Ravintoloitsija Hans Välimäki ottaa koronan vakavasti: ”Miilut kiinni ja ihmiset toisistaan mahdollisimman erilleen”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Huippukokki Hans Välimäki ottaa koronaviruksen hyvin vakavasti. ”Kun lääkettä ei ole, kaikkien pitää välttää kanssakäymistä.”
Huippukokki Hans Välimäki ottaa koronaviruksen hyvin vakavasti. ”Kun lääkettä ei ole, kaikkien pitää välttää kanssakäymistä.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Hans Välimäen ravintolat ovat nyt kiinni. Vaikka tilanne voi kestää pitkäänkin, hän yritti olla myös varovaisen toiveikas.

Huippukokki, ravintoloitsija Hans Välimäen 73-vuotias appiukko joutui lopulta sairastumisen vuoksi hakeutumaan sairaalahoitoon palattuaan Pohjois-Italiasta Suomeen. Oireet olivat alkaneet ensin flunssalla, mutta menivät sitten pahemmaksi.

”Anoppi on myös kipeä, mutta hän voi vähän paremmin. Tästä pääsisi kaikista parhaiten eroon nyt sillä, että miilut kiinni ja ihmiset toisistaan mahdollisimman erilleen”, Hans Välimäki totesi Nelosen uusien sarjojen tilaisuudessa Sanomatalossa Helsingissä.

”Viikko kerrallaan mennään. Jos vaikka sairastuneiden määrä alkaisi vähentyä ja valoa tunnelin päässä näkyä.”

Hans vie katsojat ympäri maailmaa

Hansin matkassa -sarja vei miehen kokkaamaan tähtien luo ympäri maailman. Kuppilat kuntoon -sarjaakin on jo pari jaksoa kuvattu, mutta loput kuvaukset siirtyvät tuonnemmas.

”Ne siirtyivät nyt jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Saa nyt nähdä”, Hans Välimäki sanoo.

Madvetures -uuden kauden haastattelutilaisuus sanomatalolla.

Madvetures -uuden kauden haastattelutilaisuus sanomatalolla, kuvassa Riku Rantala. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Madventures Suomi -ohjelman Riku Rantala etsi Tunna Milonoffin kanssa tällä kertaa Suomesta erilaisia heimoja. ”Suomesta löytyy tosi paljon kaikkea kiinnostavaa, outoa, hullua ja eksoottista.”

Madventures Suomi -ohjelman Tunna Milonoff

Madventures Suomi -ohjelman Tunna Milonoff. Tiia Ahjotuli / Otavamedia

”Elämme ihan poikkeuksellisessa valtiossa. Kyllä tämä maa jos joku hoitaa tämän tosi mallikkaasti. Sillä tavalla olen levollisin mielin”, Madventures Suomi -ohjelman Tunna Milonoff totesi koronakriisistä.

Lue myös: Koronakaranteeni teki keski-ikäisestä vanhuksen ja vei elämysmatkalle totalitarismiin

Lue myös: Sairastunut Jouni kuvailee kovia ja aaltomaisia oireitaan: ”Tuntuu kuin joku heittelisi keilapalloa pään sisällä”

Lue myös: Tähtikokki Hans Välimäki: ”Keskittyessäni olen kärttyinen”

X