Ilkka Kanervan kanssa avioitunut Elina Kanerva totuttelee uuteen sukunimeensä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Elina Kanerva ja Riikka Ikäheimo
Kansanedustaja Ilkka Kanervan kanssa avioitunut Elina Kanerva on nauttinut uudesta siviilisäädystä. ”Naimisiin menemisessä on joku juttu. Se tuo erilaisen fiiliksen”, Kanerva kertoi vierellään vaatesuunnittelija Riikka Ikäheimo. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura vieraili Fashion in Helsinki -tapahtuman Garden of Eden -juhlissa Kämp Gardenissa.

Toukokuussa kansanedustaja Ilkka Kanervan kanssa avioitunut Elina Kanerva (ent. Kiikko) muistelee lämmöllä hääpäivää, joka oli täynnä suuria tunteita.

”Mukavaa, että 20 vuoden jälkeen virallistimme suhteemme. Kyllä se päivä vain jännitti. En ole sellainen ihminen, että haluaisin olla huomion keskipisteenä niin sekin toi oman jännityksen. Oli se suuri päivä, ei mikään kevyt juttu”, Kanerva kertoi Fashion in Helsinki -tapahtuman Garden of Eden -juhlissa Kämp Gardenissa.

Uusi sukunimi on vaatinut totuttelemista.

”Usein tulee käytettyä sitä vanhaa sukunimeä”, Kanerva naurahti.

Naimisiinmeno on vahvistanut Kanervan mukaan liittoa. Häämatkalle pari lähtee todennäköisesti syksyllä ja suuntana voi hyvinkin olla Pariisi, josta molemmat tykkäävät paljon. Eroja on siinä mitä kumpikin mieluiten Pariisissa tekee.

”Ilkka ei ole shoppailija, kun minä taas olen. Siinä meillä menee vähän ristiin. Viimeksi minua naurattikin kun meillä oli Ilkan päivä ja mun päivä. Ilkan päivänä kierretään nähtävyyksiä ja istuskellaan katukahviloissa.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X