Huippumalli Ani McCormick palasi maailmalta: ”Nyt olen ylpeä inkoolainen”

Jaa artikkeli
”Paremmin ei voisi mennä”, totesi Inkooseen perheensä kanssa asettunut malli Ani McCormick.
”Paremmin ei voisi mennä”, totesi Inkooseen perheensä kanssa asettunut malli Ani McCormick. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Suomen ensimmäisen Huippumalli haussa -ohjelman kauden voittanut Ani McCormick (ent. Alitalo) poseerasi ammattilaisen ottein Ravintola Pörssissä järjestetyssä vuotuisessa A. Tillanderin Antiikki & Vintage -korujen näyttelyn avajaisnäytöksessä.

Parisen vuotta sitten maailmalta takaisin Suomeen muuttanut Ani McCormick löysi perheelleen täydellisen puutalon Inkoosta. Sitä ennen huippumalli asui Ohiossa miehensä kanssa.

Takana ovat myös vuodet Aasiassa, Lontoossa, Pariisissa ja Milanossa.

”Nyt olen ylpeä inkoolainen”, McCormick kertoi Helsingissä.

Huippumallista perheenäidiksi

Huippumallin perheeseen kuuluu kaksi pientä lasta, 3-vuotias Elias ja vuoden vanha Noa. Äitiys on ollut kiireistä, mutta antoisaa.

”Äitiys on avannut naiseuden ihan uudella tavalla ja uusia tunneskaaloja. En vaihtaisi sitä mihinkään. Mieheni on ihan uskomaton ja se, että voimme tuottaa meidän kahden kombinaation. Rakkaus on ylitsevuotavaista.”

Korealaissyntyinen mies työskentelee ravintola-alalla

McCormickin mies on syntynyt Koreassa. Hänen isänsä on amerikkalainen ja äitinsä korealainen.

Ohiossa huonekaluyrittäjänä työskennellyt mies toimii Suomessa ravintola-alalla. McCormickin työreissut maailmalle ovat perheen perustamisen myötä vähentyneet.

”En halua jättää perhettäni”, McCormick sanoi.

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X