Santapukin kanssa hän on hyväksynyt sen, että tällä hetkellä parisuhdeaikaa on vähän. Kokopäiväiseksi kotiäidiksi Kauppi ei kuitenkaan aio ryhtyä.
Teksti:
Tyyne Pennanen

Minna Kauppi kertoo Anna-lehdessä, että tällä hetkellä perhe on hänelle ykkönen. Hänellä on kaksi lasta, 5-vuotias Ukko ja 2-vuotias Hertta. Hän asuu lastensa ja puolisonsa, Apulanta-yhtyeen rumpalin Simo Santapukin kanssa Lahdessa.

”Kahdenkeskistä parisuhdeaikaa meillä on vähän, mutta olemme puhuneet läpi sen, että tässä vaiheessa perhe on ykkönen. Kunhan muistamme välillä halata ja pussata ohi mennessämme.”

Minna Kauppi tapasi Santapukin Himoksella kymmenen vuotta sitten. Hän kuvailee puolisoaan lämpimäksi ja empaattiseksi ihmiseksi, joka ei suutu koskaan.

”Tosin nyt hän jo uskaltaa välillä sanoa minulle vastaan, ja se on hyvä!”

Minna Kauppi juhli puolisonsa Sipe Santapukin kanssa.

Minna Kauppi puolisonsa Sipe Santapukin kanssa Linnan juhlissa vuoden 2017 itsenäisyyspäivänä. © Niclas Mäkelä/Otavamedia

”Välillä pelottaa” – Minna Kauppi etsii yhä paikkaansa työelämässä

Vaikka perhe on 39-vuotiaalle Kaupille maailman tärkein asia, hän ei halua jäädä kokopäiväiseksi kotiäidiksi. Hän kertoo haastattelussa, että etsii vielä paikkaansa työelämässä.

Tällä hetkellä hän työskentelee pari viikkoa kuussa kieltenopettajana ja järjestää lisäksi suunnistuskursseja ja toimii tv-kommentaattorina. Hän pohtii, että lähtisikö kehittämään omaa firmaa vai hakisiko töitä jostain muualta.

”Välillä pelottaa, kun tajuan, että urheilun lopettamisesta on jo vuosia enkä vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona.”

Kuvataide on aina kiehtonut Kauppia. Hän on juuri käynyt valokuvauskurssin ja on menossa maalauskurssille.

”Tuleekohan minusta taiteilija-Minna sitten joskus kuusikymppisenä?”

”Tämän painavampana en viihtyisi”

Minna Kauppi kertoo Anna-lehdessä, että huippu-uravuosien jälkeen keho on muuttunut, eikä hän mahdu enää vanhoihin vaatteisiinsa. Se ei kuitenkaan haittaa.

”Olen sinut itseni kanssa nyt, mutta tämän painavampana en viihtyisi. Olen huomannut, että varsinkin syksyisin syömme liikaa makeaa. Siksi laitoimme kuukausi sitten herkkukaapin oven säppiin.”

Kauppi täyttää marraskuun 25. päivänä 40 vuotta ja aikoo juosta syntymäpäivänään elämänsä pisimmän lenkin, 40 kilometriä.

Lisäksi luvassa on juhlat.

”Olen vuokrannut ison mökin, jonne olen kutsunut läheisiäni ja ystäviäni. Lapsiperhearjen keskellä en ole ehtinyt tavata heitä tarpeeksi.”

Lue myös: Sipe Santapukilla yllätysten kesä – Jalka tulehtui ja tytär syntyi etuajassa

Rumpali Sipe Santapukki on syntynyt 20.12.1977. Hyvää syntymäpäivää!

© Lauri Totko/Om-arkisto

X