Huippumalli Angelika Kallio erostaan Annassa: ”En halunnut olla rikkaan miehen kaunis koriste”

Jaa artikkeliTilaa Seura
Angelika Kallio kertoo uusimmassa Annassa eronsa syyt. © ELINA SIMONEN/OTAVAMEDIA
Entinen huippumalli Angelika Kallio kertoo uudessa Annassa, ettei mahtunut unelmaelämänsä muottiin. Niinpä hän erosi miehestään ja aloitti opiskelun.

Uudessa  Anna-lehdessä huippumalli Angelika Kallio, 44, kertoo, kuinka jätti kolme vuotta sitten turvallisen elämänsä  Manhattanilla. Taakse jäi rakastava ja rikas mies. Hän ei voinut ymmärtää, miksi Angelika halusi vaihtaa hänet ja vauraan elämänsä pieneen vuokra-asuntoon ja epävakaisiin tuloihin.

”Olihan se iso päätös jättää rikas mies ja helppo elämä. Minulla oli kuitenkin hyvä syy toimia juuri niin”, sanoo Angelika Annassa.

Angelika eli unelmaelämää kiinteistömoguli Roy Stillmanin suojissa seitsemän vuotta.

”Mieheni on rikas, luotettava, uskollinen ja turvallinen, täydellinen mies sängyssä ja kaikin puolin ihana kunnon puoliso. Rakastin häntä hyvin paljon”, Angelika kertoo.

Päällisin puolin kaikki oli hyvin. Angelika nautti elämästään ja opiskeli rouvana olemisen sivussa kiinteistöbisnestä, hankki ”taskurahaa” asunnonvuokrausalalla ja suoritti kiinteistöalan tutkinnon vuonna 2014.

”Mieheni mielestä sain harrastaa töitä ja opiskelua, mutta hän ei halunnut minua töihin firmaansa, eikä minun kannattanut hänen mielestään missään nimessä tehdä uraa. Hän sanoi pitävänsä minusta huolen”, Angelika kertoo.

”En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste ja kiinteistöalaa harrasteleva rouva.”

Angelika Kallio kahden miehen välissä

Annan haastattelussa Angelika kertoo, että eroon oli syynä myös se, että hän oli huolissaan pojastaan Maximosta.

”Halusin opettaa aikuistuvalle pojalleni, että elämässä mikään ei tule ilmaiseksi. Täytyy opiskella ja tehdä töitä”, Angelika sanoo.

Poika oli tottunut liian helppoon elämään eikä koulunkäynti oikein maistunut. Royn ja Maximon suhde ei ollut tästä syytä paras mahdollinen.

”Loisteliaassa kodissa oli tavallaan kaksi lukittua huonetta, toisessa oli poikani ja toisessa mieheni, ja minua raastettiin kahteen suuntaan. Minä olin siinä kahden sydämen välissä, oma sydän särkyneenä, kultaiset kahleet käsissäni”, Angelika kuvailee.

Angelika Kallio löydettiin 15-vuotiaana. Hänestä tuli suuren luokan huippumalli. © ARI HEINONEN/SKOY

Kiireistä opiskelijaelämää

Nykyisin Angelika Kallio opiskelee New York Universityssä ja toimii vuokra-asuntojen välittäjänä. Entinen elämä herättää aika ajoin haikeutta, mutta paluuta hän ei edes harkitse.

”Tapasin ex-mieheni äskettäin, ja hän otti ravintolapöydässä molemmin käsin minua käsistä kiinni ja aneli palaamaan luokseen, mutta ei se ole mahdollista. Teen pitkiä päiviä ja olen omistautunut opiskelulleni, joten mikään miessuhde ei sovi nykyiseen elämääni, hän sanoo.

”Minä en olisi enää hyvä vaimo hänelle, koska minulla on oma aikatauluni ja urani.”

X