Ex-taitoluistelija Kiira Korven sisko odottaa esikoistaan: ”Minusta tulee täti!”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
 New Yorkissa asuva ex-taitoluistelija Kiira Korpi nähdään Lumikuningattarena jääshow’ssa Tampereen Uros Live -areenalla. Nykissä Korpi on tehnyt viime aikoina valmennuksia. Pian Kiira Korven on alettava treenaamaan. ”Pitää pikkuhiljaa alkaa enemmän itse luistella, kun tapahtuma lähestyy.”
 New Yorkissa asuva ex-taitoluistelija Kiira Korpi nähdään Lumikuningattarena jääshow’ssa Tampereen Uros Live -areenalla. Nykissä Korpi on tehnyt viime aikoina valmennuksia. ”Pitää pikkuhiljaa alkaa enemmän itse luistella, kun tapahtuma lähestyy.” © Sampo Korhonen/OM-arkisto
New Yorkissa asuva Kiira Korpi on oppinut nauttimaan koronan hidastamasta arjesta. Suomessa Korpi on viimeksi käynyt elokuussa.

New Yorkissa asuva entisen huippuluistelija Kiira Korven työhön on kuulunut paljon valmentamista, mutta pian on hänen alettava jälleen luistella itsekin, sillä hän on pääroolissa ensi vuonna Tampereella nähtävässä Lumikuningatar-jääshow’ssa. Korpi on oppinut nauttimaan koronan hidastamasta arjesta sekä kodin keittiöstä.

”Rahaa on säästynyt, kun ravintolaillallisia ei ole tullut niin paljon nautittua. Kokkailutaidot ovat vähän kehittyneet, mutta mieheni voisi kyllä olla eri mieltä. Yritys on kova”, Kiira Korven arvio kuuluu puhelimitse Lumikuningattaren pressipäivässä Triplan Flavouriumissa Helsingissä.

Suomessa Korpi on viimeksi käynyt elokuussa ja seuraavan kerran koti-Suomi kutsunee kesän alussa. Hän ikävöi omaa perhettään, sillä Kiiran Petra-sisko odottaa esikoistaan.

”Minusta tulee täti! En valitettavasti voi olla ehkä sellainen täti, joka on fyysisesti paljon läsnä, mutta henkisesti sitäkin enemmän. Tuleva vauva sekä Petra ja Markku ovat mielessäni joka päivä. Lähetän heille aina paljon positiivisia ajatuksia ja lämpöä.”

Korven luistelijakollega Laura Lepistö odottaa myös esikoistaan, joten liekö vauvakuumetta Korvellakin?

”Ainakin toistaiseksi riittää nämä vauvat ympärillä”, kuuluu Kiira Korven vastaus.

Lumikuningattaren pressipäivä

Kiira Korven lisäksi tapahtumassa nähtiin Koreografi Reija Wäre.

Koreografi Reija Wäre. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Kiira Korven lisäksi kuulumisiaan kertoi Koreografi Reija Wäre. Hän on huhkinut viime aikoina UMK:n parissa. Koronatilanne on vaatinut venymistä koko vuodelta. ”Onneksi ei viime keväänä tiennyt, kuinka kauan tämä kestää.”

Entinen taitoluistelija Susanna Rahkamo. Kiira Korven

Entinen taitoluistelija Susanna Rahkamo. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Entinen taitoluistelija Susanna Rahkamo palaa 20 vuoden jälkeen show’ssa jäälle puolisonsa Petri Kokon kanssa. ”Tyttäreni siirtyi yksin­luistelusta jäätanssiin. Poika pika­luistelee nuorten maa­joukkueessa”, Rahkamo totesi.

Luistelija Laura Lepistö on Kiira Korven entinen kilpakumppani.

Luistelija Laura Lepistö. © Pekka Holmström/Otavamedia

Suomen menestynein yksinluistelija Laura Lepistö odottaa kiitollisena ensimmäistä lasta puolisonsa kanssa. ”Tosi hyvin olen voinut. Tämä on minunkin vanhemmilleni ensimmäinen lapsenlapsi, joten siellä kovasti odotellaan”, onnellinen Lepistö kertoi puhelimitse.

Jokereiden kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila.

Jokereiden kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Jokereiden kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila nähdään myös satumaisessa jääshow’ssa. Jään ulkopuolella Anttila on viettänyt paljon aikaa kotona perheensä kanssa. ”Joka päivä tulee tyttärelle luettua satuja. Se on mukava rituaali ennen nukkumaanmenoa.”

Ex-taitoluistelija Mila Kajas. Kiira Korven lisäksi tapahtumassa nähtiin lukuisia muitakin luistelijoita.

Ex-taitoluistelija Mila Kajas. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Ex-taitoluistelija Mila Kajas on innostunut skeittaamisesta, jota aikoo jatkaa taas ensi kesänä. ”Mielenkiintoinen harrastus, mutta ehkä en ole mikään temppuilija kuitenkaan. Makeinta siinä on se, että kaikki tekevät omalla tasollaan ja jokainen hyväksytään sellaisena kuin on.”

Valosuunnittelija Mikki Kunttu.

Valosuunnittelija Mikki Kunttu. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Valosuunnittelija Mikki Kunttu asui parin vuoden ajan Kanadassa, jossa Kuntun jääkiekkoa pelaava poika pääsi pelaamaan junnulätkää. Korona sai Kuntun perheineen tulemaan Suomeen. ”Montrealissa tilanne on aika huono.”

Lue myös: Kiira Korven kolme elämää 

X